October 23, 20186 yr A ne, lako je tebi. Ti si pričao sa hobitima uživo, moj prvi šef ovde je bio Hobit baziran u Hobitonu, i dalje se sećam kako mi je bridelo uvo od silnog pritiskanja slušalice u uzaludnoj nadi da ću ga tako bolje razumeti.Lako je vama - mene su zvali s gradilista da pitaju nesto a u pozadini kamion pisti dok ide u rikverc. Ja samo vicem "no worries mate" [emoji16]Sent from my SM-G950F using Tapatalk
October 23, 20186 yr Ja sam jednom obukao zuti (opstinski) hajvi (vidi sliku dole) i krenuo da se nadjem sa nekima iz zeleznice - da pogledamo nesto "ispod pruge a iznad potoka"... Ja da udjem pred (pazi, pred a ne u) zabran - kad vidim njih trojica trce ka meni i mashu. Shvatim da nece da me biju al' da je enivej ozbiljno... Kad su prisli blize vise jedan - skidaj to, odma', sad... Ja skinem - sta cu. Oni mi daju nandzarsti. (vidi sliku dole pa zamisli da je nandzarasti)... Kaze tip - oko pruge kad te vide u zutom to znaci da je neka extra turbo vanredna situacija i vozovodje je obicno "citaju" ako - zaustavi voz - sad/odma' i u mestu... Ja kao - dobro, tebra, nista rekli na vreme, ne?
October 23, 20186 yr 22 hours ago, roksi said: nisam ni znala da se koristi i za tranzistor Lozi te doktor, garantovano.
October 23, 20186 yr 26 minutes ago, iDemo said: Lozi te doktor, garantovano. Ne da se za tranzistore kaže trannies, nego ponekad (kao u primeru) blowing some trannies Naravno da to nije slučajno... kikotanje na sve strane.
October 23, 20186 yr 1 hour ago, Indy said: Hbg, znači ja propalitet. Tacno sam znao. Ne, bre, ti nego ovi sto govore 'trannie' za tranzistore.
October 23, 20186 yr Mada, kad malo bolje razmislim - isto je i na srpskom, ne? I mi smo nekad govorili 'trandza' za tranzistor (ne kao element nego kao uredjaj, al' to ne menja na stvari).
October 23, 20186 yr Nisu ni oni propaliteti, nego samo oziji... A već smo ustanovili da oni sve skraćuju i svemu tepaju.
October 23, 20186 yr 12 hours ago, iDemo said: Lozi te doktor, garantovano. cekaj je l to mislis indy? cega doktor? al stacu, sve verujem, kad sam naivna:))
October 23, 20186 yr 21 hours ago, Indy said: Bra'o! Tako se ruši sistem, iznutra. e to to!! svaka cast noskicu! p.s. tek sad ti neces ni mrdnuti iz aus