Indy Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ...ovo i nije tako lose s obzirom da je u pitanju holivudski film. ...Film je, u stvari, polu-indie.
Gonzo Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 pogledao. obzirom da od filma nisam imao velika očekivanja nisam se ni razočarao, no obzirom da sam se nadao da ću droolovat na portmanku u baletskim suknjicama, razočarao sam se. omatorila je :(radi ilustracije dubine mog razočarenja parafraziraću kaselovo pitanje - koga bi jebao od njih dve, i odgovoriću: kunisicu!:o dotle to ide.e da, jedino što jebe keve u filmu je scena u klubu i don't think od kemikalsa.
yolo Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 radi ilustracije dubine mog razočarenja parafraziraću kaselovo pitanje - koga bi jebao od njih dve, i odgovoriću: kunisicu!:o dotle to ide.evo ga moj covek, kako ume u 1 redu da sazme sve probleme BS
yolo Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 obe su krs realnogonco i ja smo skromni, ne trazimo puno.
ToniAdams Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ma dobro, i ja da sam cirke ne bi se opiro.gipke, pametnom dosta.
Dr Arslanagić Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 konačno mišljenje sa kojim se slažem...
Dr Arslanagić Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 daj link superpliznemam, pokupio sam ovo na drugom forumu, ali evo FB profilaBozica Juric
ToniAdams Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 a jebiga, nazalost je sprdnja po sredi izgledaCollege * fakultet za škopljenje insekatawith Gomolj Hogolj
ToniAdams Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 odgledo.jel se samo meni cini da je ovo totalni ripof dobropoznate mange perfect blue?(za koju je arfonski btw otkupio prava da ekranizuje, pre nego se setio blek slona)
kim_philby Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 odgledo.jel se samo meni cini da je ovo totalni ripof dobropoznate mange perfect blue?(za koju je arfonski btw otkupio prava da ekranizuje, pre nego se setio blek slona)offautor perfekt blua umro relativno skoro.
Recommended Posts