x500 Posted March 4 Posted March 4 Naravno da nije sve u novcu 1 hour ago, Ros said: njegov bracni CV dokazuje da jeste (bio) frajer Naravno da nije sve u novcu za dobar CV Spoiler 1 1
Zli Gli Posted March 4 Posted March 4 Lima ne bi znala da postoji da nije igrao u NBA, to je poenta. Ja sam 193cm, preko leta bar izgledam bolje od Jarica i jeste bilo startova vise puta od strane zgodnih lepih, pogotovo ranije, ali ne secam se da je bila neka imucna iz jake porodice nego sve obicne smrtnice. Par takvih jacih lovatorski s kojima sam petljao, sve sam morao ja da se borim kao lav, nema nista lagano za sirotinju. 1 4
Hele Posted March 4 Posted March 4 Pa to isto moze da se kaze i za Limu. Ne bi ni on znao da ona postoji da nije bila top model. Bila bi jedna od boljih riba na plazi, u restoranu... i toeto. 3 1
Serena Posted March 4 Posted March 4 5 hours ago, Arkadija said: Novakova odevna kombinacija Kao da je krenuo na thai chi A Jokic u roza patikama i belim zarozanim hulahopkama Jaricu nista ne fali a ni Djokovicu
Sandradjer Posted March 4 Posted March 4 (edited) 41 minutes ago, Serena said: Kao da je krenuo na thai chi A Jokic u roza patikama i belim zarozanim hulahopkama Jaricu nista ne fali a ni Djokovicu Jokica ne razmatras? Spoiler Visok, plavusan, sportista Edited March 4 by Sandradjer
Arkadija Posted March 4 Posted March 4 40 minutes ago, Serena said: Kao da je krenuo na thai chi A Jokic u roza patikama i belim zarozanim hulahopkama Jaricu nista ne fali a ni Djokovicu Jariću fali razmak među očima, a Đokoviću ukus. Ova ogavna crna krpetina koja pokušava da liči na kineske uniforme iz 1979. g, koju mu je isporučio Lakost, je blago rečeno, jeziva. Jokić me ne zanima uopšte. 1
Serena Posted March 4 Posted March 4 11 minutes ago, Sandradjer said: Jokica ne razmatras? Jokica kad vidim uvek se setim kako je izgledao kao decak. Spoiler Nekako mi deluje mlitavo 1
Lancia Posted March 4 Posted March 4 40 minutes ago, Arkadija said: Jariću fali razmak među očima, a Đokoviću ukus. Ova ogavna crna krpetina koja pokušava da liči na kineske uniforme iz 1979. g, koju mu je isporučio Lakost, je blago rečeno, jeziva. Jokić me ne zanima uopšte. Ja imam dobar razmak medju ocima 1 3
Zli Gli Posted March 4 Posted March 4 (edited) 4 hours ago, Hele said: Pa to isto moze da se kaze i za Limu. Ne bi ni on znao da ona postoji da nije bila top model. Bila bi jedna od boljih riba na plazi, u restoranu... i toeto. Jasno kao dan, samo sto i takvu obicnu a dobru ribu na plazi ili u restoranu kad tad primeti neki galantni gospodin a nas muske obicne nebitne smrtnike malo mnogo teze primete galantne gospodjice gospodje Edited March 4 by Zli Gli
Sandradjer Posted March 4 Posted March 4 7 minutes ago, Ras said: Sredio se za TV: Jaooo Uhhh Ne moze bolje Kao saliveno 1
Djuro Posted March 4 Posted March 4 5 hours ago, Zli Gli said: Lima ne bi znala da postoji da nije igrao u NBA, to je poenta. Ja sam 193cm, preko leta bar izgledam bolje od Jarica i jeste bilo startova vise puta od strane zgodnih lepih, pogotovo ranije, ali ne secam se da je bila neka imucna iz jake porodice nego sve obicne smrtnice. Par takvih jacih lovatorski s kojima sam petljao, sve sam morao ja da se borim kao lav, nema nista lagano za sirotinju. osnovni zakoni marketinga brt: product placement i location, location, location - treba da se vrzmas po Miamiu, Monte Karlu i Mykonosu, a ne na Belom Kamenu i Shoderici. mada, konkurencija ubija kako je jaka, oma da ti kazem 1 1 1
Zli Gli Posted March 4 Posted March 4 Ponavljam, ne lozim se na Adriane Lime i slicne ni sad a nisam ni pre 10 ni 20 godina, valjda jer su ove nase Sremice jake kao zemlja, od teen do 40+ kategorija. Imucni neka se spajaju i vole na plazama Majamija i Montekarla 1
Recommended Posts