radisa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 znas kacete vi u slaningradu da imate tako nesto makar u najavi!Od kada su nam sklonili "Tito je naš" ispod tvrđave, mi više ništa tako lepo nemamo :(Al' zato imamo Miletića koji pokazuje svašta Madžarima... I to je bar nešto, a?
ToniAdams Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 vala i neka, oni su nase djedove gurali pod led
reg Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ovo me podsetilo na onu crkvu/brod na suvom, na Adi. Kako to napreduje, zna li neko?
BigLebowsky Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Novi Beograd, odlično. Dušu dalo da bude kraj Toplane....ma pali...neka ga tamo u dulvilu na vozdovcu na primer, kao uspomena na armiju...
dragance Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Novi Beograd, odlično. Dušu dalo da bude kraj Toplane.Teslinj toranj :lol:Jebo toplanu, podseti me ona 360 fotka NBG-a na onu odurnu zgradu SIV-a, ima li ziva roba i dalje u "palati federacije"?
hazard Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Jebo toplanu, podseti me ona 360 fotka NBG-a na onu odurnu zgradu SIV-a, ima li ziva roba i dalje u "palati federacije"?Ima neki kurir i nocni cuvar garant. Takodje, mislim da su tamo prebacili poneko ministarstvo, nesto mi se cini da je Rasim Ljajic tamo situiran, i jos poneko, ali ne smem da tvrdim.Ima i predloga da se tamo preseli Vlada iz Nemanjine, sto mislim da bi bio odlican potez.
yolo Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 niste normalni, em je najlepsa zgrada na novom beogradu, em u njoj radi par hiljada ljudi. i ima dojajan has za 80 kinti u restoranu, juce sam se oblaporisao.
hazard Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dobro nije najlepsa ali nije ni toliko odurna kako dragance tvrdi.
hazard Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ajde sad ima i gorih. Pogledaj ostatak NBG, blokove recimo :D
Hamlet Strašni Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Da, ali te zgrade su obicne zgrade a ova je ipak neki landmark.
hazard Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 taj landmark je 1 a ove obicne zgrade cine veci deo NBG i mnogo se vise primecuju
assück Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 molim da se lepo priča o mom budućem prvom komšiluku
Recommended Posts