Dagmar Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Srbija. Changing the rules during the game. To je ta neka stabilna poslovna klima.
Frank Pembleton Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Mislim da sam negde na TV video da se PU pokriva time da su poreski obveznici upoznati sa time da se moze korigovati cifra...
radisa Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Mislim da sam negde na TV video da se PU pokriva time da su poreski obveznici upoznati sa time da se moze korigovati cifra... Pa jesam upoznat, ali, jebem li ga, mogli su je korigovati i 1000%, šta ih sprečava, a ne samo bednih 100%... Tako se ne pravi ozbiljna država, niti prijatna poslovna klima.
Miljenko Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Moja sestra drzi ordinaciju, kao pausalac. Pocela je da razmislja, o radu na crno, nakon ovog bezobrazluka.
Aće Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 lepo rece onaj matija b. sto drzi index.hr kako je najbrzi nacin da se govna samouguse, taj da svi prestanemo da im placamo porez.
Аврам Гојић Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Secam se kada je Zoran Zivkovic hrabro predlagao gradjanski otpor putem neplacanja dazbina drzavi, a secam se i kako se to zavrsilo po one koji su ga slusali.
Aće Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) ni ne pomisljam na realizaciju ideje, jer bi se na fejsbuku kurcilo njih milion, a ispratilo 100 ljudi, ali je dobra :D Edited June 9, 2014 by Aće
Dagmar Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Secam se kada je Zoran Zivkovic hrabro predlagao gradjanski otpor putem neplacanja dazbina drzavi, a secam se i kako se to zavrsilo po one koji su ga slusali. ?
ivy Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Moja sestra drzi ordinaciju, kao pausalac. Pocela je da razmislja, o radu na crno, nakon ovog bezobrazluka. ljudima koji drze usluzne delatnosti to nije problem..ja da prodajem uslugu nista ne bih kucala/prijavljivala..samo minimum za troskove i materijal na racun,a sve preko bi bilo na crno..
Аврам Гојић Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 ? U vreme velikih gradjanskih protesta 1996/97 Zivkovic je predlagao ljudima da prestanu da placaju komunalije, u ime gradjanskog otpora. Oni koji su se upecali na taj demagoski poziv posle su placali sudske troskove i racune sa ogromnom kamatom, naravno. Kad god neko pomene kako "ne treba placati drzavi ovo ili ono, jer ce joj to pokazati" ja navedem taj primer. Drzava uvek naplati ono sto joj dugujes.
Hella Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Drzava uvek naplati ono sto joj dugujes. taj fatalizam važi samo ako si glupaviji od države
Aće Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) U vreme velikih gradjanskih protesta 1996/97 Zivkovic je predlagao ljudima da prestanu da placaju komunalije, u ime gradjanskog otpora. Oni koji su se upecali na taj demagoski poziv posle su placali sudske troskove i racune sa ogromnom kamatom, naravno. Kad god neko pomene kako "ne treba placati drzavi ovo ili ono, jer ce joj to pokazati" ja navedem taj primer. Drzava uvek naplati ono sto joj dugujes. to je zato sto su oni osvojili beograd pa obrnuli plocu. kao i sa ukinucemo tv pretplatu. sustina vladanja u nasoj politici je zapravo vestina da smislis neku novu globu da pljackas i tako se izdrzavas, jer svakim novim izborima stizu novi paraziti, a ne odlaze stari. to kao kad sam bio u jednoj banci, pa osmisle neki novi harac za dodatno "vodjenje" racuna. sa cifrom od 50 din po racunu bili su dobri 300-400 iljada evra mesecno, troskovi i ulaganja nula. Edited June 9, 2014 by Aće
fonTelefon Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 jbg dosta ste se i zezali, jos malo pa nece ni davati kamatu vec ces da placas sto ti cuvaju pare ko u svici.
Aće Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 hoce biti i referendum o minimalnim prihodima svakog stanovnika, ko u svicarskoj?
Muwan Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Kad god neko pomene kako "ne treba placati drzavi ovo ili ono, jer ce joj to pokazati" ja navedem taj primer. Drzava uvek naplati ono sto joj dugujes. Doduše često naplati samo deo duga a ostatak otpiše.
Recommended Posts