adam Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Amerika i Engleska biće zemlja proleterska! Vrlo dobro! Nije me mrzelo da odem i proverim, bez obzira što je 1 ujutro. Dakle, vrlo sam zadovoljan, sutra ću ga za doručak aplicirati u pratnji nekog peciva od lisnatog testa.e bas mi je drago! ja sam bio presrecan kad sam to otkrio. danima sam jeo leba i raznih namaza (s akcentom na pastetu) i zalivao jogurtom. najomiljeniji dorucak iz detinjstva - leba i pastete i tetrapak jogurta.
banecare1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ... najomiljeniji dorucak iz detinjstva - leba i pastete i tetrapak jogurta.:o ma daj covece, leba i pastete i caja je najomiljeniji dorucak iz zabavista :P
adam Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 :o ma daj covece, leba i pastete i caja je najomiljeniji dorucak iz zabavista :Pmoj je bio sardina s crnim lukom na leba i caj. al sam vise voleo pastetu s lebom i jogurt. -_-
banecare1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 al sam vise voleo pastetu s lebom i jogurt. -_-vise mi nisi drug
adam Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 vise mi nisi drugdobro, priznajem, pasteta i caj. mir, mir, mir, niko nije kriv. evo prst!
sherman Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 u kakva dilema!!!!! pasteta i caj ili pasteta i jogurt. vredno jednog ozbiljnog poolaja sam na strani caja
MarlaSinger Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Happy hanukkah :) ja sam srecna sto ima da se nadje matzah balls . Nista bez dobre supice
adam Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 hleb, pasteta i sveza paprikaja nisam svezu papriku stapom pipao kad sam bio klinac.
sherman Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 na pastetu se nista ne stavlja neznalice. u njoj su svi moguci zdravi sastojci vec sadrzani. samo caj i nista vise
aram Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 na pastetu se nista ne stavlja neznalice. Pa sveza paprika se ne stavlja na, nego se uzme u drugu ruku pa se gricka :)A caj je u moje vreme bio "od nicega", tj. karamelizuje se secer (da da boju), prelije vodom i doda se na sitno iseckan limun (da bude zdravije)
Аврам Гојић Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 (edited) Pa sveza paprika se ne stavlja na, nego se uzme u drugu ruku pa se gricka :)A caj je u moje vreme bio "od nicega", tj. karamelizuje se secer (da da boju), prelije vodom i doda se na sitno iseckan limun (da bude zdravije) Anyway, about my washtub. I'd just used it that morning to wash my turkey, which in those days was known as a walking-bird.We'd always have walking-bird on Thanksgiving, with all the trimmings: cranberries, injun eyes, yams stuffed with gunpowder. Then we'd all watch football, which in those days was called baseball... Edited December 1, 2010 by vasudeva418
Recommended Posts