Jean-Luc Picard Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Ne bojim se ja da će njega da diskvalifikuju zbog njegovog pozitivnog testa. Ja se bojim da ga ne diskvalifikuju zbog pozitivnog testa nekog sa kim se zagrlio radi slikanja na pet sekundi. 3
mlatko Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Idealna prilika za osvetu osim njega nije ostao ni jedan GS pobednik, samo još 5 gubitnika u finalima, od toga trojica su izgubili od njegaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 [/url] [emoji38]ol:Ovo je od pre dve godine kada je Novak igrao ATP Tokio prvi put baš zbog OI.Ludak [emoji28]https://www.instagram.com/p/B3MchgJn938/?utm_medium=copy_link 1
Tsai Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 (edited) 3 hours ago, Jean-Luc Picard said: Ne bojim se ja da će njega da diskvalifikuju zbog njegovog pozitivnog testa. Ja se bojim da ga ne diskvalifikuju zbog pozitivnog testa nekog sa kim se zagrlio radi slikanja na pet sekundi. stanamradetm za dve nedelje prestize navratilovu Edited July 26, 2021 by Tsai
Redoran Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 4 hours ago, Jean-Luc Picard said: Ne bojim se ja da će njega da diskvalifikuju zbog njegovog pozitivnog testa. Ja se bojim da ga ne diskvalifikuju zbog pozitivnog testa nekog sa kim se zagrlio radi slikanja na pet sekundi. Pa nije valjda da trejsuju sve kontakte pozitivnih i onda ih diskvalifikuju nevezano za to kakav im je PCR test? To bi stvarno bila prevelika boleština čak i za standarde ovih OI.
Frank Pembleton Posted July 26, 2021 Posted July 26, 2021 Pa nije valjda da trejsuju sve kontakte pozitivnih i onda ih diskvalifikuju nevezano za to kakav im je PCR test? To bi stvarno bila prevelika boleština čak i za standarde ovih OI.Vidiš da su nam desetkovali[emoji769] PTC ekspediciju.[emoji12]... Shiit has hit the fan
Jean-Luc Picard Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 Tako su funkcionisali na W. Konta je izbačena i pre početka turnira jer je identifikovana kao blizak kontakt nekog ko je bio pozitivan.
Glass Joe Posted July 27, 2021 Posted July 27, 2021 i argentinske odbojkasice i belgijske gimnasticarke
Redoran Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Inače su Indijci poznati po tome što na OI guraju do same završnice u svakom sportu u kojem nastupe. Ova loša karma im baš nije trebala.
Nikodije Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) brt nemoj tako ozbiljno, lik se sprdao u tvitu, koji crni indijski olimpijci. dosli, slikali se sa noletom, njima dovoljno. Edited July 28, 2021 by Nikodije 1
Recommended Posts