Jump to content
IGNORED

Svi naši pumpaši

Jerry

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, milfisland said:

Tu se radi o još gomili stvari koje MMF od svih šablonski traži ne razmišljajući o specifičnostima i često napravi štetu državi. Primjer CG je da je tražio povećanje akciza na cigare i gorivo. Trenutna ekstremno nekomptetna Vlada je to prihvatila i desilo se da su pali prihodi od akciza jer je skoro svaka opština u CG pogranična i isplati se poći u drugu državu natočiti goriva, kupiti cigara, dobro ručati i da ti još ostane. Kad su vidjeli da su zasrali, iz Vlade su vraćali akcize. 

• 1 month later...
Posted

Bezolovni pre par dana bio 123.40, danas je 124.90, od 1.7. povecavaju se akcize sto znaci poskupljenje goriva.

• 1 year later...
Posted

I Turskoj benzin izmedju 7 I 8 lira, a 1 evro je 10 lira.

Kod nas je 160 dinara I ne namerava da stane, a pre samo 3 godine izbila je "revolucija" jer je bio oko 150 din.

• 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Tek ćemo videti koliko će biti posle izbora kad mislim da će i kurs evra otići gore. 

• +1 1
Posted

Ja oduvek vozim samo benzince a sad zaglavljen sa dva dizela koje ne mogu da prodam i vozim mesecima, zivote lutalico...

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Oj, živote, dizno zapušena :sad:

• +1 1
Posted

Dizel u Norveskoj isto ili beznacajno jeftiniji ili skuplji cak periodicno.Danas Mislim da je jednu krunu jeftiniji tipa 23 nok a zinbe 24 nok.

Posted

Zamislite samo koliko je predsedniku bilo tesko kada je 10 dana pred izbore morao da digne cenu dizela za vise od 10 dinara.

Kakav li je to samo pritisak bio..

Posted

Danas od 15 sati, litar evrodizela koštaće 197 dinara, a benzina BMB 95 premium 175 dinara

Posted

Ja se zaleteo danas i sipao u oba auta dizel skoro do vrha, mislio bice opet skok za 11 dinara i slicno, kad ono djoka... Pas mater.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Posted

Ti bi trebao prestati da se kladis. Ocigledo ti ne ide.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ne moze skok 2 dana pred izbore... to se ne desava u autoritarnim rezimima, nikada. Cudi me da je dizel uopste skocio za 12 dinara odjednom...

Pravo zezanje predstoji sledeceg petka jer uredba istice 11.4. i sta tada budu smanjili, to nam je za duze vreme.