scab Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 guilty pleasure project completed - postao ponosna tetka kompletne diskografije bajage na pločama 1
scab Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 bokca ti ista moja baba! 13 minutes ago, Filozof manijak said: Momčilo šalje cmokić 3
Singer Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 20 hours ago, scab said: guilty pleasure project completed - postao ponosna tetka kompletne diskografije bajage na pločama A šta sad... nije tajna da se jedna Momčilova pesma nalazi na mojoj spotify playlisti omiljenih Ex-YU pesama Album Prodavnica tajni je hot comodity - ide kao krompir!
scab Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 7 hours ago, Singer said: A šta sad... nije tajna da se jedna Momčilova pesma nalazi na mojoj spotify playlisti omiljenih Ex-YU pesama Album Prodavnica tajni je hot comodity - ide kao krompir! ah, jedina pesma koju sam ikada naučio da sviram na gitari pre nego što sam shvatio domete svojih talenata je bila bajagina. inače, sve ploče koje sam kupio bile near mint, svaka 600 dinara, samo mi ih ta tetka poslala poštom neupakovane... duša zabolela kad su stigle.
kurdi Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 9 hours ago, vladavsnarod said: Novi beli Rebel Star jel se prodaje negde uzivo po normalnoj ceni?
alamo Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 14 hours ago, kurdi said: jel se prodaje negde uzivo po normalnoj ceni? Krajnje vreme je došlo kada čovek koji kupuje sva GbV izdanja pita za "normalnu cenu" Za sve kupovine van Srbije :: https://www.pdv.com.hr/hr/store/rebel-star-pocetak-i-kraj-lp Za Hrvatsku: PDV Shop, @Pločnik, Međimurska 21 10000 Zagreb, Croatia Za Srbiju (nezvanično, tzv. "direktno od izdavača"): Zaokret, Cetinjska 15 - od 13. juna Za Srbiju (zvanično): Anti Shop, Cetinjska 15 (verovatno tek za desetak dana, kada se uvezu ploče i kada se završi papirologija) 1
kurdi Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 hvala mislio sam u odnosu na bandcamp, gde je bio problem sa suludom postarinom.
Recommended Posts