May 19, 20231 yr On 18.5.2023. at 12:23, lostfanforever said: Uz ogradu da sam procitala Redoranovo saopstenje ovde iznad (moj post se pre svega odnosi na igru ) Zasto Visko juce par puta u toku meca spominje da su Novaku misli negde drugde kao posledica dogadjanja vezanih za terene na Kelemegdanu? Sto bi to bilo negativno ako je dobio vecu povrsinu i u neku ruku bolji deal sad? Na drugu stranu sto uopste nisam sigurna da takve stvari mogu da uticu na njega u toku meca... Holger je jednostavno bio bolji i ovaj je i sam to izjavio mirne glave na konferenciji za stampu posle... Zato što Višković želi da je tako. Svi žele Novaka kao političku temu, svako iz svojih razloga, i zabole ih mnogo za njegov tenis ili ono što on želi da učini za tenis kao sport ili za tenis u zemlji gde je rodjen i odrastao.
May 24, 20231 yr 17 minutes ago, Redoran said: Još jedan rekord Duhovita je tvoja opaska, ali sam sadržaj nije za smeh. Postu je možda čak i više mesto u temi za generalnu tenisku diskusiju.
May 24, 20231 yr Nije mi smešno nimalo, “rekord” sam upotrebio jer je onih 15% apsolutno jeziva cifra. Empirijski pokazatelj kakav pakao mediji mogu da naprave. Mentalna snaga koja u takvom tiganju mržnje opstane i naniže 22 slema mora biti veličine čitavog Karakorama.
May 29, 20231 yr Boli me Kosovo, ne znam da li ce me kazniti . Mozda ga kazne tako da ostalima bude za nauk da politici nije mesto u sportu...
May 29, 20231 yr Taman da ga doživotno izbace sa tura, sutradan će ruski i beloruski teniseri nastaviti da trpe političku torturu od svojih kolega, medija i organizatora. Tako da će politici itekako biti mesta u sportu, ali onoj poželjnoj politici.