Time Crisis Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 12 minutes ago, renne said: lapsus, naravno note 20 ultra sam mislio 21 neće ni postojati, pošto ukidaju najbolju seriju telefona, idioti Bolji je S21u
Indy Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 13 minutes ago, renne said: lapsus, naravno note 20 ultra sam mislio 21 neće ni postojati, pošto ukidaju najbolju seriju telefona, idioti Nije izvesno Quote the Note series is expected to make a comeback in 2022 (Dole, na samom dnu teksta.)
renne Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 24 minutes ago, Time Crisis said: Bolji je S21u ne mož bude bolji kad nema olovku
mlatko Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Bolji je S21uBaš čitam da se loše prodaje i da mu pada cena za 20% na pišljivih 949€ Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Time Crisis Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 1 hour ago, renne said: ne mož bude bolji kad nema olovku Ima olovku
Indy Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Lansiran™ Galaxy Z Flip 3 - btw. kazu da je to mozda razlog sto je Note serija privremeno "suspendovana" (Samsung ima previse flagshipa) https://www.samsung.com/au/smartphones/galaxy-z-flip3-5g/
radisa Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 U stvari ne Flip, nego Fold suspenduje Note... Inače, Fold je preskup... 1800€ je previše za telefon, pa makar bio najbolji u svet™... 2
mraki Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Meni se uopšte ne sviđa ta ideja sa preklopnim telefonima i ekranima osetljivim na dodir. Iskreno ne verujem ni da će zaživeti. 2
black mirror Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 i pre nego sto su poceli sa proizvodnjom ovih fold budalastina meni kao laiku je bio jasno da nema nista od toga, daleko smo od te tehnologije decenijama. ovo su samo prototipi koji sigurno nisu prakticni za koriscenje i jedino tinejdjeri mogu da se pale na to. a sumnjam da je radisa tinejder koji bi da se kurci pred drustvom, zato @radisa nemoj da bacas pare na te gluposti. moj savet ti je da nastavis sa note 9, to je i dalje bas dobar telefon ali ako vec moras da trosis pare onda xperia 1 III je dobar izbor
copkillah Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 On 13.8.2021. at 13:28, radisa said: U stvari ne Flip, nego Fold suspenduje Note... Inače, Fold je preskup... 1800€ je previše za telefon, pa makar bio najbolji u svet™... Pa nije to najbolji telefon na svetu već statusni simbol, ništa više od toga.
Indy Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 On 13.8.2021. at 21:28, radisa said: U stvari ne Flip, nego Fold suspenduje Note... Flip je taj koji je u zoni sa cenom sa ostalim flagship telefonima (USD 999) dok to ne važi za Fold koji je suludo skup. Ovi preklapajući uređaji svakako nisu za mene lično, ali konkretno za ovaj Flip su recenzije vrlo dobre (bez sumnje i zbog relativno prihvatljive cene. 200 USD je ispod prošlogodišnjeg modela a pritom je znatno poboljšan.)
Moća Posted August 17, 2021 Posted August 17, 2021 Redmi Note 10S je trenutni favorit posle istrazivanja. Ako neko ima sta da kaze neka to ucini sad ili neka zauvek cuti!
John Coltrane Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 (edited) Kevina Nokia 2.4 nema zvuk kad primi poziv. Ja je zovem sa mog moba i čujem samo eho mog glasa. Radi joj zvuk, puštao YT, radio joj melodija i pri pozivu, kad je pozovem uključi spikerfon pa može da priča, ali normalno ne radi. Guglam po netu ne mogu da nadjem rešnje. Jebeni androidi edit: Kad ubacim sluške onda može da ragovara normalno. Edited September 3, 2021 by John Coltrane
אַף אֶחָד Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Da li postoji neki program koji pretvara telefon u nadzornu kameru? Da se ukljuci na pokret i da zatim snima odredjeno vreme i, idealno, snimak da uploaduje negde? Sram vas bilo, sta ste pomislili?!? Stvar je da imamo divljeg gekka u kuci. Odavno oni vise nije "divalj", zivi s nama vec 4-5 godina, negde u zidu iznad dvoristanceta. Gekko je do zlaboga plasljiva zivotinja i tesko ga je i ufotkati, a kamoli snimiti. E, sad, krajem leta, pre nego sto nestane (a gde nestane, nemamo pojma, mozda hibernira negde?), uvek se potrudimo da ga malo dohranimo. Ostavimo mu na simsu po 2-3 kapi organskog meda (samo taj hoce) u playmobil tanjiru (podmladak se potrudi da mu ostavi i mali escajg). Samo iz daljine smo ga vidjali kako dodje da jede. E, sad, hteli bi da ga snimimo - kamera-telefon mora da bude negde sakrivena, tj. i ne mora, ali mora sama da funkcionise jer ce ovaj tesko prici ako cuje da je nesto makar i susnulo. A trebalo bi da moze da snima samo kad treba jer bi ostala ukljucena celu noc. I snimak moze da bude prilicno dug (ne znam da li ste nekad videli gekka kako jede, ali to ume da potraje.
Frank Pembleton Posted September 16, 2021 Posted September 16, 2021 Ne verujem, tu ti je pre svega problem detektor pokreta.To nisam čuo da telefon bilo koji ima... Shiit has hit the fan
Recommended Posts