magi Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 A ne, lako je tebi. Ti si pričao sa hobitima uživo, moj prvi šef ovde je bio Hobit baziran u Hobitonu, i dalje se sećam kako mi je bridelo uvo od silnog pritiskanja slušalice u uzaludnoj nadi da ću ga tako bolje razumeti.Lako je vama - mene su zvali s gradilista da pitaju nesto a u pozadini kamion pisti dok ide u rikverc. Ja samo vicem "no worries mate" [emoji16]Sent from my SM-G950F using Tapatalk
iDemo Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Ja sam jednom obukao zuti (opstinski) hajvi (vidi sliku dole) i krenuo da se nadjem sa nekima iz zeleznice - da pogledamo nesto "ispod pruge a iznad potoka"... Ja da udjem pred (pazi, pred a ne u) zabran - kad vidim njih trojica trce ka meni i mashu. Shvatim da nece da me biju al' da je enivej ozbiljno... Kad su prisli blize vise jedan - skidaj to, odma', sad... Ja skinem - sta cu. Oni mi daju nandzarsti. (vidi sliku dole pa zamisli da je nandzarasti)... Kaze tip - oko pruge kad te vide u zutom to znaci da je neka extra turbo vanredna situacija i vozovodje je obicno "citaju" ako - zaustavi voz - sad/odma' i u mestu... Ja kao - dobro, tebra, nista rekli na vreme, ne?
iDemo Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 22 hours ago, roksi said: nisam ni znala da se koristi i za tranzistor Lozi te doktor, garantovano.
Indy Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 26 minutes ago, iDemo said: Lozi te doktor, garantovano. Ne da se za tranzistore kaže trannies, nego ponekad (kao u primeru) blowing some trannies Naravno da to nije slučajno... kikotanje na sve strane.
iDemo Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 hour ago, Indy said: Hbg, znači ja propalitet. Tacno sam znao. Ne, bre, ti nego ovi sto govore 'trannie' za tranzistore.
iDemo Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Mada, kad malo bolje razmislim - isto je i na srpskom, ne? I mi smo nekad govorili 'trandza' za tranzistor (ne kao element nego kao uredjaj, al' to ne menja na stvari).
Indy Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Nisu ni oni propaliteti, nego samo oziji... A već smo ustanovili da oni sve skraćuju i svemu tepaju.
Radoye Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Ovde kod mene trannie je (pored trandze) i menjac (transmission) u automobilu.
roksi Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 12 hours ago, iDemo said: Lozi te doktor, garantovano. cekaj je l to mislis indy? cega doktor? al stacu, sve verujem, kad sam naivna:))
roksi Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 21 hours ago, Indy said: Bra'o! Tako se ruši sistem, iznutra. e to to!! svaka cast noskicu! p.s. tek sad ti neces ni mrdnuti iz aus
Recommended Posts