Krošek Posted June 28, 2021 Posted June 28, 2021 Mogu ti reci da si nevidjeno ubola jer je taj zid, i to bas na recenom mestu, napala zesca vlaga, i sad ima metar sa metar raznobojni hepening
JakeBlues Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Jel ima neki drugi topic gde se raspitujemo za majstore, ili može ovde? Treba mi majstor za etažno grejanje starog tipa (dakle nema nikakve elektronike, samo kazan, ventili, termostati itd.) da ga prekontroliše pred zimu. Radio je ali nešto kao da je sobni termostat (ili ono na šta je on povezan) zezao, pa uključi čim temperatura padne na recimo 16 stepeni, ali neće posle duuuugo da isključi grejač. Dakle, majstor za grejanje ali električar a ne vodovodžija.
I*m with the pilots Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 8 hours ago, JakeBlues said: Jel ima neki drugi topic gde se raspitujemo za majstore, ili može ovde? Treba mi majstor za etažno grejanje starog tipa (dakle nema nikakve elektronike, samo kazan, ventili, termostati itd.) da ga prekontroliše pred zimu. Radio je ali nešto kao da je sobni termostat (ili ono na šta je on povezan) zezao, pa uključi čim temperatura padne na recimo 16 stepeni, ali neće posle duuuugo da isključi grejač. Dakle, majstor za grejanje ali električar a ne vodovodžija. Probaj i na ovoj temi
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Jeste da je kasno sada, ali ako treba nekome majstor za grejanje, struja ili voda ili mehanika, neka mi se javi - imam čo'eka
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 da li je neko skorije video ovakvu česmu negde u beogradu /u prodaji/ treba mi dupla jer na jednu ide crevo za zalivanje a drugom ide voda kojom peremo noge od peska sa plaže jebem mu mater, juče sam se zabo u okov na bežaniji jer imaju na sajtu a tamo bi bolje prošao da sam tražio 10 s lukom ili vasinu tortu, ni čuli ni videli sad idem do si komerca u kraju ali mi je jača strepnja nego nada tako da ako neko vido neka kaže ne može naručivanje iz kruševca i slične fore, em nemam vremena, em moram da je s oproštenjem podržim u ruci i vidi kako radi/dihtuje, curenje stop
kud u maglu Simoviću Posted June 15 Posted June 15 5 minutes ago, Eleniko said: da li je neko skorije video ovakvu česmu negde u beogradu /u prodaji/ treba mi dupla jer na jednu ide crevo za zalivanje a drugom ide voda kojom peremo noge od peska sa plaže jebem mu mater, juče sam se zabo u okov na bežaniji jer imaju na sajtu a tamo bi bolje prošao da sam tražio 10 s lukom ili vasinu tortu, ni čuli ni videli sad idem do si komerca u kraju ali mi je jača strepnja nego nada tako da ako neko vido neka kaže ne može naručivanje iz kruševca i slične fore, em nemam vremena, em moram da je s oproštenjem podržim u ruci i vidi kako radi/dihtuje, curenje stop identična
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: identična fala, bejah na sajtu - dostupnost u radnji najbliže zrenjanin i novi sad. 1
Блок_64 Posted June 15 Posted June 15 (edited) On 28. 6. 2021. at 10:18, gospa buba said: zalepi cvetic brate bukvalno. meni su okrechili kancelariju pre par godina, posle prve grejne sezone je pola zidova nabubrilo i sljushtilo se, tako da cu da zalepim cele bukete cvetica [emoji38]ol: (ja sam tako na nekom beogradskom faksu na konferenciji skidajuci poster odvalila korektan komad novorenoviranog zida. i nishta, zalepila cvetic ) sent from novi mnogo jak bubamoto. Kada bi ste znali koliko nas majstore nerviraju ti kineski stikeri,sto odvaljuju i boju i glet,pa onda majstore ako moze da se popravi nije strasno. Ne znam koji moj lepite sve i svasta po zidovima . Ovih dana imam mulu sa flomasterima i bojama na zidu nece i ne moze ni blokatori da ih prekriju da ne izbijaju. Edited June 15 by Блок_64
Eleniko Posted June 16 Posted June 16 kako se zove neka tekućina iz tube koja se stavlja zajedno sa kudeljom kada se spaja ventil ili slavina sa navojem na cevi, da ne bi curila voda tu. video negde na netu pa sad ne mogu da nađem a setio sam se da to koristi i moj vodoinstalater na ostrvu kome pokušavam da smanjim boravak u mojoj kući tj placu.
El Guapo Posted June 16 Posted June 16 Приликом селидбе расклопио сам трокрилни ормар, то јест момци који су радили селидбу, то сам платио око 1500 дин пре 3 године. Сад је дошло време да га монтирам, пробао сам сам, али не иде, звао сам исту фирму, и сад траже 6-7000 дин. Дал то стварно толико кошта, кога другог са зовем, јел то столари раде?
JozoMujica Posted June 16 Posted June 16 33 minutes ago, El Guapo said: Приликом селидбе расклопио сам трокрилни ормар, то јест момци који су радили селидбу, то сам платио око 1500 дин пре 3 године. Сад је дошло време да га монтирам, пробао сам сам, али не иде, звао сам исту фирму, и сад траже 6-7000 дин. Дал то стварно толико кошта, кога другог са зовем, јел то столари раде? Svaki ozbiljniji stolar bi trebalo da ti završi to bez problema.
Lancia Posted June 16 Posted June 16 11 hours ago, Eleniko said: kako se zove neka tekućina iz tube koja se stavlja zajedno sa kudeljom kada se spaja ventil ili slavina sa navojem na cevi, da ne bi curila voda tu. video negde na netu pa sad ne mogu da nađem a setio sam se da to koristi i moj vodoinstalater na ostrvu kome pokušavam da smanjim boravak u mojoj kući tj placu. Locher pasta 1
autsajder Posted June 16 Posted June 16 (edited) Može i teflon traka, odlična umjesto kudelje Ja kupio onaj vodoinstalaterski ključ i ćao zdravo profesionalci kada crkne slavina. Big deal zavrnuti ventil i zamijeniti, na kadi sam obavio posao perfektno. Edited June 16 by autsajder 2 1
Recommended Posts