Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

Predlazem Rodzera Federera :fantom:

Samo da ne budu Troicki ili Tipsa.

A nije nemoguće da bude i coachless..

Rod Lejver

Da ga spremi za kalendarski 2025

5 minutes ago, Tsai said:

Rod Lejver

Da ga spremi za penziju kalendarski 2025

Ili jednostavno stipsa, da plaća Gorana 100 k mesečno, a planira penziju već ove, ili najkasnije sledeće godine, u zavisnosti koliko će ga klinci sabijati do oi

41 minutes ago, Heyter said:

Samo da ne budu Troicki ili Tipsa.

A nije nemoguće da bude i coachless..

Šta tačno Troicki i Tipsa mogu da nauče Novaka o tenisu?

Realno Viško i Govedarica 

@goofs

Ne može njega više niko ništa da nauči o tenisu. Krenulo je sa licitiranjem imenima, pa sam samo naveo koga ne bih voleo na mestu trenera. 

Edited by Heyter

9 minutes ago, Heyter said:

@goofs

Ne može njega više niko ništa da nauči o tenisu. Krenulo je sa licitiranjem imenima, pa sam samo naveo koga ne bih voleo na mestu trenera. 

Koliko god da bilo ko zna o bilo čemu, niko ne zna sve. Uvek ima nešto što mu promiče i sl, neki insight koji nije u stanju sam da sagleda. Uostlalom, kako mu je Ivanišević pomogao oko servisa ako sve zna...

22 minutes ago, Mil@n said:

Koliko god da bilo ko zna o bilo čemu, niko ne zna sve. Uvek ima nešto što mu promiče i sl, neki insight koji nije u stanju sam da sagleda. Uostlalom, kako mu je Ivanišević pomogao oko servisa ako sve zna...

Nisam bio potpun..

Naravno da tad nije "znao" sve, servis je varirao i hvala Goranu na tome, volej je bio tragičan ali je i njega izuzetno usavršio. Noletu je najslabija tačka smeč udarac, ali bez njega može da se "živi" i igra.

realno, postoji samo jedan trener koji mu moze ponekad pomoci

image.png.d2880963574993318d7c67ad7f006a52.png

Pa ni ne mora ništa da ga nauči, ali mora neko i da pravi plan treninga u minut na osnovu high level instrukcija, da postavlja čunjeve, da gleda sate mečeva njegovih protivnika, loži ga izvuče još malo na treningu i kaže kad je vreme da se promeni vežba, bodri ga na mečevima…dal će tu osobu da zove trener ili nekako drugačije nije ni bitno, ali neko to mora da radi.

Sad je konačno sazrelo vreme za Pepe Imaza

Ne radi se uopste tu o nekome ko ga moze nauciti nesto o tenisu, vec o osobi za koju ti prija da te prati po turnirima, koju postujes i zelis da saslusas i koja ti jednostavno daje dodatni boost u nekom periodu karijere. To Novak trazi sada. Ivanisevic je bio ok i doneo mu je legendarne pobede u momentima kada se pitalo koliko moze jos (iako je kontra mom ukusu stalno bio nesto namrgodjen), cak mislim da je tu Novakova misija i bila da malo "ujedini" Srbe i Hrvate, i spusti loptu kada je ta diskuija u pitanju, plus je hteo da popravi servis. Sad mu vise treba autoritet, i opet ponavljam vise drug i saputnik nego trener.

Edited by JohnnyD

1 minute ago, JohnnyD said:

Ne radi se uopste tu o nekome ko ga moze nauciti nesto o tenisu, vec o osobi za koju ti prija da te prati po turnirima, koju postujes i zelis da saslusas i koja ti jednostavno daje dodatni boost u nekom periodu karijere. To Novak trazi sada. Ivanisevic je bio ok, cak mislim da je tu Novakova misija i bila da malo "ujedini" Srbe i Hrvate, i spusti loptu kada je ta diskuija u pitanju, plus je hteo da popravi servis. Sad mu vise treba autoritet, i opet ponavljam vise drug i saputnik nego trener.

tako je 

evo ga

Spoiler