napadaj Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Jebote na šta će sutra da liči jutarnji program na Pinku
Frank Pembleton Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 I naravno ove stvari se rade van javnosti.Računam da je fedal ekipa radila ovo, ne bi se pričalo ništa do dan pred prvi meč na turniru...Australija i Novax su zaslužili jedni druge... ... Shiit has hit the fan 1
red star forever Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 On je dobio izuzeće od medicinske komisije da učestvuje na AO,, ništa više. Ulazak u zemlju, vize itd. su potpuno druga stvar, kao što se i sada pokazalo. Svejedno ih nabijem, ne vjerujem da su morali toliko dugo da ga drže, čisto iživljavanje. 3
SNARC Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, napadaj said: Jebote na šta će sutra da liči jutarnji program na Pinku Ne znam, ne zanima me i molim da niko ne izvestava 1
Frank Pembleton Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Jesmo proterali astralijskog ambasadora? ... Shiit has hit the fan
Ted Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 2 minutes ago, napadaj said: Jebote na šta će sutra da liči jutarnji program na Pinku na smeće, kao i svakog jutra 1
Nikola77 Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 3 minutes ago, renne said: ovo jednoastavno nije tačno gde to piše? i da jeste tačno, ovo očigledno ne može da se poredi sa rendom likom koji dolazi sa turističkom vizom u posetu bratu pa imigracione vlasti posumnjaju da može ilegalno da ostane. najbolje da je neka šalteruša iskoristila svoje diskreciono pravo da ne pusti prvog tenisera i devetostrukog šampiona koji ima vizu jer joj je antipatičan.
radisa Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ovo je sve zbog twittera, jebo ih twitter sve zajedno u guzicu... 4
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 1 minute ago, copkillah said: Ovo kao Stringer Bela kad izrade u trećoj sezoni advokati i političari. 3 4
Tsai Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 bukvalno imam osecaj da je samo precutao da je dobio excemption da niceg od ovog ne bi bilo @Moracikus a kako to border force ima uvid u poverljive medicinske izvestaje koji treba da ostanu anonimni? 4
cedo Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 5 minutes ago, Moracikus said: Nema zajebancije sa Border Force ABF da nadje onoga tko mu je izdao vizu pa da mu da otkaz
namenski Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 3 minutes ago, Nikola77 said: ...najbolje da je neka šalteruša iskoristila svoje diskreciono pravo da ne pusti prvog tenisera i devetostrukog šampiona koji ima vizu jer joj je antipatičan. To za one koji veruju da su salteruse i ostali granicarski poslenici nezavisni od telefonske veze... I za one koji veruju u bajke da tako nesto ne postoji u raznim Australijama... 1 1
SNARC Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 3 minutes ago, napadaj said: 9 minutes ago, SNARC said: Ne znam, ne zanima me i molim da niko ne izvestava Što, možda dođe i Čović, pokupi covid i... Fingers crossed Neka dodju svi..ali ne moram ja to da vidim i cujem. Jebote..i Australija je SNS drzava..jebo me Don't look up, sad sve sa tim filmom nekako povezujem 1 1
Recommended Posts