Jump to content
IGNORED

Zemljotres od 9 stepeni Rihtera u Japanu, 11.03.2011

dig_chohano

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Yoyogi

365

• Аврам Гојић

104

• ToniAdams

59

• borris_

56

Posted

Jedna od zgrada koje gore na Rogerovim slikama je zgrada Telekoma (ona cirilicnog slova P), informaticki hub Japana

Posted
Jedna od zgrada koje gore na Rogerovim slikama je zgrada Telekoma (ona cirilicnog slova P), informaticki hub Japana
Zato ne rade telefoni.
Posted

Upravo još jedan udar od 6.6 stepeni

Posted (edited)

Afteršok izgledaFLASH: Strong earthquake in northern Japan has preliminary magnitude of 6.6: report(Reuters)edit: Renne bio brži

Edited by Marvin (Paranoid Android)
Posted

Još dva udara, jedan od 5.4, drugi malo slabiji

Posted

Na Hoakidu još jedan udar, šteta što ne mogu da vam postavim video, kamera se neverovatno trese

Posted

Brine me što još uvek ne rade telefonske veze

Posted (edited)
Upravo još jedan udar od 6.6 stepeni
USGS
Magnitude 6.2Date-TimeFriday, March 11, 2011 at 18:59:15 UTCSaturday, March 12, 2011 at 03:59:15 AM at epicenter
Earthquake DetailsThis event has been reviewed by a seismologist.Magnitude5.1Date-TimeFriday, March 11, 2011 at 18:44:06 UTCSaturday, March 12, 2011 at 03:44:06 AM at epicenter
Edited by Roger Sanchez
Posted

da podsetim :http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?smp&lang=eng

Posted (edited)

Komentari ispod vesti su najvece zlo savremenih medija....Nekad sam im se divio kakav su otpor pružali amerima tokom 2 svj.rata. Taj stav sam totalno promijenio prije više godina gledajući emisiju o nekontrolisanom ulovu delfina i kitova od strane japanskih ribara. Najpotresnija scena bila je ubijanje mladunaca delfina, ma suze mi na oči krenule.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Sama činjenica da ljudi smeju bilo šta samoinicijativno da komentarišu je najveće zlo savremene civilizacije.

Posted
Komentari ispod vesti su najvece zlo savremenih medija....
mediji su zlo samo po sebi

Posted

mediji su zlo samo po sebi

kud sam ista i rekao isuse.gif obustavljam do daljnjeg prenosenje debilnih komentara
  • Create New...