Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li je to do mog babla ili možda malo više sad obraćam pažnju na sve to, ili je cijela situacija takva (korona, izloženost onlajn medijima i izvorima informacija više nego ikad) ali primjećujem, pogotovo kod nas, nikad veću naloženost i isprimanost na ovaj konkretan događaj, iako smo u posljednjih desetak godina svjedoci dosta sličnih slučajeva (Florida/Cimerman, ono u Fergusonu, "I can't breathe" itd itd) a bilo je i prije toga, ne znam zašto svi misle da je ovo poseban slučaj, da će ovo predstavljati početak nove ere. Ovakvi slučajevi se dešavaju (mislim na nemire) pa bar 60 godina. 

Posted

U Njujorku bilo dobrog sukoba

Posted

Čovječe, već vidim SNS u fazonu

"Kako se mi do sad nismo ovog sjetili"

Posted

Nemoj, ljubim te, mozda ne znaju engleski

EZNvq9UWAAUTHMS?format=png&name=900x900

EZNvry1WsAAd1mz?format=png&name=900x900

101683900_1639260829570367_6290293322288

:ohmy:

(nadam se da neke slike nisu bas od sinoc i ovih dana)

Posted

Pa žene kao živi štit su već izarčili, a ulozi stalno moraju da se povećavaju

Posted

da li su to regularne uniforme na deci, ako jesu onda se vrsila neka priprema ?

Posted

komentatori kažu da su to verovatno učenici srednjih vojnih škola!?

Posted
2 hours ago, precog said:

:hail:

george bush donald trump doesnt care about black people.

Posted
4 hours ago, James Marshall said:

ne znam zašto svi misle da je ovo poseban slučaj, da će ovo predstavljati početak nove ere. Ovakvi slučajevi se dešavaju (mislim na nemire) pa bar 60 godina. 

po par stotina demonstranata u milionskim gradovima. policija maksimalno uzdržana, pa nema puno povređenih.

gledao sinoć uživo iz Mineapolisa, CNN + MSNBC. par stotina belih demonstranata koji hrabro prkose pandurima, tu i tamo neki afro-amer. navodno su na više lokacija nasilni demonstranti redom beli (dal' desnokrilni provokatori, dal' antifa, dal' prosto mlado i besno).

Posted
19 minutes ago, Gandalf said:

po par stotina demonstranata u milionskim gradovima. policija maksimalno uzdržana, pa nema puno povređenih.

gledao sinoć uživo iz Mineapolisa, CNN + MSNBC. par stotina belih demonstranata koji hrabro prkose pandurima, tu i tamo neki afro-amer. navodno su na više lokacija nasilni demonstranti redom beli (dal' desnokrilni provokatori, dal' antifa, dal' prosto mlado i besno).

Berni je kriv, to nam je jasno.

Posted (edited)
37 minutes ago, Budja said:

Berni je kriv, to nam je jasno.

:laugh:

reklo bi se da su neki protestanti instagram revolucionari. deluje jako zabavno, slikaš se, okačiš foto, lepota.

imajući u vidu (meni očekivanu) uzdržanost panduracije, najveća opasnost za protestante je to da će zakačiti koronu. mada je možda i do mene. prisustvovao sam daleko zahebanijim neredima pa mi ovo deluje prilično bezbedno.

Edited by Gandalf
Posted

ja bih antifa proglasila teroristickom organizacijom

al prethodno ce dobiti po pičci od blacks i supporters. ljudi se (belo, crno...) udruzuju i pomazu da se ociste i srede radnje, gofundme  da se nadoknadi steta

ova destrukcija ce samo uspeti da nas ujedini

Posted

Ako KKK nije, ne vidim zasto bi antifa bila 

Posted

ma... kakvi teroristi. nisu ni ludi ni glupi, pre svega su u pitanju ljudi željni šorke sa panduracijom i desnim ekstremistima. anarchist cosplay.

• Create New...