Jump to content
IGNORED

Dinamo

Luc

Recommended Posts

Posted
Niko nije bolji od Ninkova.
Jel to onaj što bi trebao promijeniti prezime u Filipenkov? :) Ovaj Morais je odličan pucač, u Brazilu je davao sjajne golove no, opet, cijenim da je interesantnije za trenera imati Romarija, a ne Ivankovića.
Posted
Ovaj Morais je odličan pucač
A meni se u BG smiju kad na malom fudbalu kazem pucaj, umjesto sutiraj... <_< Sta znaju oni sta je fudbal...
Posted
A meni se u BG smiju kad na malom fudbalu kazem pucaj, umjesto sutiraj... <_<
Bolje i to nego da ti se smiju dok pucaš/šutiraš...
Posted
Bolje i to nego da ti se smiju dok pucaš/šutiraš...
Kad to Pantelic nije znao da puca? :blink:cool.gif
Posted
Kad to Pantelic nije znao da puca? :blink:cool.gif
kad god mu je lopta na lijevoj nozi ili kada igra za reprezentaciju
Posted (edited)
kad god mu je lopta na nozi ili kada igra
Možda si mislio ovo reći? :wink:Edit: da ne ispadne totalno trolovanje topica o Dinamu Pantelićem - na nekom od CM-ova (mislim da je to bio onaj 2001/02.) sam u Dinamo dovodio Pantelića. On i Yaniv Katan su trpali 50+ u sezoni dok se 1 Franjo okretao u grobu što mu za najmiliji klub zabijaju Srbin i Jevrej. :s_u: Edited by ArleKino
Posted (edited)
:Hail: Batistuta mu nije ravan...A ovako mu navijaci skandiraju... Edited by MiddleClass
Posted
Možda si mislio ovo reći? :wink:Edit: da ne ispadne totalno trolovanje topica o Dinamu Pantelićem - na nekom od CM-ova (mislim da je to bio onaj 2001/02.) sam u Dinamo dovodio Pantelića. On i Yaniv Katan su trpali 50+ u sezoni dok se 1 Franjo okretao u grobu što mu za najmiliji klub zabijaju Srbin i Jevrej. :s_u:
A sta bi se tek desilo da si doveo 1 Koromana?!
Posted
Možda si mislio ovo reći? :wink:Edit: da ne ispadne totalno trolovanje topica o Dinamu Pantelićem - na nekom od CM-ova (mislim da je to bio onaj 2001/02.) sam u Dinamo dovodio Pantelića. On i Yaniv Katan su trpali 50+ u sezoni dok se 1 Franjo okretao u grobu što mu za najmiliji klub zabijaju Srbin i Jevrej. :s_u:
Eno ga i Balaban stvarno igra mada nije tako uspesan kao Pantelic.
Posted
:Hail: Batistuta mu nije ravan...A ovako mu navijaci skandiraju...
a ovoili ovo
Posted
Možda si mislio ovo reći? :wink:
to ni slucajno jer ih je metnuo grobarima a ti su golovi antoligijski pogotovo onaj kada ge je :Hail: posluzio onako rukom iz auta a Panta Kapiten rutinski izletio sam pred Kralja i turio mu medju noge
Posted
A sta bi se tek desilo da si doveo 1 Koromana?!
Koromana sam doveo na prošlom, iz 1 Tereka. :lol: Bio je presretan što igra za 1 najhrvatskiji i najkatoličkiji klub, ono u leksikonu zvezdaša je 1 laž! angry.gif