Jump to content
IGNORED

Gledanos

hefaca

Recommended Posts

Posted

prva pukla od kad vratili turke za po 30 epizoda unazad i ponovo repriziraju vec reprizirano.

Posted

Prva ima zatisje pred buru... Kad kalinic dune i vatru sune, ima Mitrovicu da oduva oslobodjenu jahtu pravo u hrvatske carinske vode, dok u njoj severina pije sampanjac...RTS je, ne znam cime, napravio razliku kakvu nije imao ni kad su baba, sojic i rodjak bili zajedno na vrhuncu tj. u orgazmu. Tada su imali prednost od 5-6%, a sada idu i do 10%. Jedna pesma, jedna cesma je najgledanija emisija ponedeljkom, a rejting narocito ripi kad u njoj zapeva Nedeljko Bajic Baja. Uopste se ne zezam, tako podaTci kazu. Na pinku je jedino gledana indijska serija i trenutak istine (svi po 30% share).B92 je, ipak poveca gledanost s novim vlasnicima. Sa proslogodisnjih cirka 7% skocio je na cirka 9%. Al djokovic vise ne pomaze. Samo ako igra finale, a i to ce uskoro da se svede na 4 grenslema. Smorili se ljudi, a i ne priznaju nista pre finala.Avala: nije lose, ocajno je...Hepi je hepi.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pink od jeseni kreće u ofanzivu sa raznoraznim rijeliti bljuvotinama, što je dokaz da je u buli. Jer da nije, započeo bi novu sezonu Farme, koja bi zamenila sve te emisijice i koja ipak nosi najveći rejting. Ali ne može jer je to veoma skup projekat koji zahteva veoma veliku startnu investiciju ...

Edited by stoka
Posted
Pink od jeseni kreće u ofanzivu sa raznoraznim rijeliti bljuvotinama, što je dokaz da je u buli. Jer da nije, započeo bi novu sezonu Farme, koja bi zamenila sve te emisijice i koja ipak nosi najveći rejting. Ali ne može jer je to veoma skup projekat koji zahteva veoma veliku startnu investiciju ...
Pa dobro mogu oni farmu u postojecu infrastrukturu da uguraju....Mozda ima trip da te manje emisijice seljaka po semi zavisno od konkurencije...
Posted

Evo najgledanijih prošle nedeljepost-599-13152271343998.jpg

Posted

jebo kevu, lea kiš prvi vrhu redovno.kako mi se kotira sanja marinković?

Posted

I prva konja za trku imade... Juce u grupi 18/501. Prva 29,5%2. RTS 18%3. Pink 13%Bravo za Ivana Ivanovica

Posted
I prva konja za trku imade... Juce u grupi 18/501. Prva 29,5%2. RTS 18%3. Pink 13%Bravo za Ivana Ivanovica
U koje vreme?Ili ovo dnevni prosek :blink:
Posted

Ovo je prosek dana, u vreme finala bilo je nesto manje od 50

Posted

Pink je nakon skoro 3 meseca bio najgledanija televizija u Srbiji i naravno povalise se u velikom stilu:

Bili smo i ostali najgledanija televizija u Srbiji!Zvanična piplmetarska merenja potvrđuju da je TV Pink sa ostvarenih 22,27% udela u gledanosti ispred RTS-a 1, jer je drugoplasirana televizija ostvarila 21,61% udela. TV Prva sa 15,52% i TV B 92 sa 7,24% imale su zajedno kao Televizija Pink sama!!!Top liste potvrđuju odličan start novog formata Bračni sudija. Pogledalo ga je 32,82% ili 1.535.420 gledalaca. 48 sati svadba je takođe imala milionski auditorijum, jer je 1.468.585 gledalaca bilo u 21h uz Pink. Zaplete u Serijama: Mala Nevesta i Nasleđe jedne dame u novom terminu u 18.30h pratio je netremice svaki treći gledalac. Celih 24 časa je TV Pink izbor građana Srbije. Hvala na poverenju
Zaplete je netremice gledalo :lol:
Posted (edited)

40,23% gradjana Srbije koji su vece proveli pred malim ekranom gledalo je "Izadji na crtu" :blink:edit:za usporedbu Utisak nedelje 9,75%

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted (edited)

Nešto me zanima... Kalenić je trajao 4 sata. Ako sam ja odgledao pravljenje sendviča i kartanje, a to je trajalo 15ak minuta - da li sam i ja u tih 40,85% ? Da li svako ko je odgledao bar X minuta ulazi u taj procenat ili je to maksimum u jednom trenutku ?

Edited by Lezilebovich