Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

Cak sam utiska da ce sva ova prica o navodno losoj i navodno dobroj vakcinom na kraju rezultirati da se bocnu i mnogi koji to uopste nisu planirali.

Licno iskstvo sa kucnom prijateljicom koja evo 6 mjeseci trubi kako nece da bude dio eksperimenta. Kad prosle nedjelje, prije negoli ja, stane u red i primi Fajzera.

Kad sam je upitao zasto je to uradila, ona kaze boji se da ako se korona rasiri da ce odobriti Astru za <50g. :twak:

Da ugrabi ovu bolju, prije nego sto pocnu da serviraju losiju :s_d::s_u::s_a:

Posted
Svidja se ona meni, nego mislim da slika o njoj na NZ je malo drugacija od slike u inostranstvu - a tu ukljucujem i cousin Ozije.
Ja video statistike gde joj je podrška oko 55-60%.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted
Tesko je masovno vakcinisati protiv korone u zemljama koje je nemaju.
Ljudi su takvi, dok ih dobro ne lupi po glavi misle nece na njih.
Ipak, ovaj minijaturni outbreak je najbolje pokazao da ce 85% vakcinisanih biti laganeze posao.
Ako ovi slucajevi nastave da iskacu ni kraj oktobra nije nemoguc. Samo se nadam da nas ovaj hipster Sutton nece svaki put zatvarati.
image.png.ff559367df8513370be2173850fce987.png
A tek sada pocinje revakcinacija Astrom i dupliranje dostave Fajzera.
Jel sigurno to za nove količine Pfizer?

Posted
5 hours ago, magi said:

Ja video statistike gde joj je podrška oko 55-60%.

Oko 42-44 je sada.

Posted

Tačno, samo sam letimično video tweet pa sam pomislio da je 50-60% za nju a ustvari je to podrška za koaliciju.

NZ Labour-led Government leads Opposition by 17% in May: 56% cf. 39%. Support for NZ's Labour/Greens government was up 1% pt to 56% in May. Support for the Labour Party was up 3.5% pts to 45% while support for the Greens dropped 2.5% pts to 11%... #nzpol https://t.co/vvt4NGGR4p https://t.co/sATtSaWHGD

Posted

Pre 10 godina.Noksich je naveo visoke cene nekretnina. Koliko su sada takve kuce i stanovi u SIdneju? Koliko je inflacija za ovih 10 god?

Posted
14 minutes ago, iDemo said:

A basket of goods and services valued at $ 1,000,000.00 in calendar year 2010 , would in calendar year 2020 cost $ 1,208,116.55

https://www.rba.gov.au/calculator/annualDecimal.html

21% za 10 godina mi je nesto malo. Ako je 3% stvarna inflacija to bi bio 36-7%. 

Posted

A sta znam - znam da je benzin (98) bio pre 20ak godina ispod 90c a sad je preko $1.60.

Gore - dole - zavisno od lokacije, sezone i taj rad...

Posted
On 5.6.2021. at 13:45, magi said:

Jel sigurno to za nove količine Pfizer?

Apsolutno. Do Oktobra ce stici 20m a onda jos 20m. Ovih drugih 20m moguce da pocne i ranije.

Znaci za prvih 8 mjeseci 20m. Tj u prosjeku oko 600k nedjeljno

Prvo je stizalo170k/w onda 340k/w i evo smo skoro na polovini tih 8 mjeseci tako da ocekujem vrlo brzo 680k/w. Mozda je vec i pocelo. To se krije kao zmiji noge.

Inace, do sada najveci skandal sa biranjem vakcina se upravo desio. QLD ce inace biti drzava sa najmanjim procentom odaziva a ovakvo jadno ponasanje njihovog lidera samo pogorsava stvari.

image.png.903a2156c2953e6da14c78429d3dbd9d.png

Posted

Ladno je namestila situaciju da primi Pfizer a ne AZ [emoji51]

Posted

Da je to uradila Gladys,  mediji a pogotovo ABC, bi je jednostavno razbili.

Ujeo je pas onda dosla gripa a sad da se osigura za odlazak u Tokio. Nevjerovatno glup izgovor.

Ovako, par neprijatnih pitanja na presici od potpuno nerelevantnih novinara i to je to.

Nikad mi nece biti jasna ta pristrasnost drzavnih medija. Evo ga Dr Swan i dalje sere kako NSW i VIC nisu za poredjenje, kako su i oni imali lockdown, kako je MEL stisnut...

Nemam problem sa lockdownom jer sam svjestan da im tracing sistem ne moze nikada biti dobar kao NSW ali zatvoriti nas a ne priznati da je to zato sto smo losi u fatanju slucajeva i sto nam je QR sistem k... na biciklu. A sve to praceno horskom podrskom vjernika ALPa je meni tesko svarljivo.

Posted

Što tracing system be može biti dobar kao u NSW?

I što je ALP bitan u svemu tome?

Posted

Jednostavno ne moze i sa tim moramo da zivimo dok 50% ne primi makar 1 dozu.

ALP vjernici u VIC sve ovo predstavljaju kao veliku pobjedu svoje strategije potpuno ignorisuci uspjeh NSW koji sve to bolje radi bez lockdowna.

Ako se ikada desi eksplozija korone u NSW, jos ce veca biti eksplozija zadovoljstva #IstandwithDan brigade

Posted

Ali ne razumijem zašto ne može? 

Ozbiljno pitanje, je li koriste druge tehnologije ili nešto? Ja i ne znam kako se to radi..

Ista je država u pitanju, nije mi logično