Jump to content

Black Swan (2010)

Featured Replies

...ovo i nije tako lose s obzirom da je u pitanju holivudski film. ...
Film je, u stvari, polu-indie.

pogledao. obzirom da od filma nisam imao velika očekivanja nisam se ni razočarao, no obzirom da sam se nadao da ću droolovat na portmanku u baletskim suknjicama, razočarao sam se. omatorila je :(radi ilustracije dubine mog razočarenja parafraziraću kaselovo pitanje - koga bi jebao od njih dve, i odgovoriću: kunisicu!:o dotle to ide.e da, jedino što jebe keve u filmu je scena u klubu i don't think od kemikalsa. :Hail:

radi ilustracije dubine mog razočarenja parafraziraću kaselovo pitanje - koga bi jebao od njih dve, i odgovoriću: kunisicu!:o dotle to ide.
evo ga moj covek, kako ume u 1 redu da sazme sve probleme BS

obe su krs realno

obe su krs realno
gonco i ja smo skromni, ne trazimo puno.

ma dobro, i ja da sam cirke ne bi se opiro.gipke, pametnom dosta.

BozicaoLabudu.jpgkonačno mišljenje sa kojim se slažem...

daj link superpliz

daj link superpliz
nemam, pokupio sam ovo na drugom forumu, ali evo FB profilaBozica Juric

a jebiga, nazalost je sprdnja po sredi izgledaCollege * fakultet za škopljenje insekatawith Gomolj Hogolj

odgledo.jel se samo meni cini da je ovo totalni ripof dobropoznate mange perfect blue?(za koju je arfonski btw otkupio prava da ekranizuje, pre nego se setio blek slona)

odgledo.jel se samo meni cini da je ovo totalni ripof dobropoznate mange perfect blue?(za koju je arfonski btw otkupio prava da ekranizuje, pre nego se setio blek slona)
offautor perfekt blua umro relativno skoro.

sta off?