Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lepša strana navijanja

Featured Replies

cica-v.jpgSandra Partizan Jovanović za „Alo!“Lično sam proverila, IVANOV NIJE GEJ!Petak - 15.07.2011„Ivan Ivanov nije gej“, potvrdila je u razgovoru za „Alo!“ Sandra Partizan Jovanović, vatrena navijačica šampiona Srbije u fudbalu, i tako demantovala spekulacije koje su se početkom leta pojavile u makedonskim i našim medijima.Ova plavuša je rešila da se još jednom „žrtvuje“ za crno-bele, pa je isprobala Bugarina, koji od ovog leta predstavlja okosnicu poslednjeg bedema pred golom Vladimira Stojkovića.- Jeste da je malo pederkast, ali verujte mi - Ivan voli žene! Mislim, bar je mene voleo - kroz smeh nam priča Sandra.Jovanovićeva i Ivanov upoznali su se preko „fejsbuka“, samo dva dana nakon što je Bugarin došao u Humsku.- Poslala sam mu zahtev za prijateljstvo i on je prihvatio. Posle dve-tri rečenice dogovorili smo se da se vidimo kod njega u stanu u Novom Beogradu, kod „Arene“, a kako i šta je dalje bilo vidite na slikama - u istom tonu nastavlja Sandra.Jedna od najatraktivnijih simpatizerki crno-belih ne libi se da priča i o detaljima...- Mogu da vam kažem da ima velikog „pitona“ među nogama i da uopšte nije loš u seksu - zaključak je mlade Beograđanke.M. LončarEto i to je reseno! :D
  • Replies 715
  • Views 115.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

legija varšava

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

danas su igrali brodarac i radnički iz obrenovca na “stadionu” fk imt-a. pada kiša, relativno hladno, blato oko objekta, “tribine” pounjene onim šarenim stolicama što su nekad bile na jna, sve u svemu

• svetsko prvenstvo, nije mala stvar. na pikadu je najbolje navijanje jer su u publici svi pijani ko bulje, toliko pozitivna atmosfera, niko nikom ne jebe mater

Posted Images

Kakav intervju :Hail:

1 suocavanjeslikeorijent027.jpg

Edited by raskopcani

• 2 weeks later...

Ne znam dal je neko ovo kačio i gde, al meni je ovo carski. Navijači Želje, Manijaci valjda

sta ti je ovde gotivno, sto magarci od 30 godina ne smeju caletu na oci kad se napiju?

Bright?

• 4 weeks later...

I koga je Bangor izvukao? Jel im Misel ti si drolja ispunuo zelju?

How football helped me to live with depressionA lifetime following Spurs may not sound like a recipe for happiness. But John Crace never feels safer, calmer and so free of worries than when standing in the middle of a football crowd. He explains why in this extract from his new book
Lepša strana navijanja
  • 2 weeks later...
  • Author

delić navijačke arheologijegrobarski kolaži od pre 20-tak godina evilsmile.gif

2n8q2ah.jpg2006228703022053064_fs.jpgrazno4.jpgrazno2.jpgrazno1.jpgraz2.jpgprotivzvezde1989.jpgprotivzvezde1990.jpgpfchajduk.jpg