ragasto Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 @wayfaring stranger Fala! Ja sam sa Hard & heavy teme pa ne znam. 1
jms_uk Posted May 13, 2023 Posted May 13, 2023 Ploca kupljena za dolar u (hipsterskoj) radnji u gradicu Livingston, na jugu Montane [emoji4] A pozadi, upozorenje/objasnjene za slusaoce 1 2
wayfaring stranger Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 On 18. 5. 2023. at 3:35, kurdi said: Koji albumi The Fall su ti ok ili koje možeš da slušaš? Isto pitanje i ostalima. Extricate imam na disku i on mi je skroz ok uz par drugih. Većinu mi je tesko da svarim.
Nevernik Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 Meni je taj Extricate njihov naj pop album, to je prvi na koji sam se navukao. Imao i priliku da ga kupim na vinilu ali sam nešto filozofirao i sad se kajem. Svi albumi iz osamdesetih su mi super a i slušljivi. Posle Extricate kreću ti albumi gde ima dosta škarta. Mada, imaju previše albuma, ko će to sve da sluša i pamti 1
kurdi Posted May 19, 2023 Posted May 19, 2023 extricate (album #13) je bio drugi koji sam cuo i prvi koji sam kupio na cd-u, za 10DM na berzi; te godine ih i gledao prvi put, u skc-u. i dalje mi je u 5-6 najdrazih. pre toga licencni vinil this nation's saving grace (album #9), koji sam posle kupio jos 3 puta... cd, strani vinil, box set... to je album koji i dalje mogu da preslusam i kad mi se ne slusa. od extricate sam redovno pratio kako su izlazili albumi do cerebral caustic (#18), koji me je razocarao i onda sam prestao da pratim redovno, ali bih se ponekad ukljucio... na kraju sam skupio svih 32, ali omiljeni su mi svi iz prvih 16, zakljucno sa the infotainment scan. na danasnji dan bih rekao da su najbolji: live at the witch trials grotesque slates hex enduction hour perverted by language this nation's saving grace bend sinister extricate the infortainment scan od kasnijih albuma mozda the mashall suite i the real new fall lp 1
wayfaring stranger Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 Ne dozvoljava da odrasteš. Jedan od najbitnijih albuma tinejdžerskih dana. 2 1
vladavsnarod Posted May 21, 2023 Posted May 21, 2023 On 19.5.2023. at 12:18, wayfaring stranger said: Koji albumi The Fall su ti ok ili koje možeš da slušaš? Isto pitanje i ostalima. Extricate imam na disku i on mi je skroz ok uz par drugih. Većinu mi je tesko da svarim. Extricate je prvi koji sam čuo i koji se izlizao od slušanja (kaseta u to vreme). Onda je stigao original disk Grotesque iz Gema records. Platni sistem nije funkcionisao, pa smo slali po 2-3 marke pismom uz porudžbinu i dobiješ disk Kasnije su nasumično nailazili i ostali "popularniji" albumi - The Frenz Experiment, I Am Kurious Oranj, This Nation's Saving Grace... Ovih dana volim da poslušam Code: Selfish, možda ti legne. 1
scab Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 algy iz saintsa preminuo prošle nedelje, pa se danas vrti prelelepni eternally yours... 1
wayfaring stranger Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Ujutro za dobar dan, uveče za dobar san. Iz edicije: Najbitniji albumi tinejdžerskih i tventinejdzerskih godina. 5
Ras Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 10 minutes ago, wayfaring stranger said: Ujutro za dobar dan, uveče za dobar san. Iz edicije: Najbitniji albumi tinejdžerskih i tventinejdzerskih godina. Proslavljaš jubilej? Spoiler 40 god Još jedan opasan bend je debitovao 83. na Slash etiketi: Los Lobos – ... And A Time To Dance (1983, Specialty, Vinyl) - Discogs 2
Recommended Posts