morgana Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 super, hvala!ja sam na vichy-ju i avene-u vec par godina, ponekad na uriage-u. sto se tice sminke, bourjois ili lancome, kako se kad ima.
Ava Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 @morganati bas nemas srece. danas sam obisla vise apoteka, a od plave pene ni traga!cak su mi nudili tu tvoju 3u1 kao zamenu...da se i ja pridruzim rantu nikad prezaljenih mazarija:
morgana Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 @morganati bas nemas srece. danas sam obisla vise apoteka, a od plave pene ni traga!cak su mi nudili tu tvoju 3u1 kao zamenu...hvala za trud! divna si.prelazim na roze.
Linda Lee Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ima li neko iskustva sa Avène kozmetikom?Tačnije sa ovim: http://www.aveneusa.com/cold-cream/
morgana Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 nisam koristila cold cream, ali avene hydrance optimal light hydrating, a i rich hydrating cream su odlicneuzimam avene ystheal cim potrosim posljednji trag voljene vichy myokine
Ava Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 hvala za trud! divna si.prelazim na roze.ma kakav trud, pre ce biti da sam radoznala jer i sama nisam nasla dobitnu kombinaciju za ovu moju suvu i ne bas tinejdzersku kozu :)elem, u potrazi za postojecim i nepostojecim penama nakupih se raznih testera, pa da raportiram:vichy liftactiv night zaobilaziti! reklama obecava, a meni lici na prosecnu kremicu, cak malo i pecka! medjutim, ovo mleko je pravo iznenadjenje. nije masno, ali lepo hidrira i koza je nekako elasticnija. jedina mana mi je miris, al' to je vec do mene...
Valk Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Ja kupila neku eucerin 3in1 micelarnu vodu/tonik za ciscenje lica i skidanje sminke (i okoloocne).Prva liga!
hefestus Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) Dames, Yves Rocher kao brand jel valja?ne za mene naravno Edited December 17, 2012 by hefestus
halloween Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Imam njihov Moment de Bonheur. Parfem nije nezaboravan, ali je u bočici od 15 ml, što je vrlo praktično za nošenje i prvu pomoć i zato se našao u mom Sport Bili neseseru. Interesantno, oklolina pozitivno reaguje na taj miris. Znači- YR vredi.
MayDay Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 imam dve stvari da kazem.1. evo dok sam u beogradu koristim mleko i losion sa bademovim uljem apotekarske ustanove beograd i skroooz mi je super. 2. moja keva voli onu biotherm skin vivo anti-age kremu, koju sam ja placala oko 60 evra sa svim popustima u francuskoj. medjutim, nasla sam u onoj parfimeriji glamour (to ona velika na cosku na trgu) paketic u neseseru sa tom kremom, dodatnom teglicom od 15ml nocne i dve tubice kreme za oko ociju iz iste game za 5,600 dinara. nisam dalje istrazivala, ali moguce je da imaju jos tako neki deal.
nera Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ovo pod 1. je dostupno samo u njihovim apotekama ili ima jos negde?
MayDay Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ne znam da ti kazem jer mi mama kupila. stvarno odlicni i mleko i losion!
nera Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Kad naletim na neku drzavnu apoteku pogledacu, znam da su dobri no ne svracam u te apoteke. Hvala svakako :)
Recommended Posts