March 10, 20214 yr 42 minutes ago, harper said: Rodzer je i u ovim godinama strasan igrac ali se bojim da ce u sledecih par meseci shvatiti koliko su ovi "klinci" u medjuvremenu napredovali. On ce gadjati taj Vimlbdon i to ce mu biti poslednji push ako izduva, tim pre sto je prilicno izvesno da Rafa vec u Parizu moze da digne 21. GS trofej. To niko ne spori da je Rodja strava igrac, tim pre bih voleo da ga gledam jos koji put protiv Novaka, kao i Nadala uostalom. Btw, nesto mi se javlja da ce ovaj put u Parizu biti neki drugi pobednik ()
March 10, 20214 yr 1 minute ago, napadaj said: E pa sad jos fali neko dupe umesto trojke i da zaokruzimo.
March 10, 20214 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: kad bude nedelja br 330 Tebe ni 333 ne bi zadovoljilo, kakav apetit imas
March 10, 20214 yr 7 minutes ago, Lancia said: E pa sad jos fali neko dupe umesto trojke i da zaokruzimo. Dupe Pipe Midlton.
March 10, 20214 yr Meni pred RG uliva poverenje Novakova spremnost (koju će nadam se da održi u ovoj pauzi dok zarastu trbušni mišići). Ne samo da je delovao besprekorno kondiciono, već je delovao tako vukući nimalo naivnu povredu i igrajući pod lekovima protiv bolova. Šljaka je druga priča i iziskuje dodatne napore zbog šlajfovanja i proklizavanja i održavanja balansa tela u tim uslovima, ali i to ide na ruku onom ko je spremniji /poredeći naravno Novaka i Nadala gde mislim da je sigurno Novak spremniji, podsetiću, u prvom većem naporu na AO i meču u 5 setova, Rafaborg je izgubio konce i igru/. Umešaće se tu još neko sigurno, biće zanimljivo za praćenje.
March 10, 20214 yr Vi pamtite te pobede, a mene i dan-danas steze u grudima kad se setim onog Madrida sto je trajao osam sati protiv nepobedivog Nadala, to i polufinale Olimpijade. Ova puta je guzati bio pečen za poraz, ali kleta je sudba tada bila.
March 10, 20214 yr 1 hour ago, goofs said: Vi pamtite te pobede, a mene i dan-danas steze u grudima kad se setim onog Madrida sto je trajao osam sati protiv nepobedivog Nadala, to i polufinale Olimpijade. Ova puta je guzati bio pečen za poraz, ali kleta je sudba tada bila. Meni to jedan od najtežih, tipa 10x teži nego olimpijada i Del Potro pa i to polufinale oli i bilo koji slam, jer je uglavnom gubio jer je bio nadigran, ovde je bio osetno bolji. Sećam se da sam plakao od muke, smorio me Nadal tada kao nikad pre a ni posle. Novak bio ofanzivan, agresivan, ovaj trči ko mentol 5 metara iza linije i vraća pa dok ovaj ne usere. I na žalost, useravao je.
March 10, 20214 yr Pa to. Pri tom je to u eri kad je guzati bio bas nepobediv na sljaci i Novak je bio toliko blizu tada...da bi ga Fedor pobedio sutradan onako svog raspalog i izmorenog i uzeo Masters i pokupio sve lovorike.
March 12, 20214 yr https://www.facebook.com/TennisTV/videos/423873775572508/ Sjajan klip i odličan editing.