Jump to content

Lepša strana navijanja

Featured Replies

Omonijini ultrasi su actually simpatični commie-leftists. :)

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

edit: ... da dodam još par:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

... a imaju i ovu très sympa galeriju antifa grafita na sajtu: http://www.gate9.com.cy/site/index.php?option=com_content&view=article&id=321:coreos&catid=67:random-photos&Itemid=164

Edited by Oxymoron

nisam ni ja znao. do jaja, sad će lakše da mi padne guženje.ANTIFA%20(181).jpg

prijatno osvezenje posle one istocnoevropske nacisticke gamadi

• Author

bah...meni su najdraži oni koji navijaju za svoj klub a ne mešaju navijanje sa politikom.(to ne znači da su svi istitm i naravno da su mi simpatičniji commies od nacista, al da ga jebem, kakve to veze ima sa fudbalom?)

• 1 month later...
врхунска песма!
598827_386455938093026_1642427493_n.jpg
  • 3 weeks later...
  • Author
44555_210361112429182_509234895_n.jpg
  On 5. 8. 2012. at 14:08, Arbeitmann said:
bah...meni su najdraži oni koji navijaju za svoj klub a ne mešaju navijanje sa politikom.(to ne znači da su svi istitm i naravno da su mi simpatičniji commies od nacista, al da ga jebem, kakve to veze ima sa fudbalom?)
ako vec mora, a uvek mora, onda je bolja promidzba (barem deklarativne) jednakosti nego promidzba rasne ili kakve vec mrznje. nekako mi je lepse kada znam da neko ko stoji pored mene na tribini nece kada izadjemo sa stadiona gde bodrimo isti klub da mi polupa glavu zbog toga sto mu smeta sto ne mrzim crnce pedere i komunjare
  • 2 weeks later...

Proslava 25 godina Taurunum bojsa

• Author
  • 3 weeks later...
178144_462398307137151_873406335_o.jpg
Glasno kažem nek me čuje svakvolim pičku Partizan i Pank

...a gde su petokrake...?

.…misliš na crvene petokrake?

Obzirom na koncept slike, mogu i sivkaste. U suprotnom, ne kapiram baš ko je to krv prolivao...