Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To, mačko!

Featured Replies

• Replies 16k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

laze harper cim zine :D 

2 minutes ago, Poludziber said:

Ovo je skroz ok tekst 

:frust:za mene sto nisam prvo procitao tekst nego komentar na tekst.

banujte Harpera :fantom:

3 minutes ago, Lancia said:

banujte Harpera :fantom:

Sto je najgore, tekst je sjajan a autor poznaje srpski sport bolje od ogromne vecine Srba, ukljucujuci i srpske sportske novinare.:D

Sutra cu vam prevesti ceo tekst. Vec sam legao. Ima nas i koji radimo ujutro.

Naslov je izvucen iz konteksta. Novinar je odlican poznavalac srpskog i ex yu sporta. Igra se recima i citira ono nase da “umiremo u lepoti igre” a da je Djokovic jedini iznimak i daje prioritet rezultatu. Recenica koja je izazvala polemiku je nastala igrom reci gde je sklopio rimu. Prevedeno ispravno bi bilo. “ Ako nastavi da bude tvrdoglav, ne samo da nece umirati u lepoti, vec ce zavrsiti na optadu. Bellezza-Monezza (lepota-otpad)

1 minute ago, harper said:

Sto je najgore, tekst je sjajan a autor poznaje srpski sport bolje od ogromne vecine Srba, ukljucujuci i srpske sportske novinare.:D

Nevezano, to je specijaliet komentara na b92, dok sam ih citao :)

1 minute ago, Poludziber said:

Sutra cu vam prevesti ceo tekst. Vec sam legao. Ima nas i koji radimo ujutro.

Naslov je izvucen iz konteksta. Novinar je odlican poznavalac srpskog i ex yu sporta. Igra se recima i citira ono nase da “umiremo u lepoti igre” a da je Djokovic jedini iznimak i daje prioritet rezultatu. Recenica koja je izazvala polemiku je nastala igrom reci gde je sklopio rimu. Prevedeno ispravno bi bilo. “ Ako nastavi da bude tvrdoglav, ne samo da nece umirati u lepoti, vec ce zavrsiti na optadu. Bellezza-Monezza (lepota-otpad)

Tekst je i u google prevodu odlican, malopre sam ga procitao. Lekcija za mene da ako nesto komentarisem odem na izvor a ne na komentare ljudi koji taj izvor nisu dobro razumeli.

3,2 miliona funti je 6 miliona australijskih dolara.

sad sigurno Zuckerberg i svi oni ivy leagueri prikazani u Social Network drže fige za Noloa protiv Netfilxa, pa da i oni oderu Finchera

1 hour ago, harper said:

:frust:za mene sto nisam prvo procitao tekst nego komentar na tekst.

Desava se to svakome. Tekst je vise nego OK. Autor razumije srpski mentalitet i razumije Novakovu psihu, tako nesto se moze naci medju Talijanima. Medju Englezima i Njemcima ne moze. Previse im je balkanski mentalitet stran. Autor je uz to vrlo dobronamjeran i daje ocinski savjet Novaku. Mislim da je savjet pravi, pa mogu oprostiti autroru sto ne pominje da su i Australci i te kako naprvili greske.