Arkadija Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Novak u maju oblači 'Lakost'?Novak Đoković postaće zaštitno lice renomirane kompanije za proizvodnju sportske opreme 'Lakost' (Lacoste), prenose francuski mediji.
Čutura Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 https://twitter.com/Shmensi/status/820968946325188608
Filozof manijak Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Novače, peMzija. navuci krokodila i uživaj
iDemo Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Jes' rek'o KROKODIL? Pa dobro - kad od steone zabe postane krokodil to je ok, ne?
Jeremija Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Pa dobro - kad od steone zabe postane krokodil to je ok, ne? :D Sasvim OK...
Ayatollah Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Izvod iz teksta sa B92: Međutim, najzanimljiji je bio razgovor sa članovima redakcije Herald Sana, najvećeg lista u Melburnu, koji su zabrinuti zbog sve čudnijih spekulacija koje okružuju najboljeg srpskog sportistu. "Đoković je postao predmet sve glasnijih navoda da razmišlja da pređe na ishranu koja je zasnovana samo na tečnostima, zbog nedostatka unutrašnjeg mira. To nije spominjao na konferenciji, već je samo nahvalio protivnika koji je igrao sjajno”, rekli su iz Herald Sana. Ako je ovo stvarno tačno, onda je Đokoviću hitno potreban dobar psihijatar. Ovo više nema veze sa new age budalaštinima, već sa veoma ozbiljnim dijagnozama.
Malvo Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Interesantno je ovo da je pazario dva stana na Menhetnu koji su jedan pored drugog. Ili planira da ubira kiriju i ne zeli da se cima daleko kad ide po kesovinu i u proveru da li studentkinji neko noci tamo, ili planira da se useli u jedan od njih, a u drugi useli nekog sebi bliskog, sto bi znacilo i da planira selidbu. Mislim da ova naizgled beznacajna i privatna vest koja ne treba da nas tice znaci da ce ili doci sebi, ili konacno otici u aut.
duda Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 (edited) Izvod iz teksta sa B92: Ako je ovo stvarno tačno, onda je Đokoviću hitno potreban dobar psihijatar. Ovo više nema veze sa new age budalaštinima, već sa veoma ozbiljnim dijagnozama. totalno zlokobno zvuči ali istina je da novak deluje kao čovek sa ogromnim unutrašnjim nemirom slažem se da je tu onda vreme za zbilja dobrog psihijatra on meni deluje kao čovek koji je, iako još dosta mlad, totalno pregoreo nikada ne treba smetnuti sa uma u kakvoj je eri on igrao, sa kakvim se demonima borio i na kraju ipak napravio ogroman uspeh to je izgleda ostavilo traga ja mu želim samo da nađe mir i da sačuva zdravlje jebo tenis, postigao je ionako sve ed. pogrešan topik Edited January 20, 2017 by dùda
Ravanelli Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 (edited) ovi pokušaji kompenzacije nedostatak ljubavi u porodici su posle faze potrebe da ga publika voli evoluirali na ovu meta-ljubav i crpljenje ljubavi iz majčice zemlje vreme za psihologa u timu je već koju godinu. čudi me da nema nekoga nego je to krpio ovim new age glupostima. mislim da je ova ishrana na tečnostima preterivan trač, ali nole se već svakako ne hrani odgovarajuće, pa se i ovakve glasine mogu zapatiti. Edited January 20, 2017 by Ravanelli
Time Crisis Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 ovi pokušaji kompenzacije nedostatak ljubavi u porodici su posle faze potrebe da ga publika voli evoluirali na ovu meta-ljubav i crpljenje ljubavi iz majčice zemlje vreme za psihologa u timu je već koju godinu. čudi me da nema nekoga nego je to krpio ovim new age glupostima. mislim da je ova ishrana na tečnostima preterivan trač, ali nole se već svakako ne hrani odgovarajuće, pa se i ovakve glasine mogu zapatiti. Dok je pobeđivao niko se nije bavio ni čime se hrani ni koje drveće grli, iako te gluposti traju dobrih 6 godina, možda i duže, toliko se minimalno sećam. :)
Jean-Luc Picard Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 E vala drveće nije grlio šest godina.
duda Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 (edited) i ja koliko znam, novak se ne hrani ovako veganski godinama negde od dolaska ćetojevića, a to je valjda bili 2010 ili 2011, ne jede gluten, ali je jeo meso tek nekoliko godina kasnije, možda 2014, nisam baš sasvim sigurna, objavio je da ne jede meso Edited January 20, 2017 by dùda
Time Crisis Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 E vala drveće nije grlio šest godina. Gde nije, Četojević ga je učio da hoda bos i "upija energiju iz zemlje" ili tako nešto, mrzi me sad da tražim. i ja koliko znam, novak se ne hrani ovako veganski godinama negde od dolaska ćetojevića, a to je valjda bili 2010 ili 2011, ne jede gluten, ali je jeo meso tek nekoliko godina kasnije, možda 2014, nisam baš sasvim sigurna, objavio je da ne jede meso Četojević mu je "demonstrirao" problem s glutenom tako što su se gurali sa komadom hleba, bem li ga, tako neka nebuloza, verovatno još veća lujka nego Pepe, al' se pobeđivalo pa nije ni bitno.
Recommended Posts