Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

11 hours ago, Emerald said:

Nece vise biti "gay cruising", sabrao ih celog sveta da im to javno kaze a onda voljno

Some bored, unhappy looking Generals, who were ordered into one location from around the world on short notice.

boredgenerals.jpg

Moze se primetiti zadovoljstvo i sreca na licima.

Kakav je ovo bio wtf momenat ja nemam reči. Zoveš generale iz Azije, Afrike ili odakle već da bi slušali pola sata predizborne maga političke govorancije… I onda beži nazad. Pa jbt…

Samo se nadam da čistka u vojnom vrhu neće ići glatko kao u DOJ inače smo ga najebali svi kolektivno.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

On 30. 9. 2025. at 8:06, Weenie Pooh said:

Enlightened centrism na delu, obraćaj se "Amerikancima en gros", nikako svojoj bazi whistle

demokratama je "obraćanje svojoj bazi" treći faktor koji im je došao glave. prvi i drugi su Bajdenova izlapelost i Kamalina maloumnost.

sem Gaze, Bajden & co. su maltene sve radili u skladu sa željama naprednih i levih. problem je što su pro-radničke i ine mere ispale nepopularne među ne-bazom: deljenje para dovelo do inflacije, labavi odnos prema imigrantima doveo do haosa na granici, pro-trans budalaštine dovele do nezadovoljstva roditelja, itd.

ta fora kako je Kamala izgubila zbog Gaze potpunosasvim spada u "što je babi milo..." ogromnoj većini Amerikanaca je lanjski sneg bitniji od Gaze.

Edited by Gandalf

9 hours ago, bios said:

Kakav je ovo bio wtf momenat ja nemam reči. Zoveš generale iz Azije, Afrike ili odakle već da bi slušali pola sata predizborne maga političke govorancije… I onda beži nazad. Pa jbt…

Hajde sto je moralno-politicka pridika, vec dolazi od tipa koji nije komandovao ni bataljonom, a pojeo je manje SDO nego steroida.

2 hours ago, Gandalf said:

problem je što su pro-radničke i ine mere ispale nepopularne među ne-bazom: deljenje para dovelo do inflacije

Deljenje para naravno da dovodi do inflacije, da su stvarno hteli proradnicke mere uradili bi ono od cega svi beze ko djavo od krsta: udariti porezu bogatunima, i to progresivno da se pusi.

Ali taj film necemo gledati...

Kao ni deflaciju...

Edited by brusli

22 minutes ago, brusli said:

Deljenje para naravno da dovodi do inflacije, da su stvarno hteli proradnicke mere uradili bi ono od cega svi beze ko djavo od krsta: udariti porezu bogatunima, i to progresivno da se pusi.

Iole smislena mera bi bila povećati poreze svima sem najsiromašnijima. U tom grmu leži ono što niko ne podržava, to je zec koji hebe leve i napredne koke.

https://amory-gethin.fr/files/pdf/BlanchetChancelGethin2022AEJ.pdf

Taxes.png

Edited by Gandalf

Sve su ovo lepi grafikoni, ali zanemaruju poreske rajeve i poreske "optimizacije".

A cak i ovoliki zvanicni prezi za najbogatije nisu dovoljni, da sprece pozitivnu povratnu spregu, tj lova na lovu kaplje, i da smanje raslojavanje.

ne znam gde bi ovo okačio, ali ajde pošto Roya sam ranije kačio ovde da nastavimo...

Jako lepo predavanje o idologijama i kako se koriste...

@radisa mogao si ovo maltene na bilo koji temu na politici. Uvek mi je super kako jednostavno objašnjava apstraktne stvari. World around is too complex, too many moving parts. So be have ideologies to explain lolol Meni jedno od zanimljivijih predavanja.

12 minutes ago, bios said:

@radisa mogao si ovo maltene na bilo koji temu na politici. Uvek mi je super kako jednostavno objašnjava apstraktne stvari. World around is too complex, too many moving parts. So be have ideologies to explain lolol Meni jedno od zanimljivijih predavanja.

Odlicno predavanje, sve je tu, sve je lepo upakovano i pitko... Obožavam da ga slusam, sjajan predavač...

samo sam gledo prvih par minuta, doktor roj ide samo jako sa IQ100, half dumb, pretpostavljam severna koreja sa IQ104 se ne racunaD

ali gledacu

Serbiantimes.info
No image preview

TEŠKI DANI ZA SRBE U ČIKAGU: Porodice uhapšenih kamiondži...

Racije imigracionih agenata na putevima u jednom broju država SAD, u kojima je u poslednjih nekoliko dana uhapšeno petnaestak Srba, vozača kamiona, se nastavljaju. Ovo je izazvalo veliku zabrinutost u
14 hours ago, vememah said:

Serbiantimes.info
No image preview

TEŠKI DANI ZA SRBE U ČIKAGU: Porodice uhapšenih kamiondži...

Racije imigracionih agenata na putevima u jednom broju država SAD, u kojima je u poslednjih nekoliko dana uhapšeno petnaestak Srba, vozača kamiona, se nastavljaju. Ovo je izazvalo veliku zabrinutost u

then they came for the Serbian truck drivers, and I did not speak out because I was not a Serb

then they came for me and there was no one left to drive the truckD

Srbi su tu i ne toliko velik problem..mada ima nasih bas puno u tom poslu. Videcemo koliko ce Hispanerosa, Indijaca i Afrikanaca da maknu..to ce tek da bude cirkus.

Ali da posao treba da prodise..treba definitivno.

Many American Jews sharply disapprove of Israel’s conduct of the war in Gaza, with 61 percent saying Israel has committed war crimes and about 4 in 10 saying the country is guilty of genocide against the Palestinians, according to a Washington Post poll.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.