Mil@n Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 kad se ide u prirodu, naročito više planine, postoji 1000x više da se nešto izmaleriše nego u običnom svakodnevnom životu.napravimo uvek u januaru neki godišnji plan(planinarenje, MTB, via ferrata...), od kod se realizuje tek 20% zbog hiljadu i jednog razloga.Kontam, zato i neću ništa da objavuljem dok se ne vrnem.
ivy Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 ni ove godine nisam tamo <_< http://www.coupe-icare.org/GB_home.html
Mil@n Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Niko nije ispalio, a vratih se živ.Za tri dana obiđena je grčka tj Meteori, i uspenjan je Olimp (plus spavanje u šatoru na zabačenoj obali - uvek prijatno, kupanje u parajliji i obilazak Soluna al da ne offtopikujem, to nije avantura već putovanje, mada avantura je što smo sve to odradili za praktično manje od tri dana).Uglavnom, meteori su me ostavili bez daha, jedan od najfascinantnijih prizora koje sam ikada video. Neopisivo mi je bilo žao što smo imali samo oko 2h, msm malo manje da obiđemo iste kako bi fit otišli podno Olimpa i nešto odspavali te se malo odmorili od duge vožnje kolima pre jednodnevnog uspona koji obično traje dva dana pošto glavnica prespava u 1. kampu.Što se tiče Olimpa, poslednja trasa od Skale do Mitikasa nimalo za zajebanciju. Izgleda mnogo teže nego što jeste, ali definitivno nije za zezanje pa me adrenalin zveketao sve u 16. Trud se svakako isplatio, bilo je fenomenalno. Usput, sreli ekipu od 22 Kruševačka planinara iz njihovog udruženja pa je sve prošlo zabavnije i opuštenije sa njima.Ću zviznem koju fotku, samo kada se sa istima pozabavim.
Mil@n Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 zvizni više Calm downl Elmer. :)Izvinjavam se na čekanju, opravdanja nema osim moje lenjosti.Ima 14ak komada ako se ne varam, nadam se da ne zamerate na kilobajtima. Bila je ovo jedna fenomenalna, fenomenalna avantura. :) 1. 2.3.4.5.6.7.8. 9.10.
Mil@n Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 11. 12.13. 14.Kada se došlo do ovde, aparat se odložio u ranac, safety first. :)Poslednji deo uspona, put od vrha skala (2863) do mitikasa (2917).
Mil@n Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ups, pa ja vidim da ovde ni meteore nisam okačio. :(1. 2.3.4. 5.
Anonymous Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Moćno.Meteore je u julu obišao moj planinarski guru, spavali su gore, fotografije su mu takođe sjajne, zavidim vam.
Mil@n Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Meteore je u julu obišao moj planinarski guru, spavali su gore, fotografije su mu takođe sjajne, zavidim vam.Mi smo bili 2, 3 sata u vrh glave sa sve večerom. Ne mogu da prežalim što smo svratili u jebenu IKEU pošto smo ortaka pokupili sa aerodroma oko 11 ujutru. Kao sada ili na kraju tj poslednji dan (jedno žensko u ekipi zapelo da ide u Ikeu, kako je odbiti) i odlučimo se sada tj tada :D što nam je otkinulo jedno 2 sata od Meteora minimum, a biti tamo 2 ili 4 sata nikako nije isto. No dobro, biće još prilika.
ivy Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ovo je must see i must fly :) http://www.babadag.com/babadag/
Mil@n Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ja bih ovo radila "> Ja pak ne bih, za sve novce ovog sveta. Ali ću ti svakako preporučiti da pogledaš ovo:http://en.wikipedia.org/wiki/Man_on_Wire
ivy Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ja pak ne bih, za sve novce ovog sveta. što,pa vezan si žicom :D a ja se još plus svega i bojim visine,ali mi suuper izgleda..moj drug visi sa užeta,radi te visinske polsove,moram jednom sa njim da malo visim za trening i da vidim taj strah od visine jel stvaran i šta ću sa njim :P
Mil@n Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 što,pa vezan si žicom :D a ja se još plus svega i bojim visine,ali mi suuper izgleda..moj drug visi sa užeta,radi te visinske polsove,moram jednom sa njim da malo visim za trening i da vidim taj strah od visine jel stvaran i šta ću sa njim :PMogu da sam vezan i lancima, ali bih svakako zaobišao. :D
barrcode Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ima i ova gej varijanta, gde jesi vezan lancima (skoro pa lanci), ovako nešto sam video na feratama po dolomitima izdaleka. takođe ne bih smeo.http://www.youtube.com/watch?v=NncrU4JDFvg&feature=related
Recommended Posts