iDemo Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 1 hour ago, peralozac said: Nego Noskiču, posećuješ li plaže i koja ti je omiljena? Za surfovanje neću da te pitam, svima je jasno da je to sistemska ujdurma u rangu elektrobadmintona i golfa sa barijerama. Nemoj da si na kraj srca, jos ne znamo da li covek zna da pliva ili ne, ne? Nego, je l' dolazis ti ako (opet) organizujemo 'hajducki sastanak'?? #pitamzadruga x3
peralozac Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 12 hours ago, iDemo said: Nego, je l' dolazis ti ako (opet) organizujemo 'hajducki sastanak'?? Da upoznam vas hrabre hajduke sidnisajdere što u inat plutokratskom zulumu ispijate sajdere? Aj' važi ako bude prilike mada preferiram drugi vid narodnooslobodilačke borbe - hrabre hajduke melburnijance što u inat plutokratskom zulumu okreću janjce.
iDemo Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 Da upoznam vas hrabre hajduke sidnisajdere što u inat plutokratskom zulumu ispijate sajdere? Aj' važi ako bude prilike mada preferiram drugi vid narodnooslobodilačke borbe - hrabre hajduke melburnijance što u inat plutokratskom zulumu okreću janjce. Nismo ni mi najgori - ako treba može sledeći sabor da bude u selu Rosmoru - može nešto i da se okrene.Sent from my SM-G900I using Tapatalk
peralozac Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 1 hour ago, iDemo said: može sledeći sabor da bude u... Elaine? http://www.svet.rs/svetplus/tradicija-koja-traje-odrzan-svetosavski-sabor-u-manastiru-u-elaine-u/ To je dobra plata! To je dobro mesto! To je jeftin real estate!
peralozac Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 49 minutes ago, Tpojka said: Skoro. Ili recimo: Oooooh, I'm an alien, I'm a legal alien I'm a Noskichman down undaaaaaaaa
Moracikus Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 On 28/01/2018 at 1:45 AM, Indy said: #ChangeTheDate Realno imas dva putpuno legitimna stava: 1. Ne zelis da slavis taj dan jer 2% Aborodzina posjeca na svu patnju koju su prosli pod engleskom cizmom. 2. Slavis najsimbolicnija dan za 98% stanovnistva jer niko od nas danas ne bi bio ovdje da kruna nije poslala 8 brodova koji su se bas na taj dan iskrcali i poceli da grade ovu zemlju
Time Crisis Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 1 hour ago, Moracikus said: Realno imas dva putpuno legitimna stava: 1. Ne zelis da slavis taj dan jer 2% Aborodzina posjeca na svu patnju koju su prosli pod engleskom cizmom. 2. Slavis najsimbolicnija dan za 98% stanovnistva jer niko od nas danas ne bi bio ovdje da kruna nije poslala 8 brodova koji su se bas na taj dan iskrcali i poceli da grade ovu zemlju Da su istrebili i ta 2%, sad bi 100% stanovništva moglo na miru da slavi.
Moracikus Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 http://www.news.com.au/finance/business/retail/im-not-going-to-stop-vegan-activist-leader-vows-to-ramp-up-restaurant-disruptions/news-story/6fc20ba67be81a200b633703faa9e407 Ima li dje naseg junaka?
Moracikus Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 2 hours ago, Time Crisis said: Da su istrebili i ta 2%, sad bi 100% stanovništva moglo na miru da slavi. Matematicki veoma tacna analiza
peralozac Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 8 hours ago, Moracikus said: Slavis najsimbolicnija dan za 98% stanovnistva jer niko od nas danas ne bi bio ovdje da kruna nije poslala 8 brodova koji su se bas na taj dan iskrcali i poceli da grade ovu zemlju To je nama naša Straya dala Da imamo Moračikusa liberala
Moracikus Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 7 minutes ago, peralozac said: To je nama naša Straya dala Da imamo Moračikusa liberala Rece li ti ono meni da ces na svakom referendumu glasati SOUNDLY NO?
peralozac Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 1 hour ago, Moracikus said: Rece li ti ono meni da ces na svakom referendumu glasati SOUNDLY NO? Fair enough. Dobro sećanje imaš Reče, moj Moračikuse. Reče, pa prvom prilikom nedavno poreče, a i za datum bi lako porekao. Ne znam šta da ti kažem, ostaralo se, omekšalo se. Evo i Noskič me u zadnje vreme ne nervira. Dok ćuti... Ali zato na roštilju pored kog sam ti to rekao i dalje cvrči meso, a u epsilon okolini vijori zastava. Znači za republiku i veganstvo ne brini, i dalje SOUNLDY NO!
Recommended Posts