August 7, 2025Aug 7 Ne treba mi vise ova lampica, treba mi da mi bude ravan zid ovde, jel da odfikarim ovo? :)
August 7, 2025Aug 7 Moraćeš da izoluješ krajeve tih žica, nakon odsecanja, tako da ne znam da li ćeš postići efekat koji želiš.Da li je na tom mestu kutija? Edited August 7, 2025Aug 7 by Ras
August 7, 2025Aug 7 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:Ne treba mi vise ova lampica, treba mi da mi bude ravan zid ovde, jel da odfikarim ovo? :)Seci slobodno...
August 9, 2025Aug 9 On 28. 7. 2025. at 9:19, Klara said:Kako se zove ovaj deo u sudoperi?Ladno je počelo da rđa. Uopšte mi nije jasno kako, uvek obrišem i osušim celu sudoperu posle pranja, ne sipam u nju ništa osim vode i deterdženta za sudove.Primetila sam mala oštećenja, ali ne znam jel to neko slučajno oštetio tokom pranja 🙄 (kaaako) ili korozija izgrickala.ovaj deo ide u kompletu sa sifonom.viđao sam po radnjama.dakle nije ništa retko ni nenadoknadivo.Čavra ..:: Nadohvat ruke ::..Sifon za jednodelnu sudoperu sa rešetkom fi 115 - Čavra ....Sifon za jednodelnu sudoperu sa rešetkom fi 115 - Čavra ..:: Nadohvat ruke ::..
August 10, 2025Aug 10 22 hours ago, Klara said:...ali mi ne treba zajedno sa sifonom, već samo taj deo. :)cenim da je plastično crevo zanemarljivi deo cene, takoreći ide gratis uz rešetku 😁https://www.kupujemprodajem.com/uredjenje-kuce/sudopere-i-slavine/2u1-metalna-resetka-za-sudoperu-za-ciste-odvode/oglas/159572229?utm_source=kp&utm_medium=interfejs&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas
September 5, 2025Sep 5 jel ok ponuda za fasadu od 50eur/m2 sa izolacijom i 30eur/m2 bez izolacijatreba da se radi 1250m2
September 5, 2025Sep 5 Zavisi od debljine i cvrstoce stiropora, a i od toga da li se lepi cementom ili pur penom.
September 5, 2025Sep 5 10 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:10 cm, mislim da ce rupe da pune penom, a ostalo cement.. :/Ja sam pre 15 godina radio sa pur penom i lepljenje i rupe, a cement i mrezica preko o odprilike toliko dodje koliko se secam.Pur pena ima mnogo vise prednosti u odnosu na cement jer ti ne trebaju tiplovi, brze se postavlja i tu plocu vise nista ne moze da odlepi.Jedan covek moze da zalepi i do 10m2 na dan bez obzira na iskustvo - ja sam sam odradio svoju kucu lepljenje ploca, jedino sam za mrezicu i cement uzimao majstore.