Jump to content
IGNORED

Dinamo

Luc

Recommended Posts

Posted

Ima i besmislenijih titula nego sto su Toletove, lepo je to znati.

• 1 month later...
Posted

Ne razumem vest.

Dosadašnji hrvatski rekord držao je Robert Prosinečki koga je Sevilja platila "modrima" 2,5 miliona evra pre 18 godina.

:mellow:

Posted

B92 kolosalno lupeta u poslednje vreme, ne znam ni što sam kačio njih

Koja je najskuplja Mamićeva kupovina do sada, pretpostavljam da je on držao i stari rekord? kao i rekordnu prodaju

Posted

Mozda misle da su ga modri platili sevilji toliko. Sport b92 je inace prepun gresaka i pisu ga polupismeni ljudi. Btw, povraca mi se od ovog topika.

Posted

Da, prosinečki u dinamo, to je dosdašnji rekord :isuse:

Posted (edited)

B92 kolosalno lupeta u poslednje vreme, ne znam ni što sam kačio njih

Koja je najskuplja Mamićeva kupovina do sada, pretpostavljam da je on držao i stari rekord? kao i rekordnu prodaju

Opste poznata stvar da je Maminjo bog transfera, on nista nije platio rekordno, sem mozda cipela ili odela.

I zadnjih 15 godina sam siguran da nisu nikog platili preko 2.5milki, mozda je povratnicki transfer Balabana bio oko 2mil.

Edited by John Coltrane
Posted

I to povratnicki na kom je jos i zaradio :D

Posted

Policija pretražuje kuće braće Mamić zbog utaje poreza: 'Nećemo okaljati sveto ime Dinamo'

'Moramo izraziti žaljenje što se to odvija u vrijeme i na način kada se mi nalazimo na svojim radnim mjestima, odnosno na pripremi s prvom momčadi Dinama u inozemstvu.'

Policija je u četvrtak rano ujutro počela pretraživati kuće i stanove izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića, njegova brata, sportskog direktora i trenera Dinama Zorana Mamića, izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza te dugogodišnjeg direktora i izvršnog direktora Dinama Damira Vrbanovića i službene prostorije GNK Dinama. Akciju je pokrenuo PN USKOK, a braću Mamić sumnjiče za utaju poreza.

– Na temelju kaznene prijave Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PN USKOK-om provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave – stoji na stranicama PN USKOK-a.

Braća Mamić trenutačno se nalaze na pripremama Dinama uSloveniji i tamo su prema planu trebali ostati do nedjelje, kad je posljednja utakmica modrih na pripremama. Još nije poznato hoće li se vraćati u Hrvatsku ranije ili neće. Odvjetnik Čedo Prodanović već je stigao pred kuću Zorana Mamića, a odvjetnica Jadranka Slokovićpred kuću Zdravka Mamića i to po službenoj dužnosti pa zapravo još nema potrebe da se vraćaju.

Naravno da su reakcije uslijedile "brzinom svjetlosti", a i mnogi su ostali zatečeni, među njima i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

– Ja vam o tome baš ništa ne mogu reći, u takvim stvarima ne sudjelujem, to vam radi policija, ali ako je točno to što ste vi sada pročitali, sigurno postoji razlog za takvo nešto – rekao je ministar za HRT.

Javnosti se obratio s time u vezi i GNK Dinamo:

Dragi navijači Dinama i poštovana hrvatska javnosti,

izvješćujemo vas da je po nalogu županijskog suda u tijeku istraga koju provodi PN USKOK u kojoj su predmet obrade naša dva člana: izvršni predsjednik Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić.

Cijela hrvatska javnost zna da se već godinama vrši kontrola i nadzor nad radom našeg kluba i pojedinaca u istome i ovo je još jedna u nizu takvih. Naravno da ćemo kao klub i kao pojedinci surađivati sa svim institucijama i organizacijama koje to od nas budu tražile. Ipak, moramo izraziti žaljenje što se to odvija u vrijeme i na način kada se mi nalazimo na svojim radnim mjestima odnosno na pripremi s prvom momčadi Dinama u inozemstvu, a znajući što nam se stavlja na teret, ne možemo ne izraziti čuđenje odabranim izborom, načinom i vremenom vođenja postupka.

Konkretno, ono u što mi imamo uvid i što nam se stavlja na teret apsolutno jebespredmetno i iskonstruirano te smo sigurni da ćemo dokazati zakonitost naših postupaka i odluka.

Još jednom, bezuvjetno ćemo surađivati, a iako se u dosadašnjim postupcima nismo uvjerili u isto, tražimo profesionalnost i korektnost svih službi. Sigurni smo da nismo i da nećemo okaljati sveto ime Dinamo, a niti sebe osobno kao niti naše obitelji.

Nastavljamo sa svim sportskim aktivnostima i uvjeravamo naše navijače da budu mirni i spokojni te da nam čuvanjem mira pomognu da ostvarimo snove svih nas – ostvarivanje velikih europskih rezultata.

http://www.vecernji.hr/nogomet/zdravko-i-zoran-mamic-pod-istragom-uskok-im-pretrazuje-kuce-1012989

Posted

Šuker već slavi! :lolol:

Biti ce ih nekoliko u pritvoru sigurno, Mamići, Vrbanovic, a da li ce to znaciti Glavin konacni pad, ipak teško...

Posted

Njegov pad ce biti kada politika tako odluci ili ako nemacko pravosudje (u svetlu desavanja u UEFI) tako odluci.

Svi se nadamo da je ovo sad to :)

Posted

Ne svi :(

Posted

Ne svi :(

Ni posle one uvrede od juce? 

:o

Posted (edited)

Pravda za Mamića  :fantom:

ah,da... dosta komunističkog terora  :s_u:

Edited by akibono
Posted

Ni posle one uvrede od juce?

:o

MMinjo ceni zvezdu, samo iznosi conjenice. Jel ga uhapsise?