Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

15 hours ago, Bud Stonebraker said:

Jbt, Roundup je kod tebe popularan ko vedzemajt senvich pa si ovde nasao da ga pljujesD

SaE

Pa rekao sam da ga ni Evropljani nisu svi pozabranjivali. Različiti zakoni, Australija nije baš predvodnik u restrikciji otrova u životnoj sredini, osim herbicida i pesticida zakoni o izduvnim gasovima motornih vozila su posebno iza evopskih zemalja i Kalifornije. Ali što bi rekao Radovan III, "nije reč o meni, Stanislave" - ovdašnji (i evropski) ministri zdravlja su dosadni birokrate, rade ono što im struka kaže, a vlast generalno ne otpušta školovane doktore i ostale stručnjake za zagađenje i javno zdravlje, te se vakcine uredno koriste i radnička klasa pokorno pruža rame da se zaštiti od nevidljivih virusa.

Dočim se odsecač rakunovog pimpeka (da bi ga kasnije proučavao) nametnuo svojim obećanjima da Am'r'ku ponovo napravi zdravom, između ostalog eliminacijom svih otrova (kako ih je on zvao) iz vazduha i ostalih okruženja, i na tome je bazirao svoj uspon do mesta gde je danas. Ali izgleda da osim matematičke pomoći u objašnjavanju procentnog računa svog nenadjebivog vođe njegova pomoć ide i dalje, da kad riđokoso govedotm krene da pravi Am'r'ku ponovo velikom rakunokitoljubac naprasno zaćuti i zaboravi na otrove koji vrebaju pošten narod.

Danas rakunokitoljupčevi zvaničnici kažu da je i bebi formula pravo dobra, da je operacija "Brzina rode" ustanovila da nema nikakvih razloga za brigu o teškim metalima, iako su u Am'r'ci dozvoljeni na višem nivou nego ovde ili u Evropi.

SaE

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Voleo bih da zemi lovu, ali nekako ovoj dvojici da se odbije, ili svim njihovim kolegama.

On 29. 4. 2026. at 17:20, Gojko & Stojko said:

Danas rakunokitoljupčevi zvaničnici kažu da je i bebi formula pravo dobra, da je operacija "Brzina rode" ustanovila da nema nikakvih razloga za brigu o teškim metalima, iako su u Am'r'ci dozvoljeni na višem nivou nego ovde ili u Evropi.

SaE

Dobra vest je da se to moze promeniti vec ‘29. a jos bolja da evropske bebi formule izgleda polako osvajaju US trziste (anegdotalni dokaz iz prodavnica - kendamil, holle, hipp; kozje mleko na Amzn, vrv domace takodje, mrzi me da kopam cifre).

Ipak, WIC je 1 big player

i ne daje juro, samo domace sa heavy metalmuzikom za bebe kukuruznim sirupom, ekstra gvozdjem&cinkom da se bebe dobro fortifikuju.

Tu je i stigma oko dojenja, ne kao u nekim juro gde ga dojis do trece (mog prijatelja Charlie-ja, od miloste Carlito, dojilo do devete u austriji) + velikodusno juro porodiljsko.

Glede @vememah brata ovako bih presudio

• $3mil odsteta, od koje brat daje svom shyster lawyeru $1mil (zbog genijalne ideje da ga opremi sa 1 shtapom); obojica placaju poreze

• ako mu zdravstveno nije 100% pokrilo troskove hitne, pokrio bih ostatak

• 1 mesecna plata jer oporavak

• ponudio bih 5 godina besplatne nedeljne sesije sa najgorim drzavnim shrinkom iz Rikers-a

22 hours ago, vememah said:

Ovi panduri potpuno ćaci, nit' znaju šta, nit' kako. Kao neke šipkaše da su juče obukli, a u filmovima DEA firma bez premca. Kao i oni drugi pre neki dan kod Trampa, najbolje im ide skandiranje "muv, muv, muv", a zapravo kao muve bez glave.

The notice contends that Brown was beaten for eight minutes, "slammed into a glass display wall and shelving stocked with glass bottles, causing numerous bottles to shatter" and thrown and dragged across the floor "through broken glass."

Brown suffered "contusions, lacerations, a black eye, head and facial trauma and injuries to his leg," according to the notice that he filed.

https://abc7.com/post/man-beaten-wrongful-arrest-police-officers-liquor-store-files-claim-nypd/19000280/

The attorneys said Brown suffered a permanent injury [to] his leg and has to use a cane. (...)

The filing publicly identifies the two detectives it says were involved.

CBS News New York pulled the Civilian Complaint Review Board (CCRB) history for each.

Det. Volkan Maden had 12 complaints, dating to 2016. Of those, five were substantiated, including abuse of authority.

The other detective, Michael Algerio, had eight complaints dating to 2013. One complaint was substantiated. That complaint was also for abuse of authority.

https://www.cbsnews.com/newyork/news/brooklyn-violent-wrongful-arrest-nypd-lawsuit/

22 hours ago, Bud Stonebraker said:

Dobra vest je da se to moze promeniti vec ‘29.

Iskreno se nadamo da će da bude tako, u međuvremenu rakunokitoljubac tvrdi da besnilo nije toliko opasno i da se od njega može zaštititi sa tri puta manje radnika i maltene bez testiranja, sa jednim telefonskim operaterom, sve u cilju da Am'r'ku ponovo napravi zdravom. Nenadjebiv stručnjak.

SaE

da se korigujem glede g. Browna, nesrecnika su zaista prebili!

Uopste ne insinuiram da je to bio njegov “plan da zaradi” ili da je sila od strane batinasa bila opravdana.

Interesantno mi da je po profesiji 1 security guard koji po definiciji zna zanat hapsenja&proceduru panduracije, zna za wrongful arrest based on mistaken identity, zna kako da tuzi oko toga $$$, da to izbrise iz svog recorda - naravno, sve je to visecasovna/mesecna glavobolja ali nista egzistencijalno ili skupo.

G. Brown bira da ne bude uhapsen, mislim na video (koji se negde vrteo) gde batinasi u prodavnici, u pocetku pokusavaju da ga uhapse “milom”, ruka na ruku da ti stavimo lisice; posle sve ide u nasilje.

Uopste mi nije jasan mentalni sklop ljudi koji se opiru pri hapsenju u US, nevinih posebice, kapiram da rasizam tu igra ulogu, negativno iskustvo sa panduracijom, ne zelim da budem u zatvoru celu noc, slusao sam rane uradke od NWA pa ne jebem panduraciju ni 2%, slobodarska tradicija (neces ti mene) i sl.

Ukratko, mnogo je odraslih pubertetlija u USD

Iskaz svedokinje koja je snimila video:

32 minutes ago, Bud Stonebraker said:

Uopste ne insinuiram da je to bio njegov “plan da zaradi” ili da je sila od strane batinasa bila opravdana.

Interesantno mi da je po profesiji 1 security guard koji po definiciji zna zanat hapsenja&proceduru panduracije, zna za wrongful arrest based on mistaken identity, zna kako da tuzi oko toga $$$, da to izbrise iz svog recorda - naravno, sve je to visecasovna/mesecna glavobolja ali nista egzistencijalno ili skupo.

G. Brown bira da ne bude uhapsen, mislim na video (koji se negde vrteo) gde batinasi u prodavnici, u pocetku pokusavaju da ga uhapse “milom”, ruka na ruku da ti stavimo lisice; posle sve ide u nasilje.

Uopste mi nije jasan mentalni sklop ljudi koji se opiru pri hapsenju u US, nevinih posebice, kapiram da rasizam tu igra ulogu, negativno iskustvo sa panduracijom, ne zelim da budem u zatvoru celu noc, slusao sam rane uradke od NWA pa ne jebem panduraciju ni 2%, slobodarska tradicija (neces ti mene) i sl.

Sve je moguće. Možda je bio sukob oko poslednjih doza Ozempica, samo nam ne pokazuju početak. Pokažite video od početka!!1

2 hours ago, Bud Stonebraker said:

Kakav šarmantan lo abajding sitizen.

Ova dva vepra bi mogla i na dijetu, tako bi možda poboljšali svoje skilsove.

Posle TACO-a "Trump Always Chickens Out" dobili smo i NACHO (Not A Chance Hormuz Opens").

nek se spremi burrito.

Brown told CBS the officers approached him, informed him he was under arrest, and instructed him not to resist. He said he complied and insisted he was not resisting.

Nesrecnik je dakle pruzao pasivni otpor, sasvim normalna reakcija; na pandurima je da situaciju ne eskaliraju, da koriste minimalnu ili nikakvu silu, verbalno - zasto ne i 5min “pregovaranja”?

Ocigledno ova dvojica batinasa (i mnogi drugi) su decenijama radili suprotno ali tu su sada cellphone videos&Axon kamere da to poprave.

Žrtva: Nisam pružao otpor.

Objektivni nepristrasni komentator: iz njegove izjave proizilazi da je pružao pasivan otpor

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.