napadaj Posted March 5 Posted March 5 (edited) 16 hours ago, Serena said: A Jokic u roza patikama i belim zarozanim hulahopkama Zarozane su mu čarape koje su preko helanki. Edited March 5 by napadaj 3
napadaj Posted March 6 Posted March 6 https://superzena.b92.net/zivoti-poznatih.php?yyyy=2024&mm=03&nav_id=2492047 Srpski teniser Novak Đoković i jedna od najlepših žena sveta Šarliz Teron nedavno su odigrali partiju tenisa. 6 2
Zli Gli Posted March 6 Posted March 6 - Novace, jel ti to loptica u dzepu ili si mnogo uzbudjen i srecan sto me vidis? - Imas samo jednom da pogadjas, Sarliz 1 6
Sandradjer Posted March 6 Posted March 6 Ima Nole dobar zagrljaj . Doduse i vezbao je grljenje drveca 1
Serena Posted March 8 Posted March 8 Mladjanom Novaku nije smetalo sunce kao matorom, znao je i te kako da raspali smec i ustopuje DS. Frizurica ko nojevo pile (ne mogu da nadjem sliku, videla sam ih na farmi nojeva, stari desetak dana). Mucenom Nadalu je dobrim delom on poderao kolena taktikom "tamos vamos". Vajda
Milošica Posted March 8 Posted March 8 2 hours ago, Ras said: Prvi IW pre 16. godina. Nole u svom prajmu.
Tsai Posted March 8 Posted March 8 Jebote pre 16 godina.... Taj AO 2008. sam pratio sa ortakom i svaku noc bi jeli u Petici (neki raspad fast food na Banjici koji je jedini radio 00-24) pa gledali meceve usred noci Ko prosli zivot neki 2
Ras Posted March 8 Posted March 8 (edited) 1 hour ago, Tsai said: Jebote pre 16 godina.... Taj AO 2008. sam pratio sa ortakom i svaku noc bi jeli u Petici (neki raspad fast food na Banjici koji je jedini radio 00-24) pa gledali meceve usred noci Ko prosli zivot neki Da nije Petica ono mesto kod TC na spratu automehaničarske radnje poznato po kobasicama? Edit. Klub 4 su kobasice. Petica je verovatno bila gore u Paunovoj kod pijace. Edited March 8 by Ras
Tsai Posted March 8 Posted March 8 To je Četvorka medju prvima su točili Paulaner u Srbiji. Ima i auto škola Desetka Petica je gore kad se krene ka pijaci, posle Bore Stankovic sa leve strane. Radili su celu noc i tolerisali nas pijane. Cesto se desavalo da nemamo dovoljno kinte a vracamo se iz grada, platimo samo lepinju i dodamo pavlaku luk i kupus 1 1
Ras Posted March 8 Posted March 8 Setio sam se, vidi edit. Dosta je vremena prošlo. Radio sam nedaleko odatle, kupovalo se u Petici. 1
Recommended Posts