samo_opusteno Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja ga ne bih dao ispod sheset meeleeona.
levi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 enede, ja mislio da je Modric najbolji ex yu igrac posle Cileanaca, ali ispostavilo se da je bolji i od Robija i Bobana :)
t-mac Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ako ga mamic proda nekom za 50 meeleona, ja cu mu poklonoti jos 100 meeleona...
El Mago Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dobro, nije rekao da će ga prodati za 50 miliona, taj novac uključuje i Lukinu platu.
gervasius twinkleminkleson Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 vrlo bitno sta je mamic rekao. moze i toplica da kaze da ne da milijasa ispod 100 miliona, to ne znaci da ce neko zaista toliko da da
djuras Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 gorchin stojanovic briljira na avali - za njega je sasha ilic igracina u odnosu na modrica
Luc Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 gorchin stojanovic briljira na avali - za njega je sasha ilic igracina u odnosu na modrica1 je Sale Kapiten :)
ArleKino Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dinamo-Zagreb 6:3, Dinamo vodio 6:0 (Modrić, Balaban, Mandžukić, Vrdoljak, Tadić 2) i onda u zadnjih 20 minuta primio 3 gola (Lovrek 2, Mujdža). U prijevodu, teško se Modrima protiv HaSeVea. :( Vidjeh ovaj članak u VL-u. Dovoljno mi je bilo ono za Schifu i Borussiju ( ), ono ne bi moglo biti ni rezerva stoperima u 1 Koblenzu, kamoli pojačanje Dortmundu. Dinamo će u proljeće dovesti Mikulića, Bišćan je već u garaži, a kao zamjena za Modrića se spominje Iličević, U21 reprezentativac koji igra za Bochum.
Eidyia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mada ja nemam nista protiv ove price ako bi se otvorila i prica o HajdukuPa, nitko sretniji od mene kad bi se otvorio topić o voljenom mi klubu, mada nema baš smisla.Na istom bi postiralo 3 navijača i 18 trolera (pogledati ovaj topic na kojem ja upravo to činim , a i aktualna situacija u klubu je takva da je možda i bolje da ništa ne pišem.
nebojsapetkovic Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pa, nitko sretniji od mene kad bi se otvorio topić o voljenom mi klubu, mada nema baš smisla.Na istom bi postiralo 3 navijača i 18 trolera (pogledati ovaj topic na kojem ja upravo to činim , a i aktualna situacija u klubu je takva da je možda i bolje da ništa ne pišem. A sta se desava sa Hajdukom? Aj i mi da znamo?
haski Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Mamić, koji izgleda ima nešto keša za trošenje, upravo je ponudio Hajduku sedam milijuna eura za Kalinića i dva milijuna eura za Rukavinu. Tim potezom pokušava ubiti nekoliko muha odjednom. Prvo, kupovinom uzvratiti za poniženje koje je pretrpio kad je Hajduk (ustvari, štimac i stanoviti 'bizmismeni' koji gravitiraju Poljudu) za milijun i pol eura kupio Kranjčara i zatim ga za tri puta veće novce prodao Portsmouthu. Drugo, spariti dvojicu obećavajućih mladih reprezentativaca, Kalinića (koji je trenutno prvi strijelac lige) i Mandžukića u tandem koji bi za par godina mogao uvaljati nekome za veliku lovu. Naravno, ako mu se posreći kao s trojcem Ćorluka/Eduardo/Modrić. To je ujedno pokušaj da riješi Dinamove probleme s realizacijom jer je Balaban totalna šteta. Rukavinu, kojega u Hajduku čekaju da proigra već godinu dana, vjerojatno bi kupio iz čiste zajebancije. Čeka se reakcija iz Poljuda. Problem je što je Hajduk u rasulu, s prinudnom upravom i trećim trenerom od početka sezone. Lova bi Hajduku dobro došla, ali pitanje je bi li ih se itko usudio prodati. Da lovu nudi netko drugi, vjerojatno bi bili isporučeni u paketu s mašnicom na vrhu. Ovako, teško. Ali će bar biti cirkusa.
samo_opusteno Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Gdje je Dinamova šansa protiv tako jake momčadi?"Naš veliki plus je Luka Modrić koji je bolji igrač od Van der Vaarta. Dokazuju to i reprezentativni nastupi jer je Hrvatska s Modrićem bila puno uvjerljivija nego Nizozemska s Van der Vaartom."By Dinamov trener
levi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Modric je klasa za Fan Der Farta VdV je 1 dobar industrijski igrac i nista vise. Modric je umetnik, a biti umetnik i nista vise, u njegovom poslu znaci biti sve
ArleKino Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Gdje je Dinamova šansa protiv tako jake momčadi?"Naš veliki plus je Luka Modrić koji je bolji igrač od Van der Vaarta. Dokazuju to i reprezentativni nastupi jer je Hrvatska s Modrićem bila puno uvjerljivija nego Nizozemska s Van der Vaartom."By Dinamov trenerIdiot. Sad će i VdV razvaliti Dinamo. <_<
Recommended Posts