Lancia Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 42 minutes ago, harper said: Rodzer je i u ovim godinama strasan igrac ali se bojim da ce u sledecih par meseci shvatiti koliko su ovi "klinci" u medjuvremenu napredovali. On ce gadjati taj Vimlbdon i to ce mu biti poslednji push ako izduva, tim pre sto je prilicno izvesno da Rafa vec u Parizu moze da digne 21. GS trofej. To niko ne spori da je Rodja strava igrac, tim pre bih voleo da ga gledam jos koji put protiv Novaka, kao i Nadala uostalom. Btw, nesto mi se javlja da ce ovaj put u Parizu biti neki drugi pobednik () 3
Lancia Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 1 minute ago, napadaj said: E pa sad jos fali neko dupe umesto trojke i da zaokruzimo. 1
Filozof manijak Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 (edited) kad bude nedelja br 330 Edited March 10, 2021 by Filozof manijak
Lancia Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 1 minute ago, Filozof manijak said: kad bude nedelja br 330 Tebe ni 333 ne bi zadovoljilo, kakav apetit imas 1
Ras Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 7 minutes ago, Lancia said: E pa sad jos fali neko dupe umesto trojke i da zaokruzimo. Dupe Pipe Midlton. 1
Mil@n Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Meni pred RG uliva poverenje Novakova spremnost (koju će nadam se da održi u ovoj pauzi dok zarastu trbušni mišići). Ne samo da je delovao besprekorno kondiciono, već je delovao tako vukući nimalo naivnu povredu i igrajući pod lekovima protiv bolova. Šljaka je druga priča i iziskuje dodatne napore zbog šlajfovanja i proklizavanja i održavanja balansa tela u tim uslovima, ali i to ide na ruku onom ko je spremniji /poredeći naravno Novaka i Nadala gde mislim da je sigurno Novak spremniji, podsetiću, u prvom većem naporu na AO i meču u 5 setova, Rafaborg je izgubio konce i igru/. Umešaće se tu još neko sigurno, biće zanimljivo za praćenje.
goofs Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Vi pamtite te pobede, a mene i dan-danas steze u grudima kad se setim onog Madrida sto je trajao osam sati protiv nepobedivog Nadala, to i polufinale Olimpijade. Ova puta je guzati bio pečen za poraz, ali kleta je sudba tada bila. 1
Tsai Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Ta dva poraza, plus polufinale RG 2013, definitivno najtezi od Nadala
Mil@n Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 1 hour ago, goofs said: Vi pamtite te pobede, a mene i dan-danas steze u grudima kad se setim onog Madrida sto je trajao osam sati protiv nepobedivog Nadala, to i polufinale Olimpijade. Ova puta je guzati bio pečen za poraz, ali kleta je sudba tada bila. Meni to jedan od najtežih, tipa 10x teži nego olimpijada i Del Potro pa i to polufinale oli i bilo koji slam, jer je uglavnom gubio jer je bio nadigran, ovde je bio osetno bolji. Sećam se da sam plakao od muke, smorio me Nadal tada kao nikad pre a ni posle. Novak bio ofanzivan, agresivan, ovaj trči ko mentol 5 metara iza linije i vraća pa dok ovaj ne usere. I na žalost, useravao je.
goofs Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Pa to. Pri tom je to u eri kad je guzati bio bas nepobediv na sljaci i Novak je bio toliko blizu tada...da bi ga Fedor pobedio sutradan onako svog raspalog i izmorenog i uzeo Masters i pokupio sve lovorike.
Mil@n Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 https://www.facebook.com/TennisTV/videos/423873775572508/ Sjajan klip i odličan editing. 2 1
Recommended Posts