beyoncé Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 pa podeli, što samo tebi da bude milina? kad kod kupusa & japanaca: https://minamideutsch.bandcamp.com/album/minami-deutsch-kuro-split-god039
beyoncé Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 ja reko po grčki, pa mislim se šta ti bi coffeehouse je stvarno nešto
beyoncé Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 dobro, ne nerviraj se, razumela sam i prvi put stigla sam i do poslednje, don't worry
I*m with the pilots Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Super su Camera, imaju i nesto friskije iz tipa prosle-pretprosle godine. Sad cu da cimam nekog u Srbiji da mi skine ovo od Hosta ;D Dobri su i Automat (jedan od clanova je Johen Arbajt iz Nojbautena) Ovih dana sam se podsecala proslogodisnjeg koncerta, <3 Kreidler
Hellbilly Kali Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 On 13.9.2018. at 18:41, beyoncé said: camera - radiate! Reveal hidden contents Juuuu što je dobar album! Hvala!!!
beyoncé Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 41 minutes ago, I*m with the pilots said: Super su Camera, imaju i nesto friskije iz tipa prosle-pretprosle godine. .... verovatno misliš na ovaj. taj je možda i bolji, preporuka i za kali a izgleda da spremaju i novi, ovo se pojavilo skoro trebalo je da ih gledam pre par nedelja u skoplju zajedno sa wooden shjips :( :( :( i blanck mass, ali je auto izdalo
I*m with the pilots Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 (edited) On 15.9.2018. at 13:17, Host said: Skidaj slobodno, nece te Gema juriti za dl. Aj daj preporuke za neke Neue Deutche Welle bendove. 99 Luftballons stop. Sad koliko se mogu ubrajati u neki novi talas: meni se jako svidjaju Die wilde Jagd i pogotovo Sølyst (bubnjar Kreidler-a), obojica su kod Bureau B, kao i Kreidler, Automat i, upravo pogledah, Camera Taj lejbl ponovo izdaje mnoga stara izdanja ali imaju i nove muzike, vredi pratiti, ako to vec ne radis. Edited September 16, 2018 by I*m with the pilots
Hellbilly Kali Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 (edited) On 15.9.2018. at 13:51, beyoncé said: verovatno misliš na ovaj. taj je možda i bolji, preporuka i za kali a izgleda da spremaju i novi, ovo se pojavilo skoro trebalo je da ih gledam pre par nedelja u skoplju zajedno sa wooden shjips :( :( :( i blanck mass, ali je auto izdalo Hvala puno, Camera je blago. Ovo novo je fenomenalno. A jedva čekam da preslušam i Pilots preporuke. Poodavno imam fetišarim na ndw, samo što me je vreme malo pregazilo. Poslednje što sam slušala su Tomte dok još nisu bili mtv Elem, kakva je to skopska koncertna mafija? Te Blixa & Teho, te Wooden Shjips i Camera, au Edited September 18, 2018 by Hellbilly Kali
beyoncé Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 hej kali i pilots kod mene su die wilde jagd isto bili među češće slušanim ove godine i stvarno svi iz biroa baš sam htela da dodam i ovogodišnji station 17 kao predlog kada su počeli da mrdaju jutjub tambnejlovi? plaše me
Hellbilly Kali Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Za početak @I*m with the pilots Die Wilde Jagd sabijaju! Htela sam odmah da overim sve, ali sad ne mogu da se odlepim od nji' hvala!
Meazza Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 On 16.9.2018. at 21:40, I*m with the pilots said: Bubnjar isti Gerd Miler. Odlicna stvar.
I*m with the pilots Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 A Tomas Klajn vam se ne svidja? Ovde sa Sebastijanom (DwJ)
Hellbilly Kali Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 14 hours ago, I*m with the pilots said: A Tomas Klajn vam se ne svidja? Ovde sa Sebastijanom (DwJ) E meni je Solista za nijansu previše downtempo, Divljaci su mi ritmičniji i više me ubadaju u post-goth živac Što natavno ne znači da nije dobar i da ova Pierbourg nije sjajna stvar. Deluje da bi bili super komplementarni u lajv varijanti Station17 ne mogu na keca da ukapiram skroz dok ne čujem još neku pesmu. A uskoro ću i to i Automat i Kreidler, samo još malo dwj
Indy Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 Ovaj je Žabar, ali baš me briga... Počasno ga proglašavam kupusnim rockerom. Ovo osvežava neurone! (Iz davnih vremena... a još uvek friško.)
Recommended Posts