Jump to content
IGNORED

Zabrana prodaje alkohola u Beogradu posle 22h?

*edited by mod

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

57

• Hella

42

• pacey defender

34

• hazard

31

Posted
"Tokom noći se pod dejstvom alkohola svašta dešava. Svi smo svedoci da dečaci i devojčice sede po klupama do kasno u noć, da se tamo svašta dešava. To bi trebalo sprečiti", rekao je Đilas.
Svasta se desava :o :isuse:
Posted

Neka sede po klupama u svoja 4 zida!

Posted
Svasta se desava :o :isuse:
Svasta se desava i svasta treba spreciti!
Posted

ili stara palilula... kao da svuda po beogradu nema prodaje alkohola, sto nije problem.problem je kad pijane budale pocnu da urlaju, da se svadjaju i mlate po ulici.kad srbi pocnu da se ponasaju kao ljudi svesni potreba drugih ljudi, a ne kao besne zveri, nece biti problem da se ponovo dozvoli prodaja.

Posted

Sto nam govori da nije problem u prodaji, nego u pijanim budalama. A od svih pijanih u nekoj datoj veceri, mozda ih je 10% budala (inace bi u gradu bio mnooooogo veliki haos svako vece, sto nije slucaj). Mislim prevashodno na budale koje urlaju po ulici, to sto urlaju na nekom splavu nije problem.Dakle resenje u nocnim ulicnim patrolama policije, koje ce da apse pijane budale koje urlaju zbog uznemiravanja reda i mira, a ne u zabrani alkohola.

• 2 weeks later...
Posted

Da. Koliko sam ispratio ostala zabrana prodaje alkohola, a radno vreme nesto izmiksano.

Posted

Eto, dostigli smo švedski standard! Konačno!

Posted

U stambenim zgradama do 23 a do 24 vikendom moze muzika. Objekti brze hrane od 0 do 24. E da. Vece gradsko ce moci da donese odluku kako ce moci da se probijaju maksimalno radno vreme. Propisace uslove i kriterijume

Posted (edited)
ili stara palilula... kao da svuda po beogradu nema prodaje alkohola, sto nije problem.problem je kad pijane budale pocnu da urlaju, da se svadjaju i mlate po ulici.kad srbi pocnu da se ponasaju kao ljudi svesni potreba drugih ljudi, a ne kao besne zveri, nece biti problem da se ponovo dozvoli prodaja.
a sta cemo za pijane madjarske svinje i siptarsku alkoholicarsku stoku? ja sam cak cuo da ima i poganih hrvata koji se napiju pa divljajuzanimljivo je da uvek ima ljudi koji ce se odusevljavati svaki put kada im neko ogranici prava, pljeskati rucicama i vikati "jos jos" kao teletabi. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Slušao sam jutros Ožegoviča na Studiju B i nekog predstavnika ugostitelja. Primećeno je da maloletnici kupuju piće, jer ima "rupa u zakonu" koja ostavlja izbor da prodavci traže po svom nahodjenju ličnu kartu i zbog toga je bilo neophodno da se uvede ova mera. Jasno, tako je najbolje za nas i sve je to u našem najboljem interesu. Ne može se drugačije. To je sve za našu dobrobit. :puke:

Posted

I dobro sada ce ti maloletnici nauciti da od vlasnika radnje koji ne trazi licnu kartu kupe alkohol pre 22h.Ali dobro je i to, uci mlade o potrebi planiranja i razmisljanja u unapred.

Posted

ja i dalje ne mogu da verujem da su izglasali takvu glupost. pravnici, moze li to tako?