Hella Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 o, đilasu dragane, koji obezbeđuješ miran san sugrađanima i dresiraš besnu stoku, dok su tvoji prethodnici podsticali nerad i alkoholizam, reforme se zovu imenom tvojim... Kafići do ponoći, a muzika do 22 h17. januar 2011. | 11:06 | Izvor: BlicBeograd -- Ugostiteljski objekti u stambenim zgradama od februara će raditi do 24 sata, a vikendom do jedan sat iza ponoći.
hazard Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 "Tokom noći se pod dejstvom alkohola svašta dešava. Svi smo svedoci da dečaci i devojčice sede po klupama do kasno u noć, da se tamo svašta dešava. To bi trebalo sprečiti", rekao je Đilas. Svasta se desava :o
*edited by mod Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Svasta se desava :o Svasta se desava i svasta treba spreciti!
najgori Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ili stara palilula... kao da svuda po beogradu nema prodaje alkohola, sto nije problem.problem je kad pijane budale pocnu da urlaju, da se svadjaju i mlate po ulici.kad srbi pocnu da se ponasaju kao ljudi svesni potreba drugih ljudi, a ne kao besne zveri, nece biti problem da se ponovo dozvoli prodaja.
hazard Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Sto nam govori da nije problem u prodaji, nego u pijanim budalama. A od svih pijanih u nekoj datoj veceri, mozda ih je 10% budala (inace bi u gradu bio mnooooogo veliki haos svako vece, sto nije slucaj). Mislim prevashodno na budale koje urlaju po ulici, to sto urlaju na nekom splavu nije problem.Dakle resenje u nocnim ulicnim patrolama policije, koje ce da apse pijane budale koje urlaju zbog uznemiravanja reda i mira, a ne u zabrani alkohola.
Hamlet Strašni Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Da. Koliko sam ispratio ostala zabrana prodaje alkohola, a radno vreme nesto izmiksano.
Hamlet Strašni Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 U stambenim zgradama do 23 a do 24 vikendom moze muzika. Objekti brze hrane od 0 do 24. E da. Vece gradsko ce moci da donese odluku kako ce moci da se probijaju maksimalno radno vreme. Propisace uslove i kriterijume
Аврам Гојић Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 (edited) ili stara palilula... kao da svuda po beogradu nema prodaje alkohola, sto nije problem.problem je kad pijane budale pocnu da urlaju, da se svadjaju i mlate po ulici.kad srbi pocnu da se ponasaju kao ljudi svesni potreba drugih ljudi, a ne kao besne zveri, nece biti problem da se ponovo dozvoli prodaja.a sta cemo za pijane madjarske svinje i siptarsku alkoholicarsku stoku? ja sam cak cuo da ima i poganih hrvata koji se napiju pa divljajuzanimljivo je da uvek ima ljudi koji ce se odusevljavati svaki put kada im neko ogranici prava, pljeskati rucicama i vikati "jos jos" kao teletabi. Edited February 3, 2011 by Marko M. Dabovic
Lezilebovich Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Slušao sam jutros Ožegoviča na Studiju B i nekog predstavnika ugostitelja. Primećeno je da maloletnici kupuju piće, jer ima "rupa u zakonu" koja ostavlja izbor da prodavci traže po svom nahodjenju ličnu kartu i zbog toga je bilo neophodno da se uvede ova mera. Jasno, tako je najbolje za nas i sve je to u našem najboljem interesu. Ne može se drugačije. To je sve za našu dobrobit.
hazard Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 I dobro sada ce ti maloletnici nauciti da od vlasnika radnje koji ne trazi licnu kartu kupe alkohol pre 22h.Ali dobro je i to, uci mlade o potrebi planiranja i razmisljanja u unapred.
Grunf Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja i dalje ne mogu da verujem da su izglasali takvu glupost. pravnici, moze li to tako?
Recommended Posts