Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

Predsedniče Trump upoznajte Streisand efekat.

Meni i dalje nije jasno zbog čega su ga suspendovali. Rekao je nešto faktički tačno + nije uvredljivo. To kao kad Vučić izmisli da je neko vređao žene, pa dovede neke partijske glupače da brane integritet žena itsl.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Zoran ide veoma jako u NYC, izgleda nema teorije da izgubi.

verovatno taj demokratski socijalizam, sta liD

Hakim Džefris i Čak Šumer npr još uvek nisu endorsovali Mamdanija, to je ta blue solidarnost..

Nego, optužili su Komija za laganje pod zakletvom. I naravno da je outcry veliki i to nije nešto što me interesuje, nadam se da je Brenan sledeći, nego kad kažu da je Komi u stvari "got Trump elected". Zbog onog pisma par dana pred izbore o istrazi protiv Klintonke. Nejasno mi je kako ni posle 9 godina, demokrate nisu izvukle pouku da nijedan pojedinačni razlog nije mogao dovesti do pobede Trampa 2016 pa ni 2024 nego da je generalno stanje u državi povezano sa ekonomijom i imigracijom najviše uz želju elektorata da vidi nekakvu vrste promene od establišment politike dovelo da tih rezultata. Otuda se svi čude i usponu Mamdanija u jednom od najliberalnijih gradova u Americi. Kao, otkud sad to. Pa razlozi su bukvalno preslikani samo je druga strana političkog spektra na papiru.

Verovatno, a možda je i dobrim delom do harizme i odlične grassroot kampanje. Za razliku od reptilske konkurencije, Zohran izgleda i ponaša se kao normalno ljudsko biće.

da ne idem u sitna socijalisticka crevca

besplatni vrtici za decu

zamrzavanje kirije

jeftin(ij)e namirnice u (novim) drzavnim neprofitnim prodavnicama

besplatan bus.

the real kicker is sve ce biti placeno kroz poreze na one kojima ne trebaju vrtici, lova za kiriju, $4.99 whole chicken from Costco ili busD

Zoranov program

jbt, za dete (the current one, ne racunajuci one sto sad imaju nove tateD) sam placao $1k mesecno za childcare (katolicka crkva, no wonder my kids are all fucked up) i to pola sveta od njuce gde je duplo! deca, buduci taxpayeri jbt? Zoran is onto somethingD

https://www.techspot.com/news/109626-ai-bubble-only-thing-keeping-us-economy-together.html

You have been warned: Warnings about the overinflated prospects of a still-hypothetical "AI economy" continue to mount. Some analysts expect the AI bubble to burst sooner rather than later, arguing that current investment growth cannot continue indefinitely in a finite world.

According to a research note recently sent to clients by Deutsche Bank, the AI boom is currently helping the US economy avoid a recession but it cannot continue indefinitely. George Saravelos, Global Head of FX Research at Deutsche Bank, said the US would be close to a recession this year if Big Tech were not spending so heavily on building new AI data centers.

The "AI machines" are literally saving the US economy right now, Saravelos said, but this kind of growth cannot be sustained unless spending remains on an ever-growing course. Nvidia, the major supplier of powerful AI accelerators used in data centers, could potentially bear much of the residual growth the US economy has experienced in recent months.

"The bad news is that in order for the tech cycle to continue contributing to GDP growth, capital investment needs to remain parabolic. This is highly unlikely," Saravelos said.

Zamišljam da nako iz opozicije u Srbiji ovako jebe nekog ministra, live, i imam blaženi osmejak na licu... fantom

@radisa Evo ti još malo ako ti se osladilo. Jesu ovu indijsku budalu svi redom istresli iz gaća, ali meni ovo highlight.

Sve ovo nazalost je svejedno. Strane su izabrane i ovo bas slabo utice na mali broj neodlucenih.

Patel je patetican i ovo vise lici na neku epizodu office/succession nego na direktora FBI.

7 hours ago, bios said:

@radisa Evo ti još malo ako ti se osladilo. Jesu ovu indijsku budalu svi redom istresli iz gaća, ali meni ovo highlight.

Gleado sam ovo ranije, izašlo mi je kao neko shorts iz JRE...

Ta saslušanja su ludilo da se vidi kakva se ekipa nalazi na valsti u USA...

Gore sam mislio da ća matorog šlog da udari koliko je popizdio, ali koliko je Kennedy izgledao jadno, ne pamtim da je neki političar izgledao toliko tužno, jadno i izjebano... Grejalo mi srce...

Zamisliti tek Kamalu na nekom ispitivanju. ohmy

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.