harper lee Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Odlican sazetak celog ovog slucaja. Kako mozes pomoci drustvu i sacuvati mentalno zdravlje? Budi prosecan. Ne trudi se da pobedjujes, djavolja je to droga. Ne izdvajaj se od drugih. Nemoj biti opsesivan ni u cemu sto radis. Valjaj se u blatu proseka sa ostalima. Bas me zanima sta bi toliki umetnici i naucnici koji su bas tim neoprostivim slabostima karaktera izneli civilizaciju na svojim plecima imali da kazu na ovu temu. Neka se pripreme za diskusiju sledeci opsesivci, recimo, Dostojevski Fjodor, Van Gog Vinsent, Da Vinci Leonardo, Kant Imanuel, Mocart Volfgang Amadeus.... da, da, i ti Aristotele ne viri iz coska nego se prikljuci kompoziciji. https://www.theage.com.au/sport/tennis/the-price-of-sacrifice-obsessive-drive-costs-djokovic-20220118-p59p68.html 1 2
Milošica Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Gledaj harpere kako će ovaj Nemac ometlati Nadala sada.
harper lee Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 1 minute ago, Milošica said: Gledaj harpere kako će ovaj Nemac ometlati Nadala sada. Nemam pametnija posla nego da gledam ovo smece od turnira. Onog trenutka kad je presudjeno da Djokovic ima da leti nazad AO je postao irelevantan za svakoga ko veruje da se turniri osvajaju dole na terenu a ne u kabinetu PR tima premijera Australije.
Milošica Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Ja pratim Miomira u svom pohodu na titulu, jače je od mene. 1
harper lee Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 1 minute ago, Milošica said: Ja pratim Miomira u svom pohodu na titulu, jače je od mene. Samo cepaj. Bice tu dobrog tenisa, jedan igrac ne cini ceo Tour, koliko god bio dobar. 1
Redoran Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Ako planirate da sad na 20 strana diskutujete koliko je zarazan omikron i koja je uloga sove vakcine, najlepše vas molim da iskoristite postojeću temu. 1
Popular Post vememah Posted January 19, 2022 Popular Post Posted January 19, 2022 (edited) 15 hours ago, Heaviside said: Pa, obrazložili su sasvim otvoreno na sudu čega se plaše. Ne radi se uopšte o medijskom delovanju, ne radi se ni o Novakovom intimnom stavu, nego o tome kako javnost interpretira njegov intimni stav. Javnost ga vidi kao antivaksera i zato ima napustiti Australiju. To na sudu je bilo samo obrazloženje optimalno izabrano u smislu verovatnoće uspeha da država na kraju istera svoje, naravno da to nije pravi razlog izbacivanja. Pravi razlozi su povlađivanje uspešno kreiranom stavu javnosti po pitanju Đokovićevog boravka i skretanje pažnje sa bitnijih stvari. Bio je na radiju BBC pre neki dan lik iz tamošnje Zelene partije koji je vrlo ubedljivo objasnio da Morison po ko zna koji put pokušava da sa svoje nesposobnosti u vezi s trenutnim kovid fijaskom pred predstojeće prolećne savezne izbore skrene priču na imigraciju i čuvanje granica i da je njega u suštini baš briga za Đokovića i njegove stavove, pošto među sopstvenim poslanicima u parlamentu ima žestoke prave antivaksere koji dele notorne neistine i budalaštine u vezi s vakcinama i koronavirusom na svojim FB nalozima i naravno dlaka im s glave ne fali zbog toga pošto nisu ni opomenuti, a kamoli izbačeni iz stranke. Edited January 19, 2022 by vememah 11
Caligula Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 31 minutes ago, vememah said: ... i da je njega u suštini baš briga za Đokovića i njegove stavove, pošto među sopstvenim poslanicima u parlamentu ima žestoke prave antivaksere koji dele notorne neistine i budalaštine u vezi s vakcinama i koronavirusom na svojim FB nalozima i naravno dlaka im s glave ne fali zbog toga pošto nisu ni opomenuti, a kamoli izbačeni iz stranke. ... pa rekoh vec, proterali su ga Australijski naprednjaci zbog podrske na izborima. Ostaje tajna zasto on daje podrsku ovdasnjim naprednjacima koji su 100X gori od australijskih i slika se sa Vesicima i Vulinima oh wait valjda zato sto nema problem da godinama otima gradsko zemljiste od gradjana Beograda. Kapiram, nije kriv, to je Shampionska jurodivost kako je neko racionalizovao gore. 3 1 3
Gojko & Stojko Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 22 hours ago, Stari tenis fan said: Sto tebe nije uzeo za savjetnika? Salu na stranu, iako si ti i izuzetno informisan i izuzetno artikulisan, to sto si napisao prije 3 mjeseca nije bila bas takva tajna. To je Novak skoro sigurno znao. U cemu je problem? Dijelom arogancija (poruka prije ukrcavanja u avion), ali mora biti jos nesto. Mozemo samo da nagadjano. *Tvoja teorija o Cetojevicu moze da bude tacna. Interesantno, moja zena koja ima izuzetnu inticiju, mi je odmah isto rekla. *Hipohondrija? *Uticaj koji na njega imaju razni alternativci ukljucujuci i Jelenu? Pretpostavljam da ono što bih mu ja savetovao a što bi mu koristilo u celoj ovoj priči on verovatno već sluša od svog trenera Ivaniševića (ako ovaj nije odavno digao ruke), ali se to kosi sa njegovom misijom koju je zacrtao u životu. Tak'a pijaca. SaE 1
Heaviside Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 7 hours ago, James Marshall said: Ja sam na ovom topicu ostavio možda 10 postova otkako je ovo počelo, uglavnom vrijednosno neutralnih (ali očigledno nedovoljno za nivo histerije koji vlada) a ispisano je 300 stranica. Tako da hvala ti na tom učitavanju bitnosti mog pisanja. Da mislim da je ono što si juče pisao bitno, ne bih tražio da se baci direktno u kantu. Jedan moderator se ubi da očisti temu od upisa nevezanih za Novaka, drugi ispiše 10 postova o SNS-u, kriznoj štabu i gledanosti balkan info kanala. 2
renne Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 (edited) ako neko ne zna, kalemegdan Edited January 19, 2022 by renne 3
Popular Post cedo Posted January 19, 2022 Popular Post Posted January 19, 2022 bolje bi izgledao da se vakcinisao 5 16
Amos Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 Ocigledno je neko jutro, verovatno ga savatali u parku dok dzogira ili upija sunce. Niko ne bi bolje izgledao. 1
Recommended Posts