Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, harper said:

Rodzer je i u ovim godinama strasan igrac ali se bojim da ce u sledecih par meseci shvatiti koliko su ovi "klinci" u medjuvremenu napredovali. On ce gadjati taj Vimlbdon i to ce mu biti poslednji push ako izduva, tim pre sto je prilicno izvesno da Rafa vec u Parizu moze da digne 21. GS trofej.

To niko ne spori da je Rodja strava igrac, tim pre bih voleo da ga gledam jos koji put protiv Novaka, kao i Nadala uostalom.

Btw, nesto mi se javlja da ce ovaj put u Parizu biti neki drugi pobednik (:naughty:)

• +1 3
Posted
15 hours ago, Lancia said:

Ev6h2I-XAAAnK0d?format=jpg&name=900x900

Ev8_O_xXIAQhdJw?format=jpg&name=900x900

• +1 2
Posted
1 minute ago, napadaj said:

Ev8_O_xXIAQhdJw?format=jpg&name=900x900

E pa sad jos fali neko dupe umesto trojke i da zaokruzimo.

• +1 1
Posted (edited)

kad bude nedelja br 330 :naughty:

Edited by Filozof manijak
Posted
1 minute ago, Filozof manijak said:

kad bude nedelja br 330 :naughty:

Tebe ni 333 ne bi zadovoljilo, kakav apetit imas :sleep: 

• Haha 1
Posted
7 minutes ago, Lancia said:

E pa sad jos fali neko dupe umesto trojke i da zaokruzimo.

Dupe Pipe Midlton.

• +1 1
Posted

Meni pred RG uliva poverenje Novakova spremnost (koju će nadam se da održi u ovoj pauzi dok zarastu trbušni mišići). Ne samo da je delovao besprekorno kondiciono, već je delovao tako vukući nimalo naivnu povredu i igrajući pod lekovima protiv bolova.

Šljaka je druga priča i iziskuje dodatne napore zbog šlajfovanja i proklizavanja i održavanja balansa tela u tim uslovima, ali i to ide na ruku onom ko je spremniji /poredeći naravno Novaka i Nadala gde mislim da je sigurno Novak spremniji, podsetiću, u prvom većem naporu na AO i meču u 5 setova, Rafaborg je izgubio konce i igru/. 

Umešaće se tu još neko sigurno, biće zanimljivo za praćenje.

Posted

Vi pamtite te pobede, a mene i dan-danas steze u grudima kad se setim onog Madrida sto je trajao osam sati protiv nepobedivog Nadala, to i polufinale Olimpijade. Ova puta je guzati bio pečen za poraz, ali kleta je sudba tada bila.

• +1 1
Posted

Ta dva poraza, plus polufinale RG 2013, definitivno najtezi od Nadala

Posted

Nijedan nije kao sf RG 2011.

Posted

I Del Potro na OI 2016 je jedan od bolnijih

Posted
1 hour ago, goofs said:

Vi pamtite te pobede, a mene i dan-danas steze u grudima kad se setim onog Madrida sto je trajao osam sati protiv nepobedivog Nadala, to i polufinale Olimpijade. Ova puta je guzati bio pečen za poraz, ali kleta je sudba tada bila.

Meni to jedan od najtežih, tipa 10x teži nego olimpijada i Del Potro pa i to polufinale oli i bilo koji slam, jer je uglavnom gubio jer je bio nadigran, ovde je bio osetno bolji. Sećam se da sam plakao od muke, smorio me Nadal tada kao nikad pre a ni posle. Novak bio ofanzivan, agresivan, ovaj trči ko mentol 5 metara iza linije i vraća pa dok ovaj ne usere. I na žalost, useravao je.

Posted

Pa to. Pri tom je to u eri kad je guzati bio bas nepobediv na sljaci i Novak je bio toliko blizu tada...da bi ga Fedor pobedio sutradan onako svog raspalog i izmorenog i uzeo Masters i pokupio sve lovorike. 

Posted

40:15, najopasniji™ rezultat, ne?

• +1 1
  • Hvala 1