Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
On 18.5.2023. at 12:23, lostfanforever said:

Uz ogradu da sam procitala Redoranovo saopstenje ovde iznad (moj post se pre svega odnosi na igru :sleep:)

Zasto Visko juce par puta u toku meca spominje da su Novaku misli negde drugde kao posledica dogadjanja vezanih za terene na Kelemegdanu? :unsure:

Sto bi to bilo negativno ako je dobio vecu povrsinu i u neku ruku bolji deal sad? 

Na drugu stranu sto uopste nisam sigurna da takve stvari mogu da uticu na njega u toku meca...

Holger je jednostavno bio bolji i ovaj je i sam to izjavio mirne glave na konferenciji za stampu posle...

Zato što Višković želi da je tako. Svi žele Novaka kao političku temu, svako iz svojih razloga, i zabole ih mnogo za njegov tenis ili ono što on želi da učini za tenis kao sport ili za tenis u zemlji gde je rodjen i odrastao.

Posted

Ozujsko i dalje aktuelno, ali boja mi se bas dopada 👍 jos crni kratki sorc. 

image.png.7f8080fb7fa617d15159db896c3a4ec9.png

• Wub 1
Posted
17 minutes ago, Redoran said:

Duhovita je tvoja opaska, ali sam sadržaj nije za smeh. Postu je možda čak i više mesto u temi za generalnu tenisku diskusiju.

Posted

Nije mi smešno nimalo, “rekord” sam upotrebio jer je onih 15% apsolutno jeziva cifra. Empirijski pokazatelj kakav pakao mediji mogu da naprave. Mentalna snaga koja u takvom tiganju mržnje opstane i naniže 22 slema mora biti veličine čitavog Karakorama.

• +1 2
Posted
10 hours ago, Lancia said:

Krcato ljudima koji su došli da gledaju trening???? :ohmy:

Posted

Mislim da su i Alkaraz i Cici imali slične posete ali svakako je lepo za videti.

Posted

Taman da ga doživotno izbace sa tura,  sutradan će ruski i beloruski teniseri nastaviti da trpe političku torturu od svojih kolega, medija i organizatora. Tako da će politici itekako biti mesta u sportu, ali onoj poželjnoj politici.

• +1 3