Jump to content
IGNORED

tenis - kladjenje

Fins fleet

Recommended Posts

Posted

Pa normalno.E svasta... kako si krenuo malo je falilo da ti povjerujemo :lol:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jean-Luc Picard

18

• loser

16

• Feindouno

15

• Fins fleet

12

Posted

Ništa, prvi dobio Rafa 6:4, sad navijaj za 6:2 u drugom, a bogami, ide u tom pravcu - 1:0 je, (trebaju ti 2 brejka, a Nadal prvi servirao)

Posted

Sad sam pogledao, pre neki dan sam igrao total games 3-way, gde je malo siri opseg za "X", recimo ima sada 22-24 na nekom challengeru. Zato me ovo zbunilo, nisam ja kriv. :blush:

Posted

Trebaju mu dva brajka al da drugi obavezno bude u 8. gemu kod 5:2 za Rafu.Inace, meni je za tu igru kvota 5 deluje realno. Pre jedno 4-5 godina Mozzart je imao igru HX sa kvotom 6. Ja sam jedno vreme fino prolazio igrajuci tu igu (u proseku sam svaku petu pogadjao), al su onda ukinuli to i presli da dvostruku hendikep sa granicama na pola gema, pa nema iksa.

Posted (edited)
Ja sam naucio da, kad se igra na pesku, nikad ne smem igrati over u mecu Nadala i bilo koga. I da je margina 12.5.
Fino ga pere Endi :)edit: evo i kazne u trecem ali je ipak over :D Edited by Feindouno
Posted (edited)

Ferrer +5 na 2? Meni lici na poklon.edit: Jos jedna zanimljiva kvota: 3.25 da ce biti tie breaka. Mislim da nije bio nijedan ni u 1/4 ni u 1/2 finalima, ispravite me ako gresim. Pa vreme je.

Edited by Fins fleet
  • 1 month later...
Posted

Probao sam kombo za malo jaci ulog ... padnem na glupom Dodigu (+1,5) protiv Ribe.Pri 1:1 imao 6:5 i servis i izgubio do kraja 6:7, 4:6.

Posted (edited)

Nadal Izner over 27Anderson Mahut 1bh

Edited by loser
Posted

Petkovic - Jovanovski 2Del Potro - Kavcic 2q=54,6

Posted (edited)

Ivanovic to lose in 2nd round. protiv bilo kogaedit: Lukasz Kubot @ 13.00Single 24/05/2011 15:13:35 uzeo sam ga na sitno kad je dobio 3. set, u 5. se vratio iz 0-3 na 5-3* :Hail: aj da i njega izbaksuzirami naravno Johanna Larsson @ 3.50Single 24/05/2011 14:15:06 :wub:

Edited by Dziber
Posted

Moracete mi verovati na rec, ali evo sta sam sve danas pogodio na 1 tiketu i prosao kvotu 83!Gimeno Traver - Haase h2 na +1.5 set (0:3)Andujar - Giraldo h1 na -1.5 (3:0)Melzer - Beck h1 na -2.5 (3:0)Volandri - Clement h2 na +2.5 (1:3)Erakovic - Rus bezh2 (1:2)Stephens - Baltacha h2 na -1.5 (0:2)i na kraju sam cekaoPetkovic - Jovanovski +19,5 gm (6:4, 7:6)Da sam jos ova tri underdoga stavio bez hendikepa, bila bi kvota kapiram 200! :) Bez da znam koje su kvote i hendikepi, pa samim tim ni sta vredi igrati, sutra kapiram da: Montanes bije Ramirez Hidalga 3:0 ... Halep ce namuciti Stosur, plus gemovi i verovatno 3 seta ... Nishikori - Stakhovsky plus ... Tipsarevic - Riba u najboljem slucaju 3:1, mozda i svih pet setova ... Govortsova uzima bar set Bartoli, koja se nesto povredila neposredno pred RG ... Safarova - Goerges plus gemovi ...

Posted

Nadam se da me niko nije poslusao za ovu Halep ... pere je Stosur 5:0 :blush:

Posted

1 Albert Montanes -6.5 French Open 2011 - Mens - Ruben Ramirez-Hidalgo vs Albert Montanes(Handicap 2-Way - Games Won) 25/05/2011 None 1.90 To Run 2 Under 27.5 French Open 2011 - Mens - Maxime Teixeira vs Roger Federer(Total Games 2-Way) 25/05/2011 None 1.72 Won :fantom:

Posted (edited)
30xg3zo.jpgBode oči....Ne znam zašto Stahovski ne bi mogao da pobedi - Ferer ove godine ne igra bog-zna-šta!!! Kvota je stvarno primamljujuća. A i Skjavone, prošle godine je dobila ovaj turnir a sada sudeći po kvoti nije neki favorit ni u ovom kolu... Edited by tempo