Jump to content

Zemljotres od 9 stepeni Rihtera u Japanu, 11.03.2011

Featured Replies

Jedna od zgrada koje gore na Rogerovim slikama je zgrada Telekoma (ona cirilicnog slova P), informaticki hub Japana

8

Jedna od zgrada koje gore na Rogerovim slikama je zgrada Telekoma (ona cirilicnog slova P), informaticki hub Japana
Zato ne rade telefoni.

Upravo još jedan udar od 6.6 stepeni

Afteršok izgledaFLASH: Strong earthquake in northern Japan has preliminary magnitude of 6.6: report(Reuters)edit: Renne bio brži

Edited by Marvin (Paranoid Android)

Još dva udara, jedan od 5.4, drugi malo slabiji

Na Hoakidu još jedan udar, šteta što ne mogu da vam postavim video, kamera se neverovatno trese

Brine me što još uvek ne rade telefonske veze

Upravo još jedan udar od 6.6 stepeni
USGS
Magnitude 6.2Date-TimeFriday, March 11, 2011 at 18:59:15 UTCSaturday, March 12, 2011 at 03:59:15 AM at epicenter
Earthquake DetailsThis event has been reviewed by a seismologist.Magnitude5.1Date-TimeFriday, March 11, 2011 at 18:44:06 UTCSaturday, March 12, 2011 at 03:44:06 AM at epicenter

Edited by Roger Sanchez

da podsetim :http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?smp&lang=eng

Komentari ispod vesti su najvece zlo savremenih medija....Nekad sam im se divio kakav su otpor pružali amerima tokom 2 svj.rata. Taj stav sam totalno promijenio prije više godina gledajući emisiju o nekontrolisanom ulovu delfina i kitova od strane japanskih ribara. Najpotresnija scena bila je ubijanje mladunaca delfina, ma suze mi na oči krenule.

Edited by Marko M. Dabovic

• Author

Sama činjenica da ljudi smeju bilo šta samoinicijativno da komentarišu je najveće zlo savremene civilizacije.

Komentari ispod vesti su najvece zlo savremenih medija....
mediji su zlo samo po sebi

mediji su zlo samo po sebi

kud sam ista i rekao isuse.gif obustavljam do daljnjeg prenosenje debilnih komentara