April 3Apr 3 Volim ja da odem na utakmicu kad odem negde turisticki. Ne verujem da bih to uradio po danu slicnom danasnjem, ali sam gledao utakmice na Farskim Ostrvima, Malti, ozbiljnijim Evropskim ligama, pa do lige sampiona i Africkog kupa nacija.
April 3Apr 3 7 minutes ago, Delija67 said:Volim ja da odem na utakmicu kad odem negde turisticki. Ne verujem da bih to uradio po danu slicnom danasnjem, ali sam gledao utakmice na Farskim Ostrvima, Malti, ozbiljnijim Evropskim ligama, pa do lige sampiona i Africkog kupa nacija.svaka čast
April 3Apr 3 Ма Немци су луди за фудбалом, Немци и Енглези.На Јна у оној отужној атмосфери често се могу видети групице странаца, обично су то типа Немци, Холанђани, Енглези/Британци.. Верујем да се шокирају што стадионом, што чињеницом да други најпопуларнији и најуспешнији клуб у земљи прати мање људи него неке њихове нижелигаше.
April 4Apr 4 Nisu šokirani, njima je čista egzotika kada vide razvaljeni jna i druge naše stadione, pa onda to oduševljeno kače na mreže. Pa odu na Radnički kod studenjaka i iz restorana gledaju fudbal uz dobru klopu.
April 4Apr 4 12 hours ago, Nikodije said:A kako si se ti našao na utakmici Brodarac - Obrenovac petkom popodne po kiši?Nisam ni znao da Brodarac igra na Old traktor areni.Bio prenos na Areni 8
April 4Apr 4 1 hour ago, Nikodije said:Nisu šokirani, njima je čista egzotika kada vide razvaljeni jna i druge naše stadione, pa onda to oduševljeno kače na mreže. Pa odu na Radnički kod studenjaka i iz restorana gledaju fudbal uz dobru klopu.Skriveni potencijali serbskogo turizma - obilazak razvaljenih fudbalskih igrališta, praćenje nižih fudbalskih liga pod patronatom lokalnih i ne tako lokalnih kriminalaca, a sve to uz autentičnu nacionalnu kuhinju. Krajnje je vreme da se akcenat skine sa izmišljene tradicije i prevare zvane etno selo na svakom najbesmislenijem ćošku ove prelepe zemlje.
April 4Apr 4 Ih, kad je jos Loki na SOS kanalu pravio putopisne reportaze sa gostovanja po vojvodjanskim selima i krkanluk na tradicionalnom trecem poluvremenu u drustvu agilnog predsednika, alfe i omege fudbala u Bacincima
April 6Apr 6 To je bilo blago. Mojkovački Batistuta žari i pali svuda, pa i ove nedelje na ritopečkom Hajberiju. Vlasnik domaćeg kluba to sve posmatra sa svog tradicionalnog mesta na stadionu, ali mu ne pada teško jer usput mezeti svoj kulen koji dragi gledaoci i vi možete kupiti u mesari "Kolji i ne plači" na Cvetkovoj pijaci.Btw, lokalni klinac debitovao za Sosijedad i drugari iz kraja ga sačekali posle tekme.
May 25May 25 Visla Krakov promotionhttps://www.instagram.com/reel/DYvjCG4Ro0TRadost sportskom uspehu kakva bi trebala biti.