Jump to content
IGNORED

Dijasporski kutak

Indy

Recommended Posts

Posted
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska! :s_w: Vrlo dobro! Nije me mrzelo da odem i proverim, bez obzira što je 1 ujutro. Dakle, vrlo sam zadovoljan, sutra ću ga za doručak aplicirati u pratnji nekog peciva od lisnatog testa.
e bas mi je drago! ja sam bio presrecan kad sam to otkrio. danima sam jeo leba i raznih namaza (s akcentom na pastetu) i zalivao jogurtom. najomiljeniji dorucak iz detinjstva - leba i pastete i tetrapak jogurta.
  • Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

42

• bus

34

• adam

14

• расејан

13

Top Posters In This Topic

Posted
... najomiljeniji dorucak iz detinjstva - leba i pastete i tetrapak jogurta.
:o ma daj covece, leba i pastete i caja je najomiljeniji dorucak iz zabavista :P
Posted
:o ma daj covece, leba i pastete i caja je najomiljeniji dorucak iz zabavista :P
moj je bio sardina s crnim lukom na leba i caj. al sam vise voleo pastetu s lebom i jogurt. -_-
Posted
al sam vise voleo pastetu s lebom i jogurt. -_-
vise mi nisi drug
Posted
vise mi nisi drug
dobro, priznajem, pasteta i caj. mir, mir, mir, niko nije kriv. evo prst!
Posted

u kakva dilema!!!!! pasteta i caj ili pasteta i jogurt. vredno jednog ozbiljnog poolaja sam na strani caja

Posted

Happy hanukkah :) ja sam srecna sto ima da se nadje matzah balls . Nista bez dobre supicematzo-ball-ck-604751-l.jpg

Posted
hleb, pasteta i sveza paprika
ja nisam svezu papriku stapom pipao kad sam bio klinac.
Posted

na pastetu se nista ne stavlja neznalice. u njoj su svi moguci zdravi sastojci vec sadrzani. samo caj i nista vise

Posted

и то чај са бромом. ммммммммммм

Posted
na pastetu se nista ne stavlja neznalice.
Pa sveza paprika se ne stavlja na, nego se uzme u drugu ruku pa se gricka :)A caj je u moje vreme bio "od nicega", tj. karamelizuje se secer (da da boju), prelije vodom i doda se na sitno iseckan limun (da bude zdravije)
Posted (edited)
Pa sveza paprika se ne stavlja na, nego se uzme u drugu ruku pa se gricka :)A caj je u moje vreme bio "od nicega", tj. karamelizuje se secer (da da boju), prelije vodom i doda se na sitno iseckan limun (da bude zdravije)
abewavebig.gifAnyway, about my washtub. I'd just used it that morning to wash my turkey, which in those days was known as a walking-bird.We'd always have walking-bird on Thanksgiving, with all the trimmings: cranberries, injun eyes, yams stuffed with gunpowder. Then we'd all watch football, which in those days was called baseball... Edited by vasudeva418