Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, MilenaS said:

koliko stvarno milijardera iz Rusije i Kine živi tamo?

Obojica.

Posted
11 minutes ago, iDemo said:

Obojica.

šta se onda predstavlja ovde kao da ih je stotine?

Posted

Zive dvojica, ali gradjevinska industrija navodno cveta od onih koji ne zive tamo, ili kojima dete dodje na studije. Naravno pricam ono sto su mi rekli, nemam pojma.

Posted

Uvek mi to silno zabavno, ali ako ikad iznajmim budget kamioncic za selidbu, garant cu i ja da se zakucam.

Posted
10 hours ago, Fins fleet said:

Zive dvojica, ali gradjevinska industrija navodno cveta od onih koji ne zive tamo, ili kojima dete dodje na studije. Naravno pricam ono sto su mi rekli, nemam pojma.

Kačio ja linkove i 1 vrlo dobar tekst nedavno.

Meni i dalje neobično kad god vidim mladu Kineskinju za volanom novog Maseratija. Nekako uvek tu očekujem sredovečnog proćelavog Italijana/Grka u razdrljenoj košulji. Svet se okrenuo naopačke.

Posted

Evo jedan  odavle

Citao sam skorije i mnogo bolji clanak, okrenut ka ""lifestyle"-u tih jadnih dusica, al samo papirno. :(

Posted

In New York in 2015, billionaire Shanghai financier Liu Yiqian paid $214 million for a 1918 Modigliani nude. He reportedly bought the picture with his American Express card, accruing enough frequent-flyer points to give him and his family free first-class travel for life.

:) 

Posted
7 hours ago, peralozac said:

In New York in 2015, billionaire Shanghai financier Liu Yiqian paid $214 million for a 1918 Modigliani nude. He reportedly bought the picture with his American Express card, accruing enough frequent-flyer points to give him and his family free first-class travel for life.

:) 

Smart.

Jedino sto 214 miliona poena nece bas da bude letenje u prvoj klasi zauvek...mada, zavisi koliko cesto lete :D

Posted

Strašno će se potresti kad potroši sve poene. Celih 100 miliška sekundi, dok se ne seti da ima parkiranu flotu džetova u hangaru na privatnom aerodromu :) 

Posted

Full communism can't come too soon.:sleep:

U jbnom njujorku služe piletinu poškropljenu zlatom, 1000 dolara porcija. 

Nevezano za to, da li se u Francuskoj još uvek proizvode giljotine.

Posted (edited)
8 hours ago, Indy said:

Meni i dalje neobično kad god vidim mladu Kineskinju za volanom novog Maseratija. Nekako uvek tu očekujem sredovečnog proćelavog Italijana/Grka u razdrljenoj košulji. Svet se okrenuo naopačke.

Samo varijacija na temu. :)

chelsea tractor

a big suv type car driven around chelsea by snooty rich bitches. Think range rovers going around a london street.

look at her in her chelsea tractor.

Edited by Time Crisis
Posted
1 hour ago, Indy said:

Full communism can't come too soon.:sleep:

U jbnom njujorku služe piletinu poškropljenu zlatom, 1000 dolara porcija. 

Nevezano za to, da li se u Francuskoj još uvek proizvode giljotine.

Dočim u jbnom Melburnu:

On 29.4.2018. at 13:25, Indy said:

Jaja benedikt, orandž đus, branč u fensi restoranu... cijena prava sitnica, 40 AUD (25 eu)...

:samogilja:

Indy

:D 

Posted

Nisam ja to platio, to je tudja informacija...

Posted (edited)

No worries, izviniće ti se revolucionari i prišiti glavu kad shvate grešku :) 

Edit: prvo ovo drugo pa prvo ustvari!

Edited by peralozac