Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)

Videla ja juce, mislim u nekim vestima tipa N1/novaS ili mozda neki Sportski Kanal, poenta mu je bila na tome da hoce da obori rekorde, da ima skor u glavi i da sistemski ide na to da obori svaki

Ali bilo mi je na mute pa sam samo citala titl dole, ne mogu da potvrdim da je prevod bio verodostojan :happy:

edit: dodao je i da ce verovatno Novak igrati jos par godina a za Nadala je bio manje optimistican, cini mi se da mu je dao jos godinu dana

Edited by lostfanforever
  • +1 1
Posted (edited)

Evo ga ovi na Eurosportu proglasise za bivseg No1, a jos uvek nije. Ako Alkaraz osvoji IW tek onda pada na drugo mesto

Borg: “He wants to win more tournaments, break all the records in tennis history. I mean, he is a fantastic player. ... you never know what Rafa is going to do, maybe play one more year. I don't know. It is up to him... But Novak is going to be around for a few more years."

https://www.eurosport.com/tennis/bjorn-borg-backs-unbelievable-novak-djokovic-for-more-success-and-expects-rafael-nadal-to-continue_sto9505209/story.shtml

Edited by Serena
Posted

Rln greota da ne zaokruzi na 400. Realno je, i tako blizu

• +1 2
Posted

Ne znam da li bih izdrzala 3 dana u ovoj fabrici :wacko:

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Americka administracija spora ali dostizna :lolol: 

• +1 1
Posted

Da su ga ameri pustili da igra Majami propustio bi zurku :D

Posted

A ima i godina skoro kao Alkaraz i Rune zajedno :lolol:

Posted

Novak krenuo sa pripremama na sljaci. Zvanicno potvrdio ucesce u Monte Karlu. Ove godine da uzme to i Sinsinati pa da ima sve masterse x3 :thumbsup:

image.thumb.png.6737454c27bb16169486fb6de4ec70d3.png

Posted

Dzaba mu sve to ipak nece biti GOAT :D

Posted

Carlos_Alcaraz_New_York_2022-150x150.jpg

Hola equipo Nueve-Ocho-Ocho, ¿cuál es el código de llamada internacional para Serbia?

Spoiler

Praštaj @Lancia ako je zakakio google translate.

• Haha 3
  • 2 weeks later...
Posted

Meni mali Stefan legenda. :D

Još od kada je rekao "Igrate wimbledon a ne možete da namestite trambolinu", ali i ovako deluje super cool klinja. 

• +1 3