Töölönlahti Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) Omonijini ultrasi su actually simpatični commie-leftists. :) edit: ... da dodam još par: ... a imaju i ovu très sympa galeriju antifa grafita na sajtu: http://www.gate9.com.cy/site/index.php?option=com_content&view=article&id=321:coreos&catid=67:random-photos&Itemid=164 Edited July 30, 2012 by Oxymoron
nemoderisani Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 nisam ni ja znao. do jaja, sad će lakše da mi padne guženje.
assück Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 prijatno osvezenje posle one istocnoevropske nacisticke gamadi
Dr Arslanagić Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 bah...meni su najdraži oni koji navijaju za svoj klub a ne mešaju navijanje sa politikom.(to ne znači da su svi istitm i naravno da su mi simpatičniji commies od nacista, al da ga jebem, kakve to veze ima sa fudbalom?)
assück Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 bah...meni su najdraži oni koji navijaju za svoj klub a ne mešaju navijanje sa politikom.(to ne znači da su svi istitm i naravno da su mi simpatičniji commies od nacista, al da ga jebem, kakve to veze ima sa fudbalom?)ako vec mora, a uvek mora, onda je bolja promidzba (barem deklarativne) jednakosti nego promidzba rasne ili kakve vec mrznje. nekako mi je lepse kada znam da neko ko stoji pored mene na tribini nece kada izadjemo sa stadiona gde bodrimo isti klub da mi polupa glavu zbog toga sto mu smeta sto ne mrzim crnce pedere i komunjare
kud u maglu Simoviću Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Glasno kažem nek me čuje svakvolim pičku Partizan i Pank
Filipenko Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Obzirom na koncept slike, mogu i sivkaste. U suprotnom, ne kapiram baš ko je to krv prolivao...
Recommended Posts