July 30, 201212 yr Omonijini ultrasi su actually simpatični commie-leftists. :) Reveal hidden contents Reveal hidden contents edit: ... da dodam još par: Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents ... a imaju i ovu très sympa galeriju antifa grafita na sajtu: http://www.gate9.com.cy/site/index.php?option=com_content&view=article&id=321:coreos&catid=67:random-photos&Itemid=164 Edited July 30, 201212 yr by Oxymoron
August 5, 201212 yr Author bah...meni su najdraži oni koji navijaju za svoj klub a ne mešaju navijanje sa politikom.(to ne znači da su svi istitm i naravno da su mi simpatičniji commies od nacista, al da ga jebem, kakve to veze ima sa fudbalom?)
October 22, 201212 yr On 5. 8. 2012. at 14:08, Arbeitmann said: bah...meni su najdraži oni koji navijaju za svoj klub a ne mešaju navijanje sa politikom.(to ne znači da su svi istitm i naravno da su mi simpatičniji commies od nacista, al da ga jebem, kakve to veze ima sa fudbalom?)ako vec mora, a uvek mora, onda je bolja promidzba (barem deklarativne) jednakosti nego promidzba rasne ili kakve vec mrznje. nekako mi je lepse kada znam da neko ko stoji pored mene na tribini nece kada izadjemo sa stadiona gde bodrimo isti klub da mi polupa glavu zbog toga sto mu smeta sto ne mrzim crnce pedere i komunjare
November 20, 201212 yr Obzirom na koncept slike, mogu i sivkaste. U suprotnom, ne kapiram baš ko je to krv prolivao...