maheem Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 8 minutes ago, Ras said: Još pre izvesnog vremena sam video natpis iznad spuštenih rolo-vrata, ali nije bilo informacija o tome šta se krije iza tog natpisa. Evo sada na YT nalazim odgovor: Nikako da svratim, al kako frendovi kažu, konačno plejs gde možeš da nađeš ploču za 500 kinti.
Ras Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Prolazio sam tamo bar tri puta u poslednih 10ak dana, a nisam ni primetio da radi.
Jeremija Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 (edited) 36 minutes ago, Ras said: Još pre izvesnog vremena sam video natpis iznad spuštenih rolo-vrata, ali nije bilo informacija o tome šta se krije iza tog natpisa. Evo sada na YT nalazim odgovor: Deluje kao fino mesto. Medju pločama se nazire i "You and Me Both", sjajan album koji davno nisam slušao, taman me je inspirisalo da ga stavim u gramofon... Edited May 7, 2023 by Jeremija
kurdi Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 On 7.5.2023. at 9:52, klimt said: Stigla Disciplina i Lačni Franz u Mascom. Nisam gledao na drugim mestima. https://www.mascom.rs/sr/rock/lp/disciplina-kicme-svidja-mi-se-da-ti-ne-bude-prijatno-vinyl--pid-43380.1.135.html o disciplini sa discogs-a:" Sjajan remaster, bešuman vinil i katastrofalan tehnički previd - pesme koje su na originalnom izdanju spojene, tj. prelivaju se jedna u drugu bez pauze (Nemoj/Pobednici i Mozak/Javno veselje), ovde imaju veštačku pauzu (tišinu) od par sekundi. Bukvalno presečene... Neverovatno da to niko nije primetio tokom proizvodnje vinila. Između svih pesama je, inače, nepotrebna i predugačka pauza koje nema na originalnom izadnju i koja definitivno narušava dinamiku originalnog izdanja... Čista jedinica za odeljenje kontrole kvaliteta i velika šteta za propuštenu priliku povodom velikog jubileja ovog antologijskog albuma. Više sreće za pedeseti rođendan... isto citam da su na messerschmittu zaboravili jednu pesmu??? https://www.discogs.com/release/26155574-Messerschmitt-Foxxin 1
klimt Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) 8 hours ago, kurdi said: o disciplini sa discogs-a:" Sjajan remaster, bešuman vinil i katastrofalan tehnički previd - pesme koje su na originalnom izdanju spojene, tj. prelivaju se jedna u drugu bez pauze (Nemoj/Pobednici i Mozak/Javno veselje), ovde imaju veštačku pauzu (tišinu) od par sekundi. Kakav zajeb... Stigla mi juče DK i Ikebana od Lačnog Franza, samo ne znam kad ću stići da preslušam. Edit: Srećom uzeh 3 komada DK (2 za društvo). Dva su imala blago čuknute uglove pa sam logično izabrao ispravan. Nije strašno, al šta ću kad ne mogu da ne primetim, a i nervira me. Ne kapiram, bilo je jako dobro zapakovano. Verovatno se to desilo ranije. Edited May 10, 2023 by klimt
klimt Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 2 hours ago, klimt said: Samo ne znam kad ću stići da preslušam. Nađoh vremena. Sve što je napisano na discogsu vredi, međutim, u Pečatima, posle himne, kad krene ponovo vokal (neka je to bila nula), posle 32 sekunde, čuje se na trenutak kao neki drugi snimak, možda violina, jebem li ga. Ajde, daj Bože da je to samo moj primerak, ali sumnjam...
klimt Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Snimio sam telefonom grešku. U atačmentu. U 32. sekundi. Samo sam jednom preslušao. Sad sumnjam da mi je možda nešto i promaklo. Zar je toliko teško proveriti pre masovne proizvodnje? DK - Pečati (greška).m4a 3 1
Lancia Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 10 minutes ago, klimt said: Snimio sam telefonom grešku. U atačmentu. U 32. sekundi. Samo sam jednom preslušao. Sad sumnjam da mi je možda nešto i promaklo. Zar je toliko teško proveriti pre masovne proizvodnje? DK - Pečati (greška).m4a 551.74 kB · 5 downloads O svasta kakav fuseraj.
ragasto Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) Taj album baš nema sreće, u svim inkarnacijama. Edited May 10, 2023 by ragasto
wayfaring stranger Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) Jeste da original krcne ponekad (za to najzasluzniji broj preslušavanja), ali ne smeta. Ono kada potpuno bespotrebno objaviš tekstove na omotu. Ovo se zna napamet. To me podseca na početak devedesetih kada je lokalni lik propovedao o punku, a drugar ga pitao: Third rule is? To mora da se zna. Edited May 10, 2023 by wayfaring stranger
wayfaring stranger Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 21 minutes ago, ragasto said: A koje je treće pravilo? I koja su ostala? Ijao First rule is "the laws of Germany" Second rule is "be nice to mommy" Third rule is "don't talk to Commies" Fourth rule is "eat kosher salamis" Commando - The Ramones 1 1
klimt Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Four rules and three rights. Al ovo drugo je mnogo lakše, plus što ih je manje. 1
Recommended Posts