borris_ Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 (edited) 15 hours ago, Ivo Petović said: Btw, da li sam ja to utripovao ili je sad protiv Feda imao nikad veću podršku publike? Je l to Lacoste kupovao ulaznice? Utripovao si se Federer je ovdje svetinja. Edited November 7, 2018 by borris_
Ros Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 jel neko procitao Pohod od Carole Bouchard? sjajna knjiga koja se ne vrti samo oko rg 2016 nego kroz celu novakovu karijeru.
Tinman Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Quote Miljan Amanović, dugogodišnji fizioterapeut Novaka Đokovića, vratio se u tim najboljeg tenisera sveta. On će u 2019. putovati na određene turnire. I poslednji član pobedničkog tima vratio se u ekipu svetskog broja jedan. Posle Marjana Vajde i Gepharda Fila-Griča i fizioterapeut Miljan Amanović je ponovo u Novakovom stručnom štabu.
Timmy Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Novak o dedinih rekordnih 20: To mi je definitivno plan, zelja i krajnji cilj. Prvi put jasno i glasno. Sad samo jos da ih ostvari, za nekih 30 meseci
Timmy Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Vajda: Novak priča o obaranju Rodžerovog rekorda Prvi put. I red je bio
Recommended Posts