Jump to content

Avanturizam

Featured Replies

sta ti znaci satnica?ima cirka 20 km, mislim da bi mogao to lagano preci za 4, 4ipo ure.
U, pa onda ne moram da ustajem u 6 k'o majmun, hvala.
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

...

Edited by ivy

....

Edited by ivy

gde je ovo?
planina Galičica,jezero Ohridsko

a jeste vala, deluje tako. Galčica Magaro.pitanje: ako bih hteo sledeće sezone da probam para sa nekim instrutorom (tandem) - gde bih mogao da potražim tako nešto?

a jeste vala, deluje tako. Galčica Magaro.pitanje: ako bih hteo sledeće sezone da probam para sa nekim instrutorom (tandem) - gde bih mogao da potražim tako nešto?
zašto čekati do sledeće sezone?..ništa još nije gotovo,biće još dobrih dana...imamo mi tandem..ali nemamo instruktora :s_p::lol:...ne znam kakvi su ti prioriteti..da letiš ili mora sa intruktorom?

Edited by ivy

zašto čekati do sledeće sezone?..ništa još nije gotovo,biće još dobrih dana...imamo mi tandem..ali nemamo instruktora :s_p::lol:...ne znam kakvi su ti prioriteti..da letiš ili mora sa intruktorom?
pa kako inače prvi put da se vinem u nebesa nego sa instruktorom? to tako valjda ide.

dobro.

• 2 months later...

eh moje omiljeno mesto ..za koje više nemam mesta u budžetu a nikad jeftinije i more i letenje,sve!

bobe, kako me ništa ne oduševljava više..a čitam nebesku ivy...i zavidim joj

pa jel vidiš kako je lepo?jel vidiš?i kako da me ne oduševljava kad tačno znam koliko je lepo tamo...letiš lepo sa 2000mnv na 0nv,sletiš na plažu,poskidaš se odmah i uletiš u more, hejl!!!pa onda opet..a sada ne mogu da odem,tj. ne mogu već nekoliko godina...i kako da me ne boli,kako?

pa kako inače prvi put da se vinem u nebesa nego sa instruktorom? to tako valjda ide.