Jump to content

Featured Replies

Sigurno nije bolji od Ninkova

Niko nije bolji od Ninkova.

Niko nije bolji od Ninkova.
Jel to onaj što bi trebao promijeniti prezime u Filipenkov? :) Ovaj Morais je odličan pucač, u Brazilu je davao sjajne golove no, opet, cijenim da je interesantnije za trenera imati Romarija, a ne Ivankovića.
Ovaj Morais je odličan pucač
A meni se u BG smiju kad na malom fudbalu kazem pucaj, umjesto sutiraj... <_< Sta znaju oni sta je fudbal...
A meni se u BG smiju kad na malom fudbalu kazem pucaj, umjesto sutiraj... <_<
Bolje i to nego da ti se smiju dok pucaš/šutiraš...
Bolje i to nego da ti se smiju dok pucaš/šutiraš...
Kad to Pantelic nije znao da puca? :blink:cool.gif
Kad to Pantelic nije znao da puca? :blink:cool.gif
kad god mu je lopta na lijevoj nozi ili kada igra za reprezentaciju
kad god mu je lopta na nozi ili kada igra
Možda si mislio ovo reći? :wink:Edit: da ne ispadne totalno trolovanje topica o Dinamu Pantelićem - na nekom od CM-ova (mislim da je to bio onaj 2001/02.) sam u Dinamo dovodio Pantelića. On i Yaniv Katan su trpali 50+ u sezoni dok se 1 Franjo okretao u grobu što mu za najmiliji klub zabijaju Srbin i Jevrej. :s_u:

Edited by ArleKino

:Hail: Batistuta mu nije ravan...A ovako mu navijaci skandiraju...

Edited by MiddleClass

Možda si mislio ovo reći? :wink:Edit: da ne ispadne totalno trolovanje topica o Dinamu Pantelićem - na nekom od CM-ova (mislim da je to bio onaj 2001/02.) sam u Dinamo dovodio Pantelića. On i Yaniv Katan su trpali 50+ u sezoni dok se 1 Franjo okretao u grobu što mu za najmiliji klub zabijaju Srbin i Jevrej. :s_u:
A sta bi se tek desilo da si doveo 1 Koromana?!
Eno ga i Balaban stvarno igra mada nije tako uspesan kao Pantelic.
:Hail: Batistuta mu nije ravan...A ovako mu navijaci skandiraju...
a ovoili ovo
Možda si mislio ovo reći? :wink:
to ni slucajno jer ih je metnuo grobarima a ti su golovi antoligijski pogotovo onaj kada ge je :Hail: posluzio onako rukom iz auta a Panta Kapiten rutinski izletio sam pred Kralja i turio mu medju noge

Marko Pantelic provoziert Alle cool.gif

A sta bi se tek desilo da si doveo 1 Koromana?!
Koromana sam doveo na prošlom, iz 1 Tereka. :lol: Bio je presretan što igra za 1 najhrvatskiji i najkatoličkiji klub, ono u leksikonu zvezdaša je 1 laž! angry.gif