Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To, mačko!

Featured Replies

1 minute ago, Ted said:

nova.rs je nešto kao opozicioni Informer.....nit je novina/medij nit se trudi da bude 

Ne razumem da li je to dobro ili lose?

• Replies 16k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Just now, Poludziber said:

Ne razumem da li je to dobro ili lose?

nije to pravo pitanje nego dal je to nužno ili nije

možda i jeste, ali kredibilan i pozdan izvor, to svakako nije 

8 minutes ago, Poludziber said:

Da parafraziram Dr Seselja, Kon samo kusa kashu koju je sam spremio. Usao u sistem da ga minira iznutra kao Comicka. 

Ok, slazem se,  al ipak mu je izjava na mestu i nema nikakve potrebe da mu se crta meta na čelu.

Edited by maheem

2 minutes ago, Ted said:

nije to pravo pitanje nego dal je to nužno ili nije

možda i jeste, ali kredibilan i pozdan izvor, to svakako nije 

Nuzno je nazalost.

23 minutes ago, maheem said:

Sad kad Konara izvadi tekst od 26.12.

Prepravio.

Van celog ovog sranja sa Australijom i sprdnje od sudjenja, nadam se da Djokovic ima u svom okruzenju neku pametnu glavu, koja ce pokusati koliko toliko da ga resetuje i da sto uspesnije i dostojanstvenije izgura tenis do okoncanja karijere. Vakcina, fuck PTPA, brnjica na usta familiji i voila. Jedini koga vidim da moze da mu nalupa samare je Vajda.

Van celog ovog sranja sa Australijom i sprdnje od sudjenja, nadam se da Djokovic ima u svom okruzenju neku pametnu glavu, koja ce pokusati koliko toliko da ga resetuje i da sto uspesnije i dostojanstvenije izgura tenis do okoncanja karijere. Vakcina, fuck PTPA, brnjica na usta familiji i voila. Jedini koga vidim da moze da mu nalupa samare je Vajda.

Zbog cega da se vakcinise? Pratis li situaciju oko virusa?

Oce li Craig Tiley podneti ostavku? A i ja gluposti pitam..

Just now, Tsai said:

Oce li Craig Tiley podneti ostavku? A i ja gluposti pitam..

moralo bi. to je prvi neophodni skalp. i morison, naravno. al taj drugi ce, nadam se, da plati za ovo sranje (plus milion drugih koje je ucinio tokom svoje vasti) na izborima. i to bi moralo.

Australia Open 1905 - 2022

Australia Closed 2022 - 

• Popular Post

Presuda očekivana, očigledno Australija i po cenu međunarodne blamaže i skandala neće da presedanom oduzima pravo svojoj izvršnoj vlasti da u pitanjima imigracione politike njena bude poslednja. Skandal i bruka će se zaboraviti jednog dana ali granice ostaju neprobojne ad hoc dozvolicama i vizicama.

Izdrndali su ga žestoko i navukli na tanak led, od posledica koje po njegovu karijeru i život proizađu iz ovoga, finansijski gubitak je najbeznačajniji. Narednih dana ne otvarati portale, soc mreže i dr jer će nivo luđenja probiti plafon. 

Svojom pomirljivom izjavom na kraju sage NĐ je (po meni) prećutno rekao da je i u njegovom interesu da se ovo sve što pre stavi pod tepih, ali očekujem u najmanju ruku da se obrati svojim zilotima da prekinu hajku na treća lica koja ga nikako nisu uvukla u ovu pizdariju.

Od AV ne očekujem da u izbornoj godini pokrene pitanje testova, to će ostati poslastica za Twitter. 

Mali antivakser.

Nema žena i nacionalnih manjina i ne osudjuje se agresija na Hrvatsku koja je u punom jeku i na BiH koja sledi. Pametnom dosta.