Ayatollah Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Modric je klasa za Fan Der Farta VdV je 1 dobar industrijski igrac i nista vise. Modric je umetnik, a biti umetnik i nista vise, u njegovom poslu znaci biti sveTako smo i mi srali 2000. godine, pred čuvenu utakmicu sa Holandijom. Pričalo se kako su Holanđani industrijski igrači, i da igraju šablonski fudbal, kao roboti, a da mi igramo lucidan fudbal, te će im naši umetnici uspešno parirati kreativnošću. Rezultat toga vam je svima poznat.Ja bih lično više voleo da u mojoj ekipi imam 1 Van der Vaarta nego 1 Luku Modrića. Ne kažem da je Modrić loš fudbaler, ali je daleko od "najboljeg veznjaka Evrope" kao što lupetaju razni likovi po hrvatskim sajtovima.
Ayatollah Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 (edited) Dupli post Edited December 5, 2007 by Ayatollah
levi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Zaboravljas samo 1 sitnicu, da je u medjuvremenu od te utakmice izvrsena ne samo smena generacja, nego i smena filozofije u nasem fudbalu. Time sto su 'umetnici' 1 po 1 celavili i pustali stomake, a Srbija je postala rasadnik industrijalaca
ducca Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Modrić je nesumnjivo kvalitetan igrač ali uzdizanje u nebesa stručnjaka iz Hrvatske, selektora, novina itd. mu neće povećati cenu već samo napraviti medveđu uslugu. Jednostavno, momak je još mlad sa 5-6 jakih utakmice u nogama i pritisak koji mu oni nameću teško bi izdržali i stariji i iskusniji igrači. Ako hoće da izvuku najbolje iz tog dečka, trebali bi malo da obuzdaju sa hvalospevima.
Carolostadien Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Modrić je nesumnjivo kvalitetan igrač ali uzdizanje u nebesa stručnjaka iz Hrvatske, selektora, novina itd. mu neće povećati cenu već samo napraviti medveđu uslugu. Jednostavno, momak je još mlad sa 5-6 jakih utakmice u nogama i pritisak koji mu oni nameću teško bi izdržali i stariji i iskusniji igrači. Ako hoće da izvuku najbolje iz tog dečka, trebali bi malo da obuzdaju sa hvalospevima.pa klasicna prica na ovim prostorima.premda, mislim da je opasnost sada ipak manja, jer ima Modric i vise jakih utakmica i vec sada je vrlo kvalitetan igrac koji ce se sasvim sigurno dobro prodat.bedastoce o tome da je najbolji u Europi su druga prica
Takeshi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Modric ce dobijati pohvale na forumu, sve dok postoji dovoljan broj onih koje to nervira (razradjena taktika u slucaju " ")
t-mac Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kako se usudjujes da uporedjujes kvalitete 1 , sa kvalitetima 1 modrica Ser Zile koji em sto je dooplo bolji od modrica sto se tice kvaliteta je i dooplo vislji od istog
ArleKino Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tako smo i mi srali 2000. godine, pred čuvenu utakmicu sa Holandijom. Pričalo se kako su Holanđani industrijski igrači, i da igraju šablonski fudbal, kao roboti, a da mi igramo lucidan fudbal, te će im naši umetnici uspešno parirati kreativnošću. Rezultat toga vam je svima poznat.Ja bih lično više voleo da u mojoj ekipi imam 1 Van der Vaarta nego 1 Luku Modrića. Ne kažem da je Modrić loš fudbaler, ali je daleko od "najboljeg veznjaka Evrope" kao što lupetaju razni likovi po hrvatskim sajtovima.Evo, danas je Koch rekao da je Modrić najbolji igrač svijeta. I onda kad se VdV naloži k'o budala, zabije dva gola i namjesti još dva Oliću biće neko drugi kriv... <_<
tsva Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Evo, danas je Koch rekao da je Modrić najbolji igrač svijeta. I onda kad se VdV naloži k'o budala, zabije dva gola i namjesti još dva Oliću biće neko drugi kriv... <_<valjda Schildenfeld
samo_opusteno Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Evo, danas je Koch rekao da je Modrić najbolji igrač svijeta.Usled golemih hvalospeva na racun 1 Luke Modrica odlucio sam da veceras odem kod druga koji hvata HTV i licno se uverim u kvalitete najboljeg igraca 1 planete. Ne bude li dao bar 4 gola, ponizio VdV-a u svakom duelu i rutinski odveo Dinamo do pobede kukala vam 1 majka.
ArleKino Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 valjda SchildenfeldSrećom, balvan ne igra, ali njegov blizanac Drpić igra. :mellow:Imajući u vidu da Dinamo od pobjede nad Parmom ima 9 uzastopnih poraza protiv timova Petice (Fulham x2, Arsenal x2, Auxerre x2, Werder x2, Stuttgart), i bod protiv HaSeVea je uspjeh, a onda se nadati pobjedi u Francuskoj.Navijačka prognoza - 2:2 (Mandžukić, Modrić iz penala - Olić, Trochowski).
ArleKino Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 E, da, zaboravio sam spomenuti čisti dokaz da će Dinamo biti pokraden! Sudija utakmice Dinama i Hamburgera se zove McDonald. :o
nexus13 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Usled golemih hvalospeva na racun 1 Luke Modrica odlucio sam da veceras odem kod druga koji hvata HTV i licno se uverim u kvalitete najboljeg igraca 1 planete. Ne bude li dao bar 4 gola, ponizio VdV-a u svakom duelu i rutinski odveo Dinamo do pobede kukala vam 1 majka.znaci, veceras sledi 1 ulaganje u sebe... :D
Recommended Posts