Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Napadi na sportske idole su vrlo uobičajeni, evo šta kaže jedan od najvećih klizača Jevgenij Plušenko o tome šta je doživeo kada se povukao sa ZOI u Sočiju 2014.

Verified

As an athlete and Olympic competitor, of course I am following Tokyo Olympics. First of all, I would like to congratulate Russian gymnastic team with incredible victory. 🥇🇷🇺!
After watching ladies gymnastics competition, I like to make some comments.
One of the most dedicated and incredible athlete, Simone Biles, represented by United States of America,had to withdraw from all around and team competition . Back in 2014 Winter Olympic games in Sochi, After winning team competition with Russian Olympic figure skating team, I was supposed to compete in 3 days for individual championships. As many of you know I had to withdraw, due to medical reasons.Maybe that decision kept me out of being on the wheelchair for the rest of my life.
Due to all negativity I received by that time, I still believe, that was the right decision. I believe Simone @simonebiles withdrawn by the reason. For many years she had proven to her country, her dedications to the world of gymnastics.
I would like to express my full support to Simone and wish her good health and success for her future. 💪🏻 #tokyo2020

Posted

Ja iskreno ne znam gde nalaze sve te napadače, pogotovo na Bajls, bukvalno se svi poznati na Tviteru i svi najbitniji sportski mediji utrkuju ko će više podrške da joj pruži. Ja stojim na stanovištu da svako ima pravo da se povuče i da toj osobi niko ne kenja zbog toga, nego daj da pratimo Olimpijske i ljude koji su uložili toliki napor da se predstave tokom tih par dana, a te ozbiljne priče o kojima definitivno treba da se priča ostavimo za vansezonu kad nema toliko sadržaja. 

Posted

Sve je ovo super, samo praviti od RF i RN majke Tereze, mislima o jbt, bar da nema dokaza onoliko o njihovim gafovima, pogotovu prvog

A vidim da se i drugi oglasio, kako Novak ne salje dobru poruku deci. Sadbitireklanestoposrpski
  • +1 1
Posted

Pa dobro, pitali su ga za mišljenje pa nešto mora da kaže. Mislim da mu je ta izjava izbalansirana, neće sigurno on da uzima Novaka u zaštitu. Jbg, razbio je reket o stub pri čemu je sakupljač loptica bio na metar udaljenosti. Kakva mu je karma, dobro je da neko parče reketa nije rikošetiralo i zabolo se ovom u butinu. Reket se lomi na osnovnoj liniji.

Posted

Toliko je sve to tendenciozno, licemerno, pokvareno i nategnutno da, ukratko, mogu samo da mu ga duvaju.

Sve što radi, dolazi iz čiste emocije, nenormalne sportske želje za pobedom i neverovatnim takmičarskim karakterom koji je btw esencija sporta i na čemu se sport zasniva.

Da li je lepo videti, da li je to lepa slika za bilo koga, pogotovu mlade kojima je uzor naravno da nije. Da li se sve to zamera samo njemu i smisleno pravi takva stigma oko njega, ni za to nema više dileme, tako da, kao što rekoh, samo neka mu se sagnu svi redom i to je to.

• +1 1
Posted (edited)

...

Edited by pariah
Posted

A sto da ga ne uzme u zastitu? S obzirom na to da Novak tako nesto nikad ne bi rekao, vec nasao opravdanje, a pritom Spanac je rekao da mec nije gledao.
Nije ni Rafa primer vitestva, niti na koga deca moogu bas da se ugledaju, ne lomi rekete, ali besni, histerise i psuje i te kako.

Posted

Ali Rodji i Rafi neko radi sjajan PR, dok  se Novak vilifikuje. Sad je predstavljen kao mizogini, rasisticki, razmazeni, white privileged muskarac, koji je svojoj partnerki uskratio priliku za medalju. Odvratno. Ali stvarno da se zapitas, da li placa nekoga u svom timu za PR? 

I da li se oglasila Nina posle povlacenja?

Posted

Oduvek sam sumnjala jos tamo 2012-13.da nema PR tim, vremenom sam sve sigurnija u to. Kako i zasto to sebi dozvoljava pogotovu od kada je vise nego ocigledni konkurent za najboljeg ikada ili u ovakvim situacijama, pa recimo od pocetka korone, da ne idemo dalje, ne znam.

Nije mi jasno. A sigurna sam po tome prvo sto je na konferencijama, oduvek kad god bi se nesto desilo, postojalo neko aktuelno pitanje, nevezano za njega (pa i za njega) raspredao i objasnjavao nasiroko i nadugacko o svemu sto me posebno zivciralo, kao niko ili bar kao niko od vodecih. RF i RN nikad nemaju misljenje ni o cemu, osim kada treba pljucnuti po Novaku, dok on... Uostalom evo sada ova situacija, gde je sada PR??

• +1 1
Posted (edited)

Ovaj?

COMMENT: Yes, Novak Djokovic is flawed, but his greatness should be allowed to define him

https://tennisbuzz.net/comment-novak-djokovic-flawed-greatness-define-him-olympics-meltdown-racquet-smash-throw/amp/?__twitter_impression=true

Inace TennisBuzz od kako se pojavio dosta lepo i afirmativno pise o Novaku.

A sto se tice dobrih riba, sad mi je jasno zasto je Navrarilova samo obrisla svoj glupavi tvit, bez izvinjenja 🤪

Edited by Jumanji
  • Haha 1
Posted (edited)

Da ne bude zabune, mislim da je i Navratilova dobra riba.

Edited by Ras
  • +1 1
  • Haha 3
Posted (edited)

Kakva guska i kavi kreteni u studiju  :laugh:

Edited by Micko8
Posted (edited)
5 hours ago, Jumanji said:

Oduvek sam sumnjala jos tamo 2012-13.da nema PR tim, vremenom sam sve sigurnija u to. Kako i zasto to sebi dozvoljava pogotovu od kada je vise nego ocigledni konkurent za najboljeg ikada ili u ovakvim situacijama, pa recimo od pocetka korone, da ne idemo dalje, ne znam.

Mission impossible! Za ovu dvojicu je konzistentan PR prema svetu i maticnoj sredini.

Ajde sad zamisli sebe da si mu PR sef i imas zadatak da iznadjes pricu i za svet i za lokal. 

Ja cak mislim da je on sam pronasao najbolji balans u komunikaciji, dok ne podivlja u retkim trenutcima kad bi trebalo da prikoci. Vise bi mu trebao kvalitetan psiholog. Inace Vajda sa svojom prirodom je za njega blagotvoran.

Edited by Moonwalker