Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Sad i ti ode predaleko. Nije onaj psiho ubo Moniku zbog porekla nego zato sto je bila bolja u tenisu od Stefi 

Posted
1 minute ago, Tsai said:

Sad i ti ode predaleko. Nije onaj psiho ubo Moniku zbog porekla nego zato sto je bila bolja u tenisu od Stefi 

To sam i napisao, ubo ju je da ne bi postala najbolja na svetu. 

Da li je poreklo igralo ulogu to ne mozemo da znamo, mozemo samo da nagadjamo.

Posted
12 minutes ago, Meazza said:

Zasto su ih trebali oterati ako "verovatno" jeste rasizam "ako se strogo gleda" i ako to "nije bas toliko opasna stvar" i ako "koga briga sta misli neki pojedinacni novinar"?

Trebali su ih oterati jer su nevaspitani degenerici, a ne zato što bi ti rešilo problem rasizma u svetu.

Pusti se hvatanja mene u nedoslednostima i uskakanju u sopstvena usta. Ajde da se zadržimo na bitnim stvarima.  "Ako se strogo gleda" as ako bi išli toliko u detalje da pretražujemo svaki novinski članak. Ali jebeš to, tako se može dokazati apsolutno sve što poželiš.

Posted
Just now, Meazza said:

To sam i napisao, ubo ju je da ne bi postala najbolja na svetu. 

Da li je poreklo igralo ulogu to ne mozemo da znamo, mozemo samo da nagadjamo.

Lik je mentalni bolesnik, psiho i bio je opsednut Stefi Graf. Puco bi i na Regana ako treba

Posted (edited)
13 minutes ago, omiljeni said:

Trebali su ih oterati jer su nevaspitani degenerici, a ne zato što bi ti rešilo problem rasizma u svetu.

Pusti se hvatanja mene u nedoslednostima i uskakanju u sopstvena usta. Ajde da se zadržimo na bitnim stvarima.  "Ako se strogo gleda" as ako bi išli toliko u detalje da pretražujemo svaki novinski članak. Ali jebeš to, tako se može dokazati apsolutno sve što poželiš.

Aaa, zato sto su nevaspitani degenerici, a ne zato sto su rasisti. Kao da je gore biti nevaspitan nego biti rasista. Pazi da ti ne poverujem da si zato to napisao. Nema nista nevaspitanog u izjavi da crnci ne umeju da igraju odbranu, to je rasizam 1/1 i nista drugo.

Vidi, ne samo da si arogantan nego si jako neposten u diskusiji. "Zato sto bi to resilo problem rasizma" - napises nesto sto ja nisam rekao i onda mi to podmeces i raspravljas se s tim.

Edited by Meazza
Posted
1 minute ago, Tsai said:

Lik je mentalni bolesnik, psiho i bio je opsednut Stefi Graf. Puco bi i na Regana ako treba

To ne znamo. Mozda je mislio da bi bilo suvise ponizavajuce za njegovog idola da je prestigne zena iz prezrene Jugoslavije . Mozda ne bi imao problem sa nekom Svedjankom, mozda bi to mogao da proguta. Ali Istocnoevropljanka iz komunisticke drzave.... to je vec nepodnosljivo.

Ne kazem da je bilo tako, kazem da je to moguce.

Posted
1 minute ago, Meazza said:

To ne znamo. Mozda je mislio da bi bilo suvise ponizavajuce za njegovog idola da je prestigne zena iz prezrene Jugoslavije . Mozda ne bi imao problem sa nekom Svedjankom, mozda bi to mogao da proguta. Ali Istocnoevropljanka iz komunisticke drzave.... to je vec nepodnosljivo.

Ne kazem da je bilo tako, kazem da je to moguce.

Pa moguce je ali nemamo nikakav dokaz za tako nesto. Niti neki njegov manifesttm, izjavu i slicno..

S druge strane puna istorija ludaka koji iz opsednutosti nekom osobom pocine zlocin

Posted
Just now, Tsai said:

Pa moguce je ali nemamo nikakav dokaz za tako nesto. Niti neki njegov manifesttm, izjavu i slicno..

S druge strane puna istorija ludaka koji iz opsednutosti nekom osobom pocine zlocin

Nisam ni napisao da imamo dokaz. Samo primecujem da se suvise samouvereno odbacuje da je rasizam mogao biti motiv.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Meazza said:

Aaa, zato sto su nevaspitani degenerici, a ne zato sto su rasisti. Kao da je gore biti nevaspitan nego biti rasista. Pazi da ti ne poverujem da si zato to napisao.

Vidi, ne samo da si arogantan nego si jako neposten u diskusiji. "Zato sto bi to resilo problem rasizma" - napises nesto sto ja nisam rekao i onda mi to podmeces i raspravljas se s tim.

Rasizam bi bio kerov kurac od problema ako bi Rade Bogdanović ili neki drugi debilni novinar bili jedini problem. Ali rasizam je mnogo zajeban problem jer Rade Bogdanović  nije ni među prvih milion problema vezanih za rasizam. On je najpre degenerik, pa tek onda rasista. i kao takav je maltene bezopasan sa aspekta rasizma. Koga bole kurac za njega i šta on misli.

Popisivati takve bljuvotine, baviti se njima i posmatrati ih kao neke dokaze, to je nivo burek foruma.

Posted

Rln topik "Rasizam u sportu" , ako ne postoji, mozda ne bi bilo lose otvoriti

• +1 2
Posted

Monika je bila na udaru zapadnih medija jer se takmičila pod zastavom SR Jugolsavije dok smo bili pod sankcijama zbog rata u Bosni...pa amerikanci su ganjali Bobija Fisera godinama jer je igrao revijalni sah mec i prekrsio sankcije

• +1 1