gospa buba Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) Deluje preteće šljašteće narandžasto, ali me je popust (1359 dinara u DM) ohrabrio da kupim. Na sreću od narandžastog i šljaštećeg ni traga, a efekat je odličan. http://shop.beautybar.com.ph/p2912209.html a kolko ima unutra, mislim, mililitara? edip. (ovo je sad neodoljivo podsetilo na a kolko vam daju mleka, mislim, po kravi, shto je bilo u potpunosti sluchajno ) Edited March 16, 2015 by gospa buba
halloween Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) 50 ml. Edited March 16, 2015 by halloween
morgana Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 zna li neko da mi kaze koliko ovo kosta u prodavnicama, da vidim da li da narucujem onlajn ili da ga kupim kad dodjem u bgd
Nicol Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Jel to 1. od 3 step skin care system za suhu kozu? Kupila prije neki dan paket sa sve 3 bocice za 500 kruna, oko 65 E. Ali moram priznat da sam malo suzdrzana oko cilog koncepta, kao 1 sumnjivo mi je da se peeling radi svaki dan (makar takav najslabiji), kao 2.iz mog tankog sjecanja na dermatologiju mi se cili koncept malo prebrijan - npr. 4 razlicita maziva svaku vecer- pa ni prekanceroze ne traze takvu intervenciju. Al sta cu kad sam radoznala i slaba na te kozmeticke izmisljotine i papilove, pa mu 'moram' dati fair chance jedno 3 tjedna :)
morgana Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) jeste, cak ni nisam znala da jeste i maloprije pitala jednu forumasicu za taj 3 step program pa dobar je meni ovaj sapun, sasvim njezan, a to mi sad treba, koza mi je mjestimicno dosta suva zbog suvog vazduha i hladnoce. zacudo u spicu zime nije ni bila takva. u normalnim okolnostima koristim vichy purete thermal roze pjenu. od cliniqua jos razmisljam o okoloocnoj kremi. nadam se da cu uspjeti negdje da nadjem tester. imam jako osjetljive oci i gotovo svaka krema mi izazove suzenje ni peckanje pa mi se ne daju pare bez probe. na ostatak lica, mimo zimskih mjeseci, mislim da mogu da namazem i cistu kiselinu a da mi ne bude nista posebno. edit, piling svaki dan meni zvuci previse. s druge strane, dosta masovno se koriste kreme s aha kiselinama u niskoj koncentraciji koje imaju taj efekat eksfolijacije, ili one mikrofiber krpice. opet, ja bih to svela na 1-2 nedeljno. Edited April 1, 2015 by morgana
Nicol Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Meni se cini da je rano proljece najgore doba za suhu kozu/vlasiste- nakon cile sezone centralnog grijanja kao da sve svisne :( Kod mene u praksi s Clinique-om izgleda tako da sam od 4 zadrzala 2 koraka - sapun i kremu, preostale ukljucujem kad se sitim. Sapun mi se cini ima homeopatske doze- cross over sapuna i svete vodice, al funkcionira. Ni mene nisu uvjerili u blagotvornost svakodnevne eksfolijacije- a onda nadoknade zastitnog sloja... I tako je od valcera ostao dvokorak :)
halloween Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 (edited) http://www.sigurnazona.net/preporuka/15236 :lolol: P O K L A N J A M O BRAZILSKU EPILACIJU za 1 DINAR!! Potrebna je blabla... i Vaša saglasnost da podelite jednu fotku iz salona sa ostalim korisnicima Zone Edited April 29, 2015 by halloween
InvisibleLight Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 jel ima u bgd/srbiji neka proverena krema za suncanje (eco cert pozeljan) bez hemijskih filtera, tj na bazi mineralnih filtera ali bez nano cestica? tipa kao sto je belgijska biosolis, koja postoji u prodaji u hrvatskoj, uz niz slicnih?
morgana Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 trebalo bi da avene ima mineralnu s faktorom 50 (ja koristim njihovu sa hemijskom zastitom)
nezvanova Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 dadada...ja je koristila prosle godine, istina u belgiji kupljenu, ali vidim da je ima i kod nas avene mineral cream
InvisibleLight Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 (edited) to bi bila ova jjest mineralna al s nano tehnologijom, sto je super za razmazivanje al nepoznato u smislu sigurnosti jer je novo.. ma boleee me, na kraju cu kupiti neku niveu sa najgrdjim hemijskim filterima (ladno sam ove godine vidjala kreme sa oksibenzoatom .benozphenon3, isti djavo,npr multiactiv, genera itd, mislila sam da su to odavno povukli) ne pitam zbog alergija, osetljivosti i sl negone bih stavljala hemiju na kozu (krvotok) ako ne moram, pogotovo sto imam istoriju zdravstvenih problema izazvanih remecenjem estrogena Edited June 24, 2015 by InvisibleLight
morgana Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 (edited) apoteka srbotrade ima dosta povoljne cijene - roc retinolaski koncentrat jeftiniji je za 1000 dinara nego u liliju - i opciju kupovine online ako se kupuje/poruci u vrijeme promocije, a kalendar sa najavom promocija je na sajtu, dobija se 39 ml uzoraka (poredjenja radi, kupljena krema ima 40 ml), u slucaju ove gore kreme koju je moja mama uzela to su bili vichy i roc proizvodi tako da tzv apotekarske brendove kozmetike od sada kupujem kod njih postarina za kremu bila je 150 din Edited October 23, 2015 by morgana
nezvanova Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 odlicno! ja koristim ovaj vichy-ev sampon i zbilja je 700 din jeftiniji nego u liliju i jankovic apotekama, gde ih jedino i ima u mom gradu, hvala ti morgana!
morgana Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 :) znaci dobar je taj sampon? imam kome da ga preporucim.
Recommended Posts